Pluspunten
Komen afspraken na en helpen je super! Mooie winkel
VerbeterpuntenAdres staat raar in Google. Kwam via google uit in biezenmortel
Dankjewel voor je beoordeling. Als het goed is moet het adres voortaan goed aangegeven worden op google maps. Graag tot ziens op intenswonen.nl.
Dankjewel voor je beoordeling en graag tot ziens op intenswonen.nl.
Pluspunten
Snel nette levering
Dankjewel voor je beoordeling en graag tot ziens op intenswonen.nl.
Pluspunten
André is een zeer klantvriendelijke medewerker en dacht met ons bedrijf mee. Bestelde tafels werden geleverd volgens afspraak en waren mooier dan verwacht!
Dankjewel voor je beoordeling en graag tot ziens op intenswonen.nl.
Pluspunten
Snel geleverd en netjes verpakt.
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Snelle service en levering. Persoonlijk contact naar aanleiding van een retour en een spoedige terugbetaling. Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze eetkamerstoelen.
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Wij staan versteld van de snelle levering. Goede service met het afleveren. Met alleen telefonisch contact......vinden wij het super.Echt blij met onze aankoop. Zeker niet de laatste keer geweest.
VerbeterpuntenNiet
Dankjewel voor je beoordeling en tot de volgende keer ;) .
Pluspunten
Duidelijke website en telefonisch goed geholpen!
VerbeterpuntenGeen
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Mooie winkel
VerbeterpuntenGeen
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Mooie winkel
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Groot assortiment en makkelijk alles te vinden op de webshop. Goede prijzen.
VerbeterpuntenNvt
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Prettige en snelle communicatie! Zeer mooie en degelijke spullen! Wij zijn heel blij met onze gekochte spullen! Komen zeker terug bij jullie!
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Mooie winkel waar wij goed geholpen zijn net keuze maken voor onze meubelen
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Alles netjes en na 1 week al geleverd. Ook alles netjes in elkaar gezet en het verpakkingsmateriaal meegenomen.
VerbeterpuntenGeen.
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Hele vriendelijke, persoonlijke en snelle klantenservice.
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
wij hebben een woonkleed besteld bij Intens wonen. Erg blij mee en super goede service! We gaan zeker nog vaker iets bestellen!
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Mooie spullen
Dankjewel voor je beoordeling.
Pluspunten
Na bezoeken showroom stoelen besteld en volgens afspraak geleverd tegen een mooie prijs. Ze staan super
VerbeterpuntenGrotere showroom zou nog fijner zijn.
Dankjewel voor je beoordeling. Binnenkort openen we een fysieke winkel wat betreft het verbeterpunt wat je noemt een grote vooruitgang zal zijn denken wij.
Pluspunten
Gisteren besteld en vandaag onze salontafel al netjes binnen.
Dankjewel voor je beoordeling.
Iets eerder contact over levering
Dankjewel voor je beoordeling. Aan beter contact over de levering gaan we hard werken.
Pluspunten
Zondag besteld en vandaag kwam het al geleverd door post nl
VerbeterpuntenGroter aasortiment, meer merken.
Dankjewel voor je beoordeling. Aan ons assortiment zijn we hard aan het werken en zal binnenkort groter worden(meer merken).
Pluspunten
Zoals afgesproken alles nagekomen, snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Dankjewel voor je beoordeling.
Door wat pech bij de vervoerder, waardoor het tot 3 maal toe niet lukte het bestelde af te leveren is het bij de 4e poging goed gegaan. . Overigens niets dan lof over de vervoerder en de wijze waarop hij dit tot een goed eind bracht.
Dankjewel voor je feedback. We nemen deze feedback zeker mee en gaan dit ook terug koppelen aan onze koerier en hopen dat dit een pechweek is geweest bij onze koerier, aangezien we vaak ook positieve reacties krijgen hierover.
Pluspunten
Product werd netjes en veilig (en goed beschermd) ingepakt
VerbeterpuntenEr werd niet goed gecommuniceerd door de chauffeur over de aflevertijd. Dat heb ik terug laten komen in beoordeling bij communicatie en afspraken nakomen, maar dat geldt puur voor de chauffeur en niet voor het bedrijf zelf.
Dankjewel voor je beoordeling en zien je graag terug op www.intenswonen.nl. We nemen deze feedback zeker mee en gaan dit ook terug koppelen aan onze koerier, vooral ook omdat dit de 2e mindere ervaring is geweest in dezelfde week over onze koerier!
Sprendlingenstraat 9
5061 KM Oisterwijk
Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.