Super service!

Ik was een lastige klant met veel vragen en Intens Wonen bleef me helpen en super snel antwoorden. Niets dan lof!

Snelle service en mooie meubels

Bij Intens Wonen heb ik online een mooie kast besteld. Deze werd heel snel geleverd, ik werd ook gebeld van te voren om de bezorgdatum af te spreken. Het meubel is netjes geleverd en heeft een mooie afwerking. Ik ben erg tevreden over de goede service en snelle levering!

Datgene wat ik besteld had is super mooi. Ook heel netjes en stevig ingepakt zodat er tijdens transport bijna niets kan mis lopen!

De boekensteunen in de vorm van een krokodil besteld via Blokker. Snelle levering, het zat goed verpakt. Zware uitvoering, houdt de boeken goed geklemd. En hij staat geweldig!

Snel geleverd. Goed product

Tevreden met snelle levering en goede kwaliteit product

Mooi product

Mooi product besteld, mogelijkheid tot achteraf betalen, snelle verzending. Ik raad Intens Wonen zeker aan

Vriendelijk en betrouwbaar, maar niet perfect

Een dressoir besteld die op voorraad zou zijn, maar omdat ik had gewisseld tussen betaalmethoden kreeg ik eerst de melding dat ik tot maart moest wachten. Het bleek echter dat de bestelling drie keer was binnengekomen, gelukkig was dat uiteindelijk niet het geval en de reactie op mijn vraag 'of er nou wel of niet voorraad was' werd vriendelijk en vrijwel direct gereageerd. Enkele dagen later werd ik gebeld voor een afleverafspraak en dat zou tussen 12:00 en 14:00 moeten plaatsvinden, maar de bezorgdienst kwam pas na 15:30. Ik snap best dat dingen kunnen uitlopen, echter is anderhalf uur wel erg lang. Het is sowieso een nadeel dat je niet zoals bijvoorbeeld bij fonQ een volgcode krijgt om te zien wat de verwachte aankomsttijd is en hoeveel stops er nog moeten worden gemaakt. Op die manier hoef je niet de hele tijd paraat te staan. Het dressoir werd perfect afgeleverd en was goed verpakt. Webshop geeft zeker vertrouwen, maar qua functionaliteit en geautomatiseerde communicatie kan het nog wel een stuk beter.

Rits gaat niet meer dicht

Bij ontvangst zag de kussenhoes er prima uit. Toen we een aantal dagen later een passende vulling hadden gekocht en deze in de hoes plaatsten, bleek de rits niet meer dicht te gaan.

Uitstekend!

Snel antwoord op een vraag via chat en mijn bestelling was de volgende dag al in huis.

Uitstekend en veilig verpakt

Ik zou deze winkel ten zeerste aan bevelen. Top.

prima geholpen, goede service

De bestelling liep soepel en ik werd heel keurig op de hoogte gehouden van de stappen voor verzending tot ontvangst. De pakketbezorger belde zelf om aan te geven dat hij er was!

Nvt

Nvt

Snel en goede service

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

(toch) snel geleverd

Overzichtelijke site, eenvoudig bestelling plaatsen. Eerst onduidelijkheid over voorraad van artikel. Levertijd zou 1 tot 2 weken duren, maar uiteindelijk toch zeer snel geleverd.. veel status informatie via email. Artikel zeer goed verpakt ontvangen.

Fijne service goed contact

Helemaal top

Super snelle levering. Helemaal top

No nonsense en vooral erg goed

Van te voren even contact gehad of de webvoorraad ook echt op voorraad was. En dat was zo en er kon snel geleverd worden. Dus buiten het digitale ook goed en snel menselijk contact. Top!

Super snelle levering

Je kunt je bestelling plaatsen en het wordt direct verwerkt. Net zo als mijn eerste bestellin waarvan ik dacht dat komt pas na het weekend en tot mijn verbazing had ik het zaterdag al. Super.

Tevreden

Ottomo aankoop, stipte levering, ik ben overal tevreden over.

Supersnelle verzending!

Besteld en vrijwel direct verzonden!

Misleidende fotografie en moeilijk in elkaar te zetten

Geen product van Blokker. Blokker verkoopt alleen online etalage. Dat merk je aan de kwaliteit en de misleidende fotografie. Alleen 1 deel werd geleverd. Tuinstoel is met moeite (en veel kracht) in elkaar te zetten. moeiteloos passen de delen niet op elkaar.

Snelle levering wanneer iets niet op voorraad is word je meteen gecontacteerd en je geld word direct terug gestort top zaak zal hier vaker bestellen

Snelle levering en heldere communicatie over de bezorging.

Nette verzending en mooie klok

Ik heb een mooe klok gekocht van RM en hij was snel en netjes verzonden.

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.