Super service

Goede service! Er werd na het plaatsen van de bestelling gelijk gevraagd of we het i.v.m. lange levertijd wilde annuleren of toch door wilde laten gaan! Toen het geleverd werd netjes geïnformeerd!

Ik had een set van 3 tafeltjes besteld, deze werden snel geleverd en uiterst netjes ingepakt! Helaas vond ik het blad te bobbelig (mangohout) en had hierover contact gehad met de klantenservice. Daar ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan, ze denken met je mee, maar er kon niets aan gedaan worden omdat het hout nu eenmaal zo is. Ik kon dit zonder problemen retourneren en ben hierover steeds goed geïnformeerd. Ondanks dat het product retour is gegaan, zou ik hier zeker weer producten kopen en zal ik iedereen Intens Wonen aanbevelen!

Super in 1 woord

Go ede service ...je word heel goed op de hoogte gehouden van je bestelling nog niet eerder meegemaakt. Erg tevreden! Snelle levering van je bestelling

Van de tafeltjes die ik graag wilde waren online niet voldoende op voorraad. Gemaild en dit werd direct geregeld. Ben super blij met mijn mooie zwarte Milan tafeltjes.

Netjes telefonisch mij bereikt over tijd van levering , en kwartier voor aflevering nog een keer , heel fijn om niet te hoeven wachten

Soepel

Fijn verloop. Snel bezorgt. Goed verpakt. Vriendelijke bezorging.

Snel en voor een nette prijs!

Heel tevreden over Intens Wonen

Voor de eerste keer kennis gemaakt met Intenswonen en uitstekend bevallen. Producten snel geleverd en goed verpakt en ook berichtgeving van Intenswonen is correct. Dus een aanrader deze firma.

heel vriendelijk en correct

heel tevreden

Snel en goed verpakt geleverd !!

Snel en goed verpakt geleverd !!

Fijne winkel,aardig personeel

Mooie zaak,netjes geholpen

Alles super netjes afgehandeld

Ik zou geen puntje van kritiek kunnen bedenken , zeker een aanrader

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Mooie meubels en een goede service

Duidelijk in communicatie en gemakkelijk kunnen ruilen/retourneren.

Vertrouwd gevoel

Snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle levering en goede service

Zeer vlot geleverd. Bij melding van een beschadiging een vlotte en voor beide partijen een goede oplossing.

Slechte informatie op website

Had een teak tafel gekocht. Deze zag er op de foto heel anders uit dan in het echt. In de beschrijving stond ook niet dat het een dingklik tafel was, dan was het al een stuk duidelijker geweest. €60,- betaald voor het ophalen waar ik chagrijnige opmerkingen kreeg. En ze zijn in verhouding erg duur. Kortom: niet voor herhaling vatbaar. Teak houten producten kun je beter kopen bij een verkoper die erin gespecialiseerd is.

Set van 3 salontafels besteld. Bij ontvangst op woensdag eind van de middag was de grootste salontafel beschadigd. Vrijdag gratis retour en dinsdag de nieuwe salontafel gratis in huis. Top service.

Bestelling met fijne service!

Via de chat kon ik in de avond vragen of een artikel binnenkort in voorraad zou komen. Er werd na de bestelling goed gecommuniceerd en levering was spoedig

Prachtig artikel en prima levering

Het bestelde artikel beantwoord perfect aan de beschrijving en ziet er prachtig uit. De communicatie rond de levering was heel goed en het bezorgen verliep vlekkeloos.

superfijn dat het beschadigde onderdeel zo snel vervangen was

jammer dat het pakker zo slordig werd afgeleverd

perfect

mooi op tijd en goed ingepakt

Prima, hele mooie bank. Keurig bezorgd.

Via Fonq besteld. Zou volgende dag geleverd worden. Even achteraan moeten bellen, werd dagje later. Keurig geholpen en heel erg blij met de bank.

Mijn poef mooi op tijd ontvangen

Heel goed, een hele mooie en goed verpakte poef ontvangen Bedankt

Een voldoende voor het meedenken en uitzoeken, onvoldoende voor gebrek aan goede oplossing, helaas.

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.