Topservice en een relaxte vibe bij SHAHA!

SHAKA is zonder twijfel mijn favoriete surfwinkel! Elke keer als ik bel of langskom, word ik supervriendelijk geholpen. Het voelt persoonlijk en vriendschappelijk, omdat ze me bij naam kennen en echt de tijd nemen om mee te denken. De service is top en je merkt dat ze passie hebben voor surfen en hun klanten. Bovendien krijg ik hier altijd een goede deal, en de manier waarop ze de telefoon opnemen is elke keer weer uniek. Je weet nooit precies wat je kunt verwachten, maar het zet meteen de toon: relaxed en gezellig. Laatst had ik zelfs even het gevoel dat er ergens een zwarte haan genoemd werd – misschien had ik het mis, maar het paste wonderbaarlijk goed bij de sfeer. Daarnaast is het assortiment altijd dik in orde. Of je nou op zoek bent naar een nieuw board, een wetsuit of gewoon wat accessoires, SHAKA heeft het allemaal. De kwaliteit van de producten is top, en als je twijfelt, geven ze eerlijk advies over wat het beste bij je past. Geen snelle verkooptrucs, maar echte kennis en passie voor de sport. Kortom, als je op zoek bent naar goed advies, fijne service en een shop waar je altijd met een glimlach (en misschien een nieuwe aankoop) weggaat, dan is SHAKA de place to be!

Super service!

Ik werd na gebeld omdat er iets ontbrak in mijn adres en meteen goed geadviseerd over de trui die ik in verschillende maten had besteld. De trui past perfect!

Goed geholpen. Product naar wens. Als altijd super!

Great service

Always professional and great service

Positief en goede energie, hang loose

Door Randy en team erg goed geholpen, snelle en goede communicatie. Zeer prettige ervaring.

Goed advies en persoonlijke uitstraling

Goeie prijzen, eerlijk advies, persoonlijke benadering

Alles verliep soepel

Een trui wah ik eerst in een maat te groot besteld, andere maat en retour verliep snel

Fantastisch, zowel de service, als de kitelessen en de shop!

Uitstekende service en behulpzaam.

Wing board is persoonlijk afgeleverd om o.a. schade te voorkomen. Ook bij vorige bestellingen behulpzaam geweest.

Scherpe prijs, goede kwaliteit

Zéér scherpe prijs, goede customer service, snelle verzending!

Snel geleverd. Voldoet 100%

Randy heeft veel kennis en geeft goed advies.

Goede en snelle service

Alles naar wens

Goed advies,, faire prijs, service letterlijk tot aan de deur!!

Randy. Is een topper

Snel en cfm site

Prima ervaring

Scherp geprijsd en goede klantenservice

Onlangs een kite besteld in de aanbieding. Onlangs wat gedoe met het leveren via PostNL goed geholpen en probleem opgelost.

Vandaag besteld morgen in huis, goede kite, flink afgeprijsd, top!

Vandaag besteld morgen in huis, goede kite, flink afgeprijsd, top!

Best Prices and Super Fast Shipping!

I recently purchased two kitesurfing products from this store, which offered the best prices compared to any other online shop, and I couldn’t be happier with my experience! The shipping was incredibly fast, even to Germany, ensuring I received my items in perfect condition just in time for my next kitesurfing adventure. Highly recommend this shop for its great deals and efficient service!

goede persoonlijke communicatie, snel opgestuurd goed ingepakt

fast service outstanding products

I had a wetsuit in less than 24 hours at home in time for my week-end kite session, because wind doesn't wait you can count on Shaka team to get you the reliable gear you need and when you need it.

Super service

Heel fijn hoe er wordt meegedacht. Snelle reacties, vriendelijk en snelle verzending!

Great service

Good