Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen altijd de behulpzame medewerkers, snelle reacties en eerlijke prijzen. Het team biedt praktische adviezen en efficiënte service. Leveringen verlopen betrouwbaar en afhandeling is vlot. De winkel geeft een vertrouwenwekkende indruk en levert consequent goede service.
Je m'étais trompé dans ma commande. Ils m'ont aidé de manière efficace. J'ai pu renvoyer un élément et j'ai été remboursé rapidement. Que du positif
12 January 2026
Damien
La Hulpe
Op oudjaarsdag een kite besteld via de website (was dit eigenlijk niet van plan, maar de aanbieding was te goed) en gekozen voor ophalen in de winkel (bezorgers willen nog wel eens pakketjes bij onze voordeur achterlaten). Ik werd, via e-mail, goed op de hoogte gehouden wanneer ik m’n bestelling op kon halen. 2 Januari kon ik het afhalen. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en de koop werd afgerond. Dit was een onverwachts goed begin van het nieuwe jaar! Bedankt Shaka!
6 January 2026
Wessel
Den Haag
Hele fijne ervaring. Meedenkend personeel en snelle en goede levering. Vakkundig personeel
27 December 2025
William
Haren
Snelle levering en goede service!
23 December 2025
Tamara Buwalda
Aalsmeer
Prima service en snelle levering
13 December 2025
Roy Klaassen
Wijchen
Snelle reactie op vragen met duidelijk antwoord. Kite snel ontvangen. Goede prijs gekregen.
6 December 2025
Guy
Brecht
Levering volgens verwachting
29 November 2025
B
Star
Kom hier al bijna 10 jaar lang voor mijn kitespullen. Goede service, goede prijs en nog oprecht advies wat beste voor jou is ipv. alleen het duurste proberen te verkopen.
17 November 2025
Wouter
Hele goede klantenservice!
9 November 2025
Maja
Groot
Vanwege de goede service en advies is waarom ik bij Shaka in de winkel mijn kitesurf spullen heb gekocht.
24 October 2025
Coen
Den Haag
Best shop in town, ik koop nergens anders meer!
23 October 2025
Arjan
Aruba
Prima service en nette levering van beide kites.
8 October 2025
Bas
Rijen
8 October 2025
Johan
Den haag
Juiste producten, snelle verzending, mooie prijs. Zoals het hoort.
1 October 2025
Marnik
Ranst
Veel kennis van zaken, prima geholpen. Erg mooie shop ook!
4 September 2025
Gijs
Wormerveer
De website is overzichtelijk en werkt top. Zelfs vanuit buitenland heb je in now time alles geregeld.
29 August 2025
Richard
Aruba
Compenten mensen, eerlijk en goede product kennis van Duotone
26 August 2025
Norbert
Hoek van Holland
17 August 2025
Daan
Den Haag
Super schnell, freundlich, hilfsbereit und tolle Ware. Vielen Dank!
5 August 2025
Kathrin
Dortmund
Very responsive and friendly service — I’d gladly buy again!
2 August 2025
Jean-Pol
Voorburg
Randy altijd beschikbaar en super klant vriendelijk
25 June 2025
Pieter
Den Haag
Leuke store, leuke mensen en ontzettend veel materiaal om uit te kiezen. Zeker aanrader
18 June 2025
Edward Mulder
Rotterdam
Leveren van wingfoilboard was super persoonlijk en service op maat. Echte meedenkers en niet flauw
17 June 2025
Joost
Heumen
Ik heb inmiddels meerdere keren kitesurfmateriaal gekocht bij Shaka, en elke keer ben ik erg tevreden. Het assortiment is ruim, de prijzen zijn scherp en het team is behulpzaam en deskundig. Ze geven eerlijk advies, denken mee en nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Ook de levering is snel en netjes verpakt. Een winkel waar ik met vertrouwen blijf terugkomen.
17 June 2025
Ruud
Den Haag
All the requests and details for the gear I needed, shipping process and details managemente were perfect. Thanks
12 June 2025
Bruno Parreiras