zeer goede lesgeving
Beste Ton, Bedankt voor jouw beoordeling! We waarderen het dat je even de tijd genomen hebt hiervoor. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Goede duidelijke les met een gezellige instructeur. Zoals het hoort!
Beste Tim, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen! Wat goed om te lezen dat de docent er een leuke lesdag van gemaakt heeft. We zullen dit aan hem doorgeven! :-) Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Alles verliep super vlot en elke stap word je via de mail op de hoogte gehouden. Veel locaties beschikbaar om een examen af te leggen en ook op tijden waar je geen vrije dag voor hoeft te nemen, dat scheelt!
Beste Oscar, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen! Wat goed om te lezen dat je blij bent met ons breed aanbod aan examenlocaties en examentijden! We vinden het belangrijk dat er voldoende (keuze)mogelijkheid is om je VCA te kunnen behalen. En we worden al helemaal blij als dat gewaardeerd wordt en we een review als deze mogen ontvangen! :-) We willen je daarnaast nog van harte feliciteren met het behalen van je VCA VOL diploma! Met veilige groet, Team VGMbox
Makkelijke aanvraag waarop snel en duidelijk wirdt gereageerd. Top!
Beste Greg, Bedankt dat je ons wilde beoordelen! Goed om te lezen dat wij je goed van dienst zijn geweest. Daarnaast willen wij je van harte feliciteren met jouw VCA VOL diploma! Hopelijk mogen wij je over 10 jaar weer verwelkomen, wanneer je diploma verloopt. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Goeie oefenexamens. Locatie van examen goed bereikbaar en netjes . Vol-VCA in een keer gehaald ..
Beste Hans, Bedankt dat je de moeite genomen hebt om ons te beoordelen! We zijn blij om te lezen dat alles goed bevallen is. En daarnaast willen wij je natuurlijk van harte feliciteren met het behalen van je VCA VOL diploma. Top prestatie! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Goed service
Goedemorgen Tachi, Goed om te lezen dat onze service voldoet aan jouw verwachtingen! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Met de online studie zijn er veel oefenvragen het duurde keer op keer erg lang voor ik verder kon met de volgende vraag. Hierdoor heeft mijn voorbereiding op het examen meer tijd gekost dan nodig.
Beste Carl, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Het spijt ons te moeten lezen dat de online cursus niet naar behoren gewerkt heeft. In ons systeem kunnen wij helaas niets terug vinden of hier contact over geweest is. Wij bieden namelijk technische ondersteuning aan door middel van een Helpdesk. Er had dan gekeken kunnen worden waar het probleem vandaan kwam, of dat dit een technische issue vanuit onze zijde was of eventueel een vertraagde internetverbinding. Desalniettemin willen wij je nog van harte feliciteren met het behalen van je VCA VOL diploma! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Goed makkelijk
Aangemeld, betaald en op tijd uitgenodigd voor examen. Goede lokatie, geconcentreerd kunnen werken, oftewel alles was netjes geregeld.
Beste Leo, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen! We vinden het super om te lezen dat je tevreden bent met de gang van zaken. Daarnaast zien we dat je geslaagd bent voor je VCA VOL examen. Van harte gefeliciteerd, top prestatie! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
ik deed ter voorbereiding dit proefexamen, helaas kreeg ik na afloop geen antwoorden te zien en kon ik niet zien wat ik fout had gedaan waar ik dan weer van zou kunnen leren
Goedemorgen, Bedankt voor de feedback. Het klopt inderdaad dat wij de mogelijkheid bieden om een proefexamen te maken. Hiermee geven wij iedereen de gelegenheid om hun kennis te toetsen, zodat ze helder hebben of ze direct op examen kunnen of nog een (online) cursus vooraf dienen te volgen. Onze proefexamens stellen wij enkel ter beschikking om de vragen te oefenen en daarbij zijn de antwoorden niet inzichtelijk. Het spijt ons dat we hiermee een onvoldoende krijgen als beoordeling. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Examen goed geregeld en locatie goed berijkbaar
Beste Hans, Hartelijk dank voor de Kiyoh beoordeling! We vinden het fijn om te lezen dat alles goed geregeld is en jouw ervaring positief is geweest. En het allerbelangrijkste natuurlijk: van harte gefeliciteerd met je VCA diploma! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Na een misverstand ben ik goed geholpen. Online cursus is goed overzichtelijk en inhoudelijk zeer voldoende.
Beste Ercan, Hartelijk dank voor jouw feedback. Er is afgelopen vrijdag contact geweest en inderdaad hebben wij moeten constateren dat wij jou niet tijdig geïnformeerd hebben over de vervroeging van het examen, vanwege de corona perikelen. Nogmaals onze excuses hiervoor! We hebben dit intern nagekeken en helaas is gebleken dat jouw examen bij ons tussen wal en schip beland is en wij je niet tijdig hebben kunnen informeren. Aangezien we uiteraard begrijpen dat dit een vervelende situatie heeft opgeleverd, hebben wij voorgesteld om kosteloos een nieuw examen in te plannen en een gratis VCA VOL online cursus twv 85,- aan te bieden. Hopelijk hebben wij je hiermee toch nog een beetje geholpen en willen wij je nogmaals succes wensen met het examen! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Originele beoordeling
Examentijd vervroegd maar geen moeite gedaan om door te geven. Toen ik dr was, was de examen al bijna afgelopen. Voor niks een hele dag vrij genomen, het heeft me heel wat tijd geld en spanning geweest.
Perfect geregeld allemaal en in 1 keer geslaagd
Beste Arjen, Hartelijk dank dat je de moeite genomen hebt om ons te beoordelen! We zijn blij te lezen dat je ons een 10 geeft en dat alles goed verlopen is. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je VCA diploma! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Eerste de online e-learning thuis gedaan met uitleg en oefenexamen vragen. Gisteren klassikaal hele dag uitleg gehad docent George die haar fijn alles uitlegde en ook zulke stof met humor uit kunnen leggen dat vindt ik knap. Aansluitend examen gedaan en geslaagd.
Beste Hans, Bedankt dat je de moeite genomen hebt om ons te beoordelen! We worden heel blij van het lezen van jouw review! Goed om te vernemen dat George de les op een leuke manier verzorgd heeft :-). En als kers op de taart ook nog geslaagd voor je examen! Top gedaan, van harte gefeliciteerd met je VCA diploma! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Ik heb de cursus VCA Basis gehaald Uistekende uitleg en lesstof gehad en makkelijk en duidelijk uitgelegd. Een goede docent!
Beste Jan, Hartelijk dank voor de beoordeling! Allereerst, van harte gefeliciteerd met het behalen van je VCA Basis diploma! We vinden het goed om te lezen dat de cursus je zo goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Ik heb deze proef gedaan als voorbereiding op mijn vca vol en ik ben hier op helaas gezakt en nu wou ik zien welke fouten ik heb gemaakt en dit krijg ik niet te zien
Goedemorgen Frankie, Bedankt voor jouw feedback. Het klopt inderdaad dat wij gratis de mogelijkheid bieden om een proefexamen te maken. Hiermee geven wij iedereen de gelegenheid om hun kennis te toetsen, zodat ze helder hebben of ze direct op examen kunnen of nog een (online) cursus vooraf dienen te volgen. Mochten wij je verder nog kunnen helpen met het eventueel boeken van een cursus en examen, dan horen wij dit graag! We kijken dan samen wat de beste optie voor je is. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Ik heb de VCA VOL, e-learning en Dagcursus met examen gedaan. Om de dagcursus te kunnen volgen is de e-learning zeer belangrijk, zonder doe je te weinig kennis op voor het examen want de dagcursus is te kort om alle onderwerpen inhoudelijk te behandelen en te onthouden. Je moet de dagcursus zien als een vlotte herhaling van alle stof en puntjes op de i. Kennis van te voren is dus noodzakelijk. In de dagcursus zaten mensen voor Basis en VOL tegelijk. Je moet dus wel een instructeur hebben die hier rekening mee houdt. De E-learning vond ik te compact en zeer eentonig waarbij sommige belangrijke punten alleen verteld werden en niet tekstueel werden getoond. Dankzij een extra boek wat ik had gekocht (PBNA VCA VOL) kon ik alles opzoeken en beter leren. De oefenvragen en proefexamens van de e-learning zijn zeer goed te gebruiken om je kennis te checken van de specifieke onderdelen. Dit is goed gemaakt. Als je geen enkele of zeer weinig ervaring met VCA hebt en ook niet in of met de bouw of fabrieken werkt, adviseer ik je extra boeken te kopen. Deze leggen meer uit en geven je een goed beeld waardoor de kennis uit de cursus beter kan worden begrepen en toegepast. Tevens zijn de PBNA Proefexamens op dezelfde manier als de echte opgebouwd. Dit geeft je geen verrassing bij het examen en je went gelijk aan de vraagstelling. Een ander goed boek vond ik lesboek VCA combi van het veiligheidsboek. Perfect aangegeven wat je moet weten voor VCA basis, Vol of VCU. Overigens ben ik geslaagd en de vragen uit het echte examen bevestigde mijn ervaring: Goede instructeur die de puntjes op de i zet omdat er veel terug kwam wat hij extra had verteld tijdens de dag en natuurlijk wat je zelf geleerd hebt in je voorbereiding. Ik beoordeel hier bewust niet de instructeur zelf omdat dit elke cursus anders zou zijn. (Dan toch even...Ik had een echt rot uit het vak. Veel ervaring en met humor. Dat geluk moet je hebben...)
Beste Arjen, Allereerst hartelijk dank dat je de moeite genomen hebt om op een uitgebreide manier ons te beoordelen! We vinden het goed om te lezen dat jouw ervaring goed is geweest en zo te lezen heb je je goed verdiept in de materie. Dit is dan ook rijkelijk beloond met het behalen van je VCA VOL diploma. Top prestatie! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
De cursus online is prima, uitleg is goed alleen de 3 oefen examens lijken mij wat verouderd. De vragen die ik kreeg op het echte examen kwamen voor 60% niet voor in de oefen examens.
Beste Albert, Hartelijk dank dat je de moeite genomen hebt om ons te beoordelen. Allereerst willen wij je van harte feliciteren met het behalen van je VCA VOL diploma! Wat betreft onze online cursus en proefexamens is het zo dat wij als VGMbox zo dicht mogelijk in de buurt van de officiële examenvragen proberen te komen. Echter is het zo dat wij dit natuurlijk niet 1 op 1 mogen overnemen. Het kan daarom voorkomen dat vragen op een andere manier gesteld worden, maar in de basis zal alle stof behandeld worden. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Goed geregeld ,tijdig en goed informeren
Beste Gershwin, Dank dat je de moeite genomen hebt om ons te beoordelen! Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Goede en vriendelijke uitleg, netjes geregeld.niks mis mee.
Beste Ton, Dank dat je de moeite genomen hebt om ons te beoordelen, dat waarderen we! Goed om te vernemen dat alles goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Nette proffesionele ruimte om het examen af te leggen. Genoeg parkeerplek aanwezig. En makkelijk berijdbaar van de snelweg.
Beste Michael, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We vinden het fijn om te lezen dat het je zo goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Vlot aangemeld, fijne consulent, goede locatie.
Beste Ronald, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat goed om te lezen dat je alles zo positief ervaren hebt. Hele fijne feestdagen gewenst namens Team VGMbox.
Goede docent en interactief lesmateriaal wat het interessanter maakt
Beste Sem, Hartelijk dank voor de mooie 9! Fijn om te lezen dat onze methode je zo goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Niks
Goedemorgen, Bedankt voor de review. Wat vervelend om te zien dat u ons een onvoldoende geeft. Kunt u dit wellicht onderbouwen? Met vriendelijke groet, Team VGMbox