De Prediken Trainer. In de Bouw Sector met goed gevolg afgelegd.

Bouwvakker.

Geen klachten

Prima cursus maar mis een fysiek naslagwerk

Voor het e learning is het prima maar je krijgt geen boek of ander naslagwerk als extra naast de filmpjes. Een boek erbij zou het leren makkelijker maken.

Prima ervaring

Positieve ervaring.

Gewoon prima

Gewoon prima

Alles duidelijk geregeld

Alles wordt snel af gehandeld .

gewoon goed leren als het míj uitkomt

Duidelijke instructiefilmpjes, goede toetsende vragen ter voorbereiding op het examen. En je kunt natuurlijk zelf bepalen of je iets wil terugzien om het beter te begrijpen.

In 1 keer geslaagd! Eerst verkeerde vca besteld geen probleem met aanpassen! Zeer tevreden!

Geen problemen tegen gekomen

Op zich goed!

Het bestellen en het examen ging allemaal heel goed! Totdat ik mijn diploma thuis moest krijgen. Sturen ze het naar een oude werkgever op! Daar ben ik niet blij mee! Heb ook helemaal geen van die gegevens doorgeven dat het daar heen moest. Dus dat vind ik een erg grove en slechte fout dat verdient een 1. Dat wou ik even kwijt! Ik snap het ook niet als je het niet weet stuur je een mail of geeft even een belletje om te vragen. Zou ook graag willen weten hoe dat gekomen is.

Kort, bondig en overzichtelijk

Alle informatie is aanwezig, kort bondig en duidelijk. De interface vond ik soms wat eenkennig. Maar misschien kon ik het juiste knopje niet vinden.

Heldere inschrijving en afhandeling

Eenvoudig ingeschreven, examen gedaan en certificaat ontvangen.

Prima ervaring met VCA examen

Vanwege Corona maatregelen zijn zowel de datum als later ook de locatie aangepast. Netjes op tijd geïnformeerd via de mail met mogelijkheid van keuze voor nieuwe datum en locatie.

Goed en duidelijk

De leeromgeving was prettig en het examen was goed georganiseerd.

Helder,duidelijk,prettig

Goed georganiseerde dag.

top

alles was goed bevallen

Gewoon goed!

Alles prima georganiseerd!

Super georganiseerd

Excellent

Gone the extra mile, very happy with the service and product received.

Niet zo heel goed

Stond bij het hotel waar VCA examen zou worden gegeven maar dat was afgelast! De reden snap ik best, maar een mailtje of belletje was wel handig geweest! Zo’n examen is ook door ons ingepland.

Helemaal prima.

Goede commiunicatie en gebruik van online media.

Gewoon goed

Binnen een week geslaagd :)

Makkelijk examens te boeken, goede bereikbaarheid

Ik heb een VCA examen via VGMbox geboekt. Dit was makkelijk te doen. Het enige vervelende was dat ik een datum kon kiezen voor een examen welke al was afgelast. Er was vergeten deze van de site te halen. Ik ben echter gelijk persoonlijk benaderd via telefoon en mail en kon nog zeer snel switchen naar een examen op dezelfde dag in een andere plaats. Top geregeld

Molenstraat 5

5581 JT Waalre