Het was allemaal prima geregeld
Top geregeld. Fijne cursus dag gehad en direct geslaagd met 90%
Goedemiddag Robert, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn dat u de cursus dag als goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Ik zou alleen nog graag een factuur ontvangen zat niet in ge bijlage en een plastic vca pasje voor op de bouwplaats mvg Nico
Beste Nico, Bedankt voor uw feedback. U gaf aan geen factuur te hebben ontvangen. Bij raadpleging van ons systeem merken we op dat deze u wel reeds werd toegezonden op 13-09-2020 in de vorm van een betaalbevestiging. In bijlage van dat bericht vindt u de factuur. Die e-mail hebben we u intussen nogmaals verstuurd. Het VCA pasje wordt u normaliter twee weken na het behalen van het examen toegezonden. Mocht u dit nog niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact op met examenbureau PBNA. Hopelijk bent u met de gegeven informatie weer helemaal op de hoogte. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Very easy system to book the course. Online English courses are well structured, simple to follow. Questions at the end of each chapter are very useful as well for fixing the information. Exam location in Sassenheim well organized (meeting room inside hotel). Social distancing well respected.
Ik vond de start rommelig, Dion? Had autopech en was een half uur later om 9 uur IPV 8.30. Kon hij niks aan doen. Maar daarna duurde het nog een half uur vanwege papieren van cursisten die niet klopten.....kon hij ook niks aan doen geloof ik. Hij gaf duidelijke uitleg en tekst waardoor de stof goed binnenkwam waardoor je het ook echt begreep. Ik vond het fijn dat we meer dan 2 keer pauze kregen omdat het toch wel een lange dag was. Lunch was goed verzorgt en uitgebreid. Het. Examen was wel ff pittig omdat de vragen weer totaal anders werden gesteld. Ik had de dag van te voren een oefenexamen gekocht van 75 cent en heel de dag geoefend, maar die vragen waren veel te makkelijk gesteld vergeleken met het examen zelf. Al met al, ik ben geslaagd met 80% en blij dat ik er voor 10 jaar vanaf ben;-)
Beste mevrouw Van Gorkom, Fijn om te vernemen dat u met glans geslaagd bent voor het VCA examen! Om te beginnen onze excuses voor de vertraging die de klassikale cursusdag heeft opgelopen. Gelukkig heeft u, ondanks de autopech, niets gemist van de klassikale cursusdag. Dank dan ook voor uw begrip. Verder kom ik graag nog even terug op het oefenexamen waarop u een beroep heeft gedaan. Het oefenexamen dat u heeft aangekocht, is niet afkomstig van onze organisatie. Wij bieden via onze website enkel kosteloos een proefexamen aan waarmee u uw kennisniveau kunt testen. Het is daardoor niet geoorloofd om de vergelijking te maken met het officiële VCA examen. Wij hopen u met onze reactie op een prettiger manier geïnformeerd te hebben. Team VGMbox
Het aanmelden en regelen was goed en snel geregeld. Helpdesk was ook direct bereikbaar. Qua cursus fijn dat er veel beeldmateriaal was, jammer dat er geen leesbare samenvatting was per onderdeel om het even snel terug te kunnen lezen.
Beste mevrouw Beck, Bedankt voor de fijne beoordeling op onze online VCA VOL cursus met examen via Open Inschrijving. Het is goed om te vernemen dat u tevreden bent over de structuur van de online VCA cursus. Het klopt inderdaad dat de VCA VOL geen tekstuele overzichten bevat. Deze overzichten zijn enkel te raadplegen in de VCA Basisveiligheid cursus. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Weinig van het examen taal. Dat als de VCA erg gevlochten is voor mensen om te begrijpen, Het moet in meerdere talen zijn.
Beste meneer Lajos, We vinden het jammer om dit te lezen. Tot onze klanten behoort een flinke doelgroep anderstaligen. Voor hen bieden we dan ook examens aan in verschillende talen. Voor VCA VOL bieden we Engelse, Franse en Duitse examens aan. Voor VCA Basisveiligheid strekt dit examenaanbod zich zelfs tot het Pools, Hongaars, Roemeens, Portugees, Spaans en Turks. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Team VGMbox
Ik ging met super veel zelfvertrouwen het examen in. Mega goed gestudeerd (online). Alleen het examen en de oefenvragen sloten niet op elkaar aan. Zou ten strenge afraden om online te studeren. Overigens wel 85% gehaald maar dat staat ter zijde. Ik Heb bijna geen enkele vraag met zekerheid kunnen beantwoorden. Vraagstellingen ook niet duidelijk, er is veel ruimte voor verbetering
Beste heer Van Lanen, Allereerst gefeliciteerd met het behalen van uw VCA diploma, met een hele mooie score! Uw beoordeling liegt er echter niet om... We willen daarom graag een reactie geven. Alle vraagvormen die in het examen worden gebruikt, zijn ook in onze cursus verwerkt . En ondanks dat de vragen in onze cursus niet exact dezelfde vragen zijn als de examenvragen, zijn wij ervan overtuigd dat het volgen van onze cursus een goede voorbereiding op het VCA examen is. Daarbij voldoen onze online VCA cursussen altijd aan de meest recente VCA-toetstermen. Hier zijn de officiële VCA examens ook op gebaseerd dus dit zou voor het overgrote deel overeen moeten komen. Wij staan zeker open voor kritiek en verbeterpunten, maar uw beoordeling is wel heel vernietigend en wij vragen ons oprecht af of dat wel terecht is. Wellicht kunt u een aantal inhoudelijke voorbeelden noemen van waarom de oefenvragen en examenvragen niet op elkaar aansluiten? Wij zijn uiteraard meer dan bereidwillig om hier naar te kijken. Bij voorbaat dank voor uw inhoudelijke reactie! Team VGMbox
Originele beoordeling
Examen is wel te doen, maar je dient toch een stukje zelf inzicht te hebben bij sommige vragen. Dat kan soms wel eens lastig zijn. Maar heb het uiteindelijk dan toch gehaald.
Prima en probleemloze aanmeldingsprocedure. Tijdig op de hoogte gebracht van een locatiewijziging + herinneringsmail om dit te checken. Kortom: een 10+.
Prettig
Het contact en VCA examen afname was goed verzorgt en liep volgens schema.
Het was een heerlijke dag waarin veel kennis werd overgedragen maar wel zodanig gedoseerd dat het goed te onthouden was. Leuke instructeur die met passie en kennis van zaken de cursus bracht.
Goed voor elkaar
Ik ben zeer tevreden over de online leeromgeving. Een verbeterpunt zou zijn om tijdens de uitleg van diverse zaken, dus wanneer er gesproken wordt in de filmpjes om het het achtergrond geluid te verwijderen.
Ik vond de formulering van de examenvragen niet aansluiten op de vragen in de opleiding. De layout en opstelling vond ik heel anders. De digitale cursus vond ik heel prettig om te volgen.
Dag Pieter, Wat goed dat u gecharmeerd bent van onze online VCA cursus. Onze VCA cursussen zijn gebaseerd op de actuele eind- en toetstermen van VCA Infra. Net als dat de officiële VCA examens dat zijn. De vraagvormen die in het examen worden gebruikt, zijn ook in onze cursus verwerkt. Denk maar aan de multiple choice vragen, ranking en matching vragen, vragen met meerdere antwoordmogelijkheden enzovoort. Wel horen we graag nog van u op welk vlak de examenvragen onvoldoende aansluiten op de vragen uit de online VCA cursus. Uw inhoudelijke reactie is voor ons waardevolle feedback en zouden we dan ook graag ontvangen. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Heb een VCA-Vol E-learning pakket met examen genomen. Ik heb het leer programma enkele keren totaal door genomen. Via een handig prestatie pagina die je resultaten per hoofdstuk in % aangeeft, heb ik heel makkelijk kunnen inzien waar me zwakke punten/hoofdstukken lagen en heb die nog individueel even kunnen herhalen. Ik kreeg een gerust gevoel van de opgedane kennis en ben ook met een ruimvoldoende geslaagd. Kwamen wel 1 a 2 vragen voorbij op het examen, die niet in mij lesstof zaten verwerkt, maar dat valt te verwaarlozen.
Les was duidelijk weer goed op de stof in gegaan ik ben er zeer tevreden over
Beste Corinus, Dank voor uw zonnige review vanuit het prachtige Curaçao! Team VGMbox
Vca vol gevolgd, cursus en faciliteiten waren goed. Vraagstelling in examen vind ik erg flauw met alle lastige zinsconstructies. Wmb zwaarder beoordelen, maar dichter bij de inhoud blijven, dan is de kwaliteit van geslaagden hoger. De cursus was erg gericht op de vraagstelling van vca, ten koste van de inhoud. Blijkbaar gaat daar iedereen nat op. Docent is goed in zn vak, maar deze Haagse man slikt de helft van de woorden in en praat zeer snel. Ik had soms moeite hem te verstaan.
Beste Rogier, Bedankt voor de fantastische score op onze klassikale cursusdag met aansluitend het officiële VCA examen. Af en toe vernemen we vanuit een examenkandidaat dat de vragen moeilijke zinsconstructies bevatten. Op deze manier van vraagstellen hebben we helaas geen invloed. Wel zijn we er op gericht onze cursus zo goed mogelijk af te stemmen op het taalgebruik in het officiële examen. Zo ontstaat er een soort van herkenning, inzicht en vertrouwen ten aanzien van de vraagstelling. Daarnaast komen we nog terug op de snelle spraak van de docent. U mocht hem daarover gerust aanspreken tijdens de klassikale cursusdag. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen op een goede manier de les kan volgen. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Netjes en goed uitgelegd
Goede docent (George) Uitleg duidelijk met goede praktijk voorbeelden.
Goed en duidelijk met duidelijke filmpjes ter ondersteuning . Geslaafd voor VCA Vol met 96%
ik miste een digitale brochure. Was handiger geweest als de filmpjes ook in tekst was meegestuurd. Ik kreeg het gevoel dat ik niet volledig werd geïnformeerd. Het klassikale dag was goed. Misschien ben ik het anders gewend met de wft diploma's. Dank voor de snelle schakelen en de cursus dag
Beste Moeries, Bedankt voor de topscore die u onze klassikale cursusdag heeft gegeven. Bij het volgen van een klassikale cursusdag voor VCA VOL ontvangt u van ons een digitale voorbereiding. Deze bevat de benodigde VCA VOL informatie en kunt u doornemen voorafgaand aan de cursusdag. Dit audiovisuele beeldmateriaal stellen we steeds online ter beschikking, omdat wij geen boeken aanbieden. We hopen dat u uw ervaring beter kunt kaderen na deze informatieve reactie. Team VGMbox
Qua examen en locatie heb ik geen klachten. Heb meer problemen met de boeken, heb er een viertal weten te bemachtigen, waaronder een uitgegeven febr. dit jaar. Er staan fouten in, een fout zit in de brandklassen, als je een bepaalde brand blust volgens het boek heb je wel een nieuwe schaftkeet of keuken nodig. Deze fout vind ik ernstig, de andere fouten waren niet zo ernstig. Maar wat ik vooral ernstig vind is dat alle boeken anders zijn, er is geen eenheid in de leerstof. sorry dat ik wat commentaar lever, bedoel het goed.