Geen klachten
Voor het e learning is het prima maar je krijgt geen boek of ander naslagwerk als extra naast de filmpjes. Een boek erbij zou het leren makkelijker maken.
Beste Anne-Jan, Hartelijk dank voor de beoordeling. De online VCA VOL cursus bestaat inderdaad 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Wij ervaren dat veel cursisten dit een prettige en duidelijke manier van leren vinden, juist omdat men zelf kan bepalen wanneer je leert. We begrijpen ook dat dit persoonsafhankelijk is en dus niet voor iedereen geldt. Desondanks zien we dat je alsnog geslaagd bent, dus van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Positieve ervaring.
Beste Gérard Kras, Hartelijk dank voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Originele beoordeling
Ik ontvang ieder jaar een rekening. Voor mij niet zichtbaar wat jullie doen voor mij. Ik zou de tegenprestatie niet kunnen omschrijven.
Gewoon prima
Alles wordt snel af gehandeld .
Duidelijke instructiefilmpjes, goede toetsende vragen ter voorbereiding op het examen. En je kunt natuurlijk zelf bepalen of je iets wil terugzien om het beter te begrijpen.
Beste Peter, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je onze methode zo waardeert! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
In 1 keer geslaagd! Eerst verkeerde vca besteld geen probleem met aanpassen! Zeer tevreden!
Beste Angelo, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij willen je feliciteren met het behalen van je VCA diploma. Goed gedaan! Met feestelijke groet, Team VGMbox
Geen problemen tegen gekomen
Het bestellen en het examen ging allemaal heel goed! Totdat ik mijn diploma thuis moest krijgen. Sturen ze het naar een oude werkgever op! Daar ben ik niet blij mee! Heb ook helemaal geen van die gegevens doorgeven dat het daar heen moest. Dus dat vind ik een erg grove en slechte fout dat verdient een 1. Dat wou ik even kwijt! Ik snap het ook niet als je het niet weet stuur je een mail of geeft even een belletje om te vragen. Zou ook graag willen weten hoe dat gekomen is.
Beste Laurens, Bedankt voor de moeite tot het schrijven van een review. Wij kunnen begrijpen dat dit enorm vervelend voor je is! Onze excuses dan ook hiervoor. We hebben dit intern bekeken en door een systeemfout kan het helaas wel eens voorkomen dat mensen die 10 jaar geleden een examen hebben gedaan bij het examenbureau en nu een ander adres opgeven, het systeem dit per ongeluk overschreven heeft naar het oude adres. Met de komst van digitale diploma's en pasjes zal dit tot het verleden behoren en ontvangen kandidaten alles via de e-mail. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Alle informatie is aanwezig, kort bondig en duidelijk. De interface vond ik soms wat eenkennig. Maar misschien kon ik het juiste knopje niet vinden.
Eenvoudig ingeschreven, examen gedaan en certificaat ontvangen.
Beste Huib, Hartelijk dank voor de beoordeling. We zijn blij om te lezen dat je geslaagd bent! Gefeliciteerd! Met feestelijke groet, Team VGMbox
Vanwege Corona maatregelen zijn zowel de datum als later ook de locatie aangepast. Netjes op tijd geïnformeerd via de mail met mogelijkheid van keuze voor nieuwe datum en locatie.
Beste Martijn, Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij om te lezen dat je onze service in deze toch al rare tijden als positief hebt ervaren! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
De leeromgeving was prettig en het examen was goed georganiseerd.
Beste Alex, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij waarderen het dat je onze lesmethode als positief hebt ervaren! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Goed georganiseerde dag.
Beste François, Hartelijk dank voor de beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je onze cursus als prettig ervaren hebt. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
alles was goed bevallen
Beste Jan-Willem, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wat goed om te lezen dat de VGMbox je goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Super georganiseerd en duidelijk.
Beste Vijay, Super om te lezen dat VGMbox je bevallen is! Wij waarderen de positieve feedback. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Alles prima georganiseerd!
Beste Hanneke, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te lezen dat je de VGMbox positief hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Super georganiseerd en duidelijk.
Beste Bernd, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Dit waarderen wij enorm! Met hartelijke groet, Team VGMbox
Gone the extra mile, very happy with the service and product received.
Hi David, Thank you very much for the positive feedback. We are pleased to hear that our service and product is much appreciated. Have a nice day! Team VGMbox
Stond bij het hotel waar VCA examen zou worden gegeven maar dat was afgelast! De reden snap ik best, maar een mailtje of belletje was wel handig geweest! Zo’n examen is ook door ons ingepland.
Goedemorgen meneer/mevrouw, We betreuren het enorm om te lezen dat u niet tijdig bent geïnformeerd over het geannuleerde examen. Zojuist hebben wij dit intern nagekeken en is gebleken dat uw boeking helaas tussen wal en schip is beland en daardoor niet meegenomen is in ons overzicht. Graag willen wij u daarom ook een gratis online VCA Basis of VOL cursus aanbieden twv €85,-. Indien u hiermee akkoord gaat, krijgt u een activatiecode toegestuurd die u later in gebruik kunt nemen. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Goede commiunicatie en gebruik van online media.
Binnen een week geslaagd :)
Beste Kelvin, Hartelijk dank voor de feedback. En vooral: gefeliciteerd met het behalen van het examen! Met feestelijke groet, Team VGMbox
Ik heb een VCA examen via VGMbox geboekt. Dit was makkelijk te doen. Het enige vervelende was dat ik een datum kon kiezen voor een examen welke al was afgelast. Er was vergeten deze van de site te halen. Ik ben echter gelijk persoonlijk benaderd via telefoon en mail en kon nog zeer snel switchen naar een examen op dezelfde dag in een andere plaats. Top geregeld
Beste Johan, Bedankt voor uw feedback. Spijtig te horen dat het boeken van het examen niet vlekkeloos is verlopen. Gelukkig is het direct opgelost en we zullen er in het vervolg beter op letten, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
De examenator praat tijdens de toets veel, dat was zeer onprettig en afleidend voor mij als examenkandidaat toch heb ik het één keer gehaald.
Beste Ibrahim, Allereerst van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jammer om te horen dat er veel ruis was tijdens het examen. Over het algemeen is de regel dat het stil moet zijn tijdens het examen, echter kan het wel eens voorkomen dat een kandidaat een vraag heeft. Wij zijn van mening dat er voor iedereen de ruimte moet zijn tot het stellen van een vraag, mocht iets onduidelijk zijn. Wij hopen daarom dat u hiervoor begrip heeft. Maar het allerbelangrijkste: u heeft het examen positief afgerond! Met vriendelijke groet, Team VGMbox