Naar verwachting

prima verzorgde cursus

Goed verzorgde cursus op een prima locatie met de juiste faciliteiten

Ga zo door!

Alles goed geregeld!!

wannzinnig goede uitleg

heel goed

een goede ervaring omdat alles soepel is gelopen

Waarom de proefexamens zonder de juiste antwoorden

Waar staan de antwoorden van het proefexamen VCA-VOL? Zo weet je toch niet welke antwoorden je fout hebt en wat dan wel de juiste antwoorden zijn. Daar leer je weer van.

Goed georganiseerd

Het thuis leer materiaal (filmpjes) was prettig en er was voldoende oefenstof. De software voor de leerstof was prettiger om mee te werken dan het uiteindelijke examen.

Ging top

Geen problemen

Geen noemenswaardig min punten op de cursus/presentatie. Dhr. Feenstra heeft het prima gepresenteerd. De verwachting van het lunchpakket lag wel een stuk hoger dan werkelijk werd aangeboden.

makkelijk leren online

prettig leren online wanneer het je uitkomt.

Geweldig alles goed geregeld!!

Wij hebben alleen het examen gedaan. Maar alles prima gelopen Helemaal blij beide geslaagd!!!!

goede video begeleiding, matige oefenvragen

Ik heb in 5 dagen het hele programma gedaan en examen gedaan. de oefenvragen sloten zeer matig aan bij de huidige examenvragen. Toch was ik goed geslaagd. De oefenvragen trainen je wel in manier van denken, maar laten veel feitjes buiten beschouwing.

de les was zeer goed het examen was een chaos. soort kleuter leider

zeer toffe les . over de stof en met voorbeelden. het examen was een chaos. examinator denk dat hij kan praten met kleuters ipv volwassen mensen van 48 plus. als er problemen zijn proberen op te lossen in 1 op 1 gesprek buiten lokaal . probleem ging niet over mij. ik heb het weer voor 10 jaar

Het was allemaal prima geregeld

Het was allemaal prima geregeld

Top geregeld. Fijne cursus dag gehad en direct geslaagd met 90%

Top geregeld. Fijne cursus dag gehad en direct geslaagd met 90%

voldoende

Ik zou alleen nog graag een factuur ontvangen zat niet in ge bijlage en een plastic vca pasje voor op de bouwplaats mvg Nico

Very smooth

Very easy system to book the course. Online English courses are well structured, simple to follow. Questions at the end of each chapter are very useful as well for fixing the information. Exam location in Sassenheim well organized (meeting room inside hotel). Social distancing well respected.

Ik vond de start rommelig, Dion? Had autopech en was een half uur later om 9 uur IPV 8.30. Kon hij niks aan doen. Maar daarna duurde het nog een half uur vanwege papieren van cursisten die niet klopten.....kon hij ook niks aan doen geloof ik. Hij gaf duidelijke uitleg en tekst waardoor de stof goed binnenkwam waardoor je het ook echt begreep. Ik vond het fijn dat we meer dan 2 keer pauze kregen omdat het toch wel een lange dag was. Lunch was goed verzorgt en uitgebreid. Het. Examen was wel ff pittig omdat de vragen weer totaal anders werden gesteld. Ik had de dag van te voren een oefenexamen gekocht van 75 cent en heel de dag geoefend, maar die vragen waren veel te makkelijk gesteld vergeleken met het examen zelf. Al met al, ik ben geslaagd met 80% en blij dat ik er voor 10 jaar vanaf ben;-)

Goed geregeld

goed en snel geregeld

Het aanmelden en regelen was goed en snel geregeld. Helpdesk was ook direct bereikbaar. Qua cursus fijn dat er veel beeldmateriaal was, jammer dat er geen leesbare samenvatting was per onderdeel om het even snel terug te kunnen lezen.

Meer taal.

Weinig van het examen taal. Dat als de VCA erg gevlochten is voor mensen om te begrijpen, Het moet in meerdere talen zijn.

Online studie materiaal niet voldoende

Ik ging met super veel zelfvertrouwen het examen in. Mega goed gestudeerd (online). Alleen het examen en de oefenvragen sloten niet op elkaar aan. Zou ten strenge afraden om online te studeren. Overigens wel 85% gehaald maar dat staat ter zijde. Ik Heb bijna geen enkele vraag met zekerheid kunnen beantwoorden. Vraagstellingen ook niet duidelijk, er is veel ruimte voor verbetering

Goed, alleen de vraagstelling is anders dan bij de e-learning examens

Examen is wel te doen, maar je dient toch een stukje zelf inzicht te hebben bij sommige vragen. Dat kan soms wel eens lastig zijn. Maar heb het uiteindelijk dan toch gehaald.

Vlekkeloos.

Prima en probleemloze aanmeldingsprocedure. Tijdig op de hoogte gebracht van een locatiewijziging + herinneringsmail om dit te checken. Kortom: een 10+.

Perfecte begeleiding

Prettig