Het contact en VCA examen afname was goed verzorgt en liep volgens schema.
Het was een heerlijke dag waarin veel kennis werd overgedragen maar wel zodanig gedoseerd dat het goed te onthouden was. Leuke instructeur die met passie en kennis van zaken de cursus bracht.
Goed voor elkaar
Ik ben zeer tevreden over de online leeromgeving. Een verbeterpunt zou zijn om tijdens de uitleg van diverse zaken, dus wanneer er gesproken wordt in de filmpjes om het het achtergrond geluid te verwijderen.
Ik vond de formulering van de examenvragen niet aansluiten op de vragen in de opleiding. De layout en opstelling vond ik heel anders. De digitale cursus vond ik heel prettig om te volgen.
Dag Pieter, Wat goed dat u gecharmeerd bent van onze online VCA cursus. Onze VCA cursussen zijn gebaseerd op de actuele eind- en toetstermen van VCA Infra. Net als dat de officiële VCA examens dat zijn. De vraagvormen die in het examen worden gebruikt, zijn ook in onze cursus verwerkt. Denk maar aan de multiple choice vragen, ranking en matching vragen, vragen met meerdere antwoordmogelijkheden enzovoort. Wel horen we graag nog van u op welk vlak de examenvragen onvoldoende aansluiten op de vragen uit de online VCA cursus. Uw inhoudelijke reactie is voor ons waardevolle feedback en zouden we dan ook graag ontvangen. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Heb een VCA-Vol E-learning pakket met examen genomen. Ik heb het leer programma enkele keren totaal door genomen. Via een handig prestatie pagina die je resultaten per hoofdstuk in % aangeeft, heb ik heel makkelijk kunnen inzien waar me zwakke punten/hoofdstukken lagen en heb die nog individueel even kunnen herhalen. Ik kreeg een gerust gevoel van de opgedane kennis en ben ook met een ruimvoldoende geslaagd. Kwamen wel 1 a 2 vragen voorbij op het examen, die niet in mij lesstof zaten verwerkt, maar dat valt te verwaarlozen.
Les was duidelijk weer goed op de stof in gegaan ik ben er zeer tevreden over
Beste Corinus, Dank voor uw zonnige review vanuit het prachtige Curaçao! Team VGMbox
Vca vol gevolgd, cursus en faciliteiten waren goed. Vraagstelling in examen vind ik erg flauw met alle lastige zinsconstructies. Wmb zwaarder beoordelen, maar dichter bij de inhoud blijven, dan is de kwaliteit van geslaagden hoger. De cursus was erg gericht op de vraagstelling van vca, ten koste van de inhoud. Blijkbaar gaat daar iedereen nat op. Docent is goed in zn vak, maar deze Haagse man slikt de helft van de woorden in en praat zeer snel. Ik had soms moeite hem te verstaan.
Beste Rogier, Bedankt voor de fantastische score op onze klassikale cursusdag met aansluitend het officiële VCA examen. Af en toe vernemen we vanuit een examenkandidaat dat de vragen moeilijke zinsconstructies bevatten. Op deze manier van vraagstellen hebben we helaas geen invloed. Wel zijn we er op gericht onze cursus zo goed mogelijk af te stemmen op het taalgebruik in het officiële examen. Zo ontstaat er een soort van herkenning, inzicht en vertrouwen ten aanzien van de vraagstelling. Daarnaast komen we nog terug op de snelle spraak van de docent. U mocht hem daarover gerust aanspreken tijdens de klassikale cursusdag. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen op een goede manier de les kan volgen. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Netjes en goed uitgelegd
Goede docent (George) Uitleg duidelijk met goede praktijk voorbeelden.
Goed en duidelijk met duidelijke filmpjes ter ondersteuning . Geslaafd voor VCA Vol met 96%
ik miste een digitale brochure. Was handiger geweest als de filmpjes ook in tekst was meegestuurd. Ik kreeg het gevoel dat ik niet volledig werd geïnformeerd. Het klassikale dag was goed. Misschien ben ik het anders gewend met de wft diploma's. Dank voor de snelle schakelen en de cursus dag
Beste Moeries, Bedankt voor de topscore die u onze klassikale cursusdag heeft gegeven. Bij het volgen van een klassikale cursusdag voor VCA VOL ontvangt u van ons een digitale voorbereiding. Deze bevat de benodigde VCA VOL informatie en kunt u doornemen voorafgaand aan de cursusdag. Dit audiovisuele beeldmateriaal stellen we steeds online ter beschikking, omdat wij geen boeken aanbieden. We hopen dat u uw ervaring beter kunt kaderen na deze informatieve reactie. Team VGMbox
Qua examen en locatie heb ik geen klachten. Heb meer problemen met de boeken, heb er een viertal weten te bemachtigen, waaronder een uitgegeven febr. dit jaar. Er staan fouten in, een fout zit in de brandklassen, als je een bepaalde brand blust volgens het boek heb je wel een nieuwe schaftkeet of keuken nodig. Deze fout vind ik ernstig, de andere fouten waren niet zo ernstig. Maar wat ik vooral ernstig vind is dat alle boeken anders zijn, er is geen eenheid in de leerstof. sorry dat ik wat commentaar lever, bedoel het goed.
Ik ben aan verbetering
Duidelijke filmpjes , 3 oefenexamens zodat je je goed kunt voorbereiden. Tip is vergeet niet om op informatie te klikken onder je profiel hier vind je een begrippenlijst en de gebruikte pictogrammen in een lijst bij elkaar.
Dag Mark, Hartelijk dank voor de fijne beoordeling van onze online VCA cursus! Ook dank om de nadruk te leggen op de informatieve documenten in de online omgeving. Deze tip is zeker bruikbaar voor toekomstige cursisten! Met vriendelijke groet, Team VGMbox
super goede ervaringen en met vlag en wimpel geslaagd!! als je hier niet voor slaagt, dan heb je gewoon niet goed opgelet
Dagcursus gehad bij George zeker geen vervelende cursus dag geeft goede adviezen, ik ben in ieder geval geslaagd. Inlog bij examen wel wat omslachtig,
Voor vol VCA. De online oefeningen lukte niet, kreeg het niet geboren om in te loggen. Cursus boek van mijn huidige opdrachtgever geleend, daaruit voorbereiding gedaan. Cursus dag was wel dik voor mekaar. Corona maatregelen, lunch, examen goed geregeld. Geslaagd met 84% . Ik sta weer voor 10 jaar gesteld...
Hallo Leon, Allereerst proficiat voor het behalen van het VCA diploma en pasje! Van deze gelegenheid willen we ook even gebruik maken om u te wijzen op de helpdesk ondersteuning die we bieden. Wij bieden namelijk graag een helpende hand bij het inloggen in de online omgeving of andere vragen. Zo kunnen we een prettige start garanderen! Team VGMbox
Alles aan dit examen was prettig , de inschrijving, de regeling en de lokatie en de afwikkeling
Duidelijke cursus met heel veel videomateriaal. Na ieder hoofdstuk vragen en ook nog drie proefexamens om te oefenen.
Positieve ervaring, prima heldere voorbereiding op het examen. Examen afname was erg rommelig door technische problemen met de laptops. Heb er zelf 20 min over gedaan om in te loggen, maar er waren ook mensen bij die pas na een uur in konden loggen, en dus erg laat aan het examen konden beginnen. Inlogprocedure was ook erg onduidelijk en omslachtig! De mevrouw die de examens afnam kon hier denk ik ook niks aan doen.
Beste Thomas, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling op onze VGMbox! Wel vinden we het vervelend om te vernemen dat de opstart van het examen niet vlekkeloos is verlopen. De vertraging is inderdaad veroorzaakt door een technische storing in het systeem. Wij willen u daarom bedanken voor uw geduld en begrip. Met vriendelijke groet, VGMbox
Alle filmpjes kijken kost best veel tijd en is soms best saai. Ik mis mogelijkheid om dingen op te zoeken als iets niet duidelijk is. Tijdens het examen afgenomen door PBNA bleek dat niet alle benodigde leerstof in de cursus zat.
Dag Paul, Bedankt voor uw beoordeling op de online VCA cursus en het officiële examenmoment. De online VCA VOL cursus heeft een gemiddelde doorlooptijd van 8-10uur. In deze cursus gebruiken we beeldmateriaal om de lesstof weer te geven afgewisseld met diverse vraagvormen. Dit, om interactie te hebben met de cursist. Zo beperken we de spanningsboog en blijft de lesstof behapbaar. Wellicht is het een tip voor de toekomst om zelf een planning te creëren die u toelaat kortere tijdsblokken te spenderen aan de lesstof. Verder schreef u dat de voor het examen benodigde lesstof niet in de cursus zat. Daaruit voortvloeiend kunnen we meedelen dat al onze cursussen alle eind- en toetstermen bevatten, voorgeschreven door VCA Infra. De huidige examens bestaan uit toepassingsgerichte vragen die u noodzaken om de verkregen kennis om te zetten naar praktijksituaties. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Op 12-08-2020 in Heiloo. De locatie was heel goed lekker met dit warm weer airco en je examen VCA VOL doen en gehaald ook!!!!! Jullie zijn echt een aanrader en dit zal ik ook voor jullie doen bedankt.....
Ik had uitsluitend VCA examen via VGMbox geboekt. Uiteindelijk bleek dat het examen door PBNA werd uitgevoerd. Al met al blijkt VGMbox niet meer dan een doorgeef luik. Onduidelijk wat hun meerwaarde is t.o.v. PBNA (die het VCA examen afneemt)
Beste meneer Haitsma, Jammer dat we een magere beoordeling mochten ontvangen. Het klopt inderdaad dat u enkel een beroep op ons heeft gedaan voor een VCA examen. Bij de keuze van het examenmoment heeft u uit meer dan 150 examenlocaties kunnen kiezen. Iets wat wij, VGMbox, u kunnen aanbieden omdat wij met verschillende examenbureaus samenwerkingen aangaan. Dit, om een zo hoog mogelijke landelijke dekking te hebben. Hierdoor heeft u slechts een kwartier moeten afleggen tussen uw plaats van tewerkstelling en de officiële examenlocatie. Met vriendelijke groet, Team VGMbox
Gedegen examenafname