Alleen examen gemaakt

Lekker vlot. Uitslag direct gekregen.

Prima geregelde cursusdag

Doordat de leraar ivm file wat pas wat later kon beginnen, werd het een beetje een race tegen de klok om alle stof te behandelen voordat het examen van start zou gaan. Uiteindelijk is dit, met een kleine ingecalculeerde uitloop, helemaal gelukt. Verder alles goed voor elkaar, goede lunch, goede begeleiding met heldere uitleg over alles wat men tegen kan komen tijdens het examen.

Prima, klantenservice neemt snel contact op en alles was goed geregeld

Goed verloop

Alles was duidelijk en het examen was mooi op tijd gestart. Ik ben geslaagd en hierdoor wordt deze beoordeling natuurlijk ook hoger.

Uitstekende cursus

Zowel de thuisstudie module voor VCA-VOL als de VCA cursus op locatie zijn goed geregeld. Prima te volgen en het systeem van videos, vragen, oefenexamens zijn mij prima bevallen. Goede docent die je echt voorbereid op je examen in mijn geval aansluitend aan de lesdag.

Prima organisatie en uitleg bij het examen.

Gekozen voor cursus boek VCA-VOl en examen.

Goed geregeld

Goed uitleg en alles wat goed geregeld

Zeer goed! Online cursus is een aanrader

Ik heb de online cursus voor mijn VCA gedaan en ik vond dat heel handig met de video's en vragen tussendoor. Na elk hoofdstuk maak je een proef examens en zie je wat je fout hebt en waarom je het fout hebt. Daarnaast kon ik drie proef examens maken. Waarom ik geen 10 geef is omdat er toch nog wat vragen op me af kwamen die niet in de cursus voor kwamen. Maar ben toch in 1 keer geslaagd via deze weg. Zeker een aanrader! Alles duidelijk en overzichtelijk.

Fijne site ook duidelijk eenigste wat ik jammer vind is dat de examen oefen toets anders is als de daadwerkelijke toets en dat er andere vragen komen of althans andere formulering

Duidelijke website een eenvoudig te bestellen

Hele goede ervaring. Duidelijke website waar je snel locaties en datums kan kiezen. Verder goede afhandeling met duidelijke informatie.

E-learning niet mijn ding

Had gekozen voor VCA Vol online en examen. Het online -programma past niet bij mij. Het zijn alleen filmpjes met heel veel informatie. Geen stukken die je zelf kunt doorlezen. Als je iets al weet, ga je daardoor niet makkelijk verder en als je iets nog eens terug wilt zoeken dan moet je weer een filmpje kijken. Totale tijd die kost om filmpjes te kijken is veel langer dan ik had verwacht. Wel fijn dat steeds vragen na een filmpje waren en hoofdstuk-vragen. Ik vond de oefenexamens echter niet goed aansluiten op het echte examen. Sommige vragen kwamen terug, maar ook heel andere vragen (afbeeldingen van situaties). Bij het examen zelf liep bij verschillende mensen de laptop vast!! Heel vervelend. Bij mij zelf 3 keer! Antwoorden bleven dan wel staan, maar markeringen niet. Dit maakte het erg rumoerig en onrustig!! (ik heb het overigens wel gehaald :))

Snelle bestelling en duidelijke informatie!

De bestelling was snel rond en ik kreeg gelijk een mail met alle benodigde informatie. De gratis oefentoets gaf een goed beeld over de daadwerkelijke toets.

Uitstekend.

Net en goed bereikbaar. Professioneel en duidelijk , maximale score.

Simpel te regelen

Heb alleen examen aangevraagd , dat ging makkelijk en is duidelijk te volgen. Prijs is ook prima. Verder niets afgenomen.

Duidelijke cursus en het examen was perfect geregeld!

De online-cursus heb ik al zeer prettig ervaren. Duidelijke uitleg en de lesstof sluit goed aan op het examen. Vanaf het boeken van de cursus tot aan het examen was alles perfect geregeld!

zeer tevreden

goed verlopen

Goede trainer

Trainer maakte het mogelijk om de dag (en de droge stof) door te komen.

leuke informatieve dag

was goed om te herhalen

Goed geregeld, uitstekende informatie

Voor het examen goede informatie en uitleg gekregen, heel goed geregeld

In 1x geslaagd

In een x geslaagd bedankt

Duidelijk en effectief!

Zeer handige en overzichtelijke manier om je voor te bereiden op een vca examen.

Duidelijk, efficient, effectief

Alles naar wens verlopen, ik kan VGMbox aanbevelen.

Opleiding was goed verzorgd.

Opleidings dag was goed verzorgd. Alles werd goed uitgelegd door leraar, met tussendoor genoeg tijd om te eten / drinken, de stof te laten bezinken. Locatie zelf was alles ook netjes geregeld.

Goed voorbereid voor het examen

De online cursus is erg gebruiksvriendelijk en door middel van video's en vragen word alle stof behandeld, hierna kun je 3 oefentoetsen maken. De cursusdag zelf is erg goed bevallen, veel extra geleerd en prima begeleiding richting het examen s'avonds.

Ik vond de informatie van te voren en wat wel en niet mag wat overdreven. Maar blijkbaar is dit noodzakelijk. Voor de rest alles duidelijk en prima!

Molenstraat 5

5581 JT Waalre