Heb zelf thuis geleerd via mijn ipad dus niet klasikaal. leerstof via jullie gekocht na bevestiging ervan kreeg ik netjes snel mail met daarin de link naar de site waar ik kon inloggen. Op de site zelf kon ik gelijk met leren van vca basis lesstof beginnen (dit inclusief filmpjes uitleg tekst en oefenexamens Is makkelijk te doen. Aanrader 👍
Prima ontvangst gekregen en duidelijke uitleg. Accommodatie ook goed voor elkaar.
Hallo Gerard, Dank voor de aanbeveling! Met vriendelijke groet, VGMbox
Mijn examen was prima geregeld, we kregen goed uitleg over hoe t examen in zijn werk zou gaan en direct de uitslag na de toets. Ben zeer tevreden en raad het iedereen aan
Beste Robin, Tof dat u gelooft in onze aanpak en die van het examenbureau. Bedankt voor het positieve commentaar! Met vriendelijke groet, VGMbox
Prettig en degene die de cursus gaf krijgt van mij een dikke voldoende.
Goedemiddag Marcel, Fijn dat u te spreken bent over de klassikale cursusdag én uitstekende docent! Met vriendelijke groet, VGMbox
Jammer genoeg was het personeel van van der valk niet goed op de hoogte waar het examen werd afgenomen. De cursus zelf was gewoon goed.
Dag Antoine, Wat vervelend, maar gelukkig maakte de cursusdag veel goed! Met vriendelijke groet, VGMbox
De cursus is goed. De examenlocatie kan wel een likje verf gebruiken en wat nieuwe bureaustoelen. Trage computers en inloggen omslachtig. Erg vriendelijk personeel!
Dag Daan, Dank voor de bevestiging dat onze VCA cursus gewoon goed is. Verder hopen we dat de beperkte reisafstand naar de examenlocatie veel goedmaakte…? Met vriendelijke groet, VGMbox
De leerstof was goed opgezet, vragen tussendoor was prettig en bevestigend of de stof begrepen was
Beste David, U schetst een prima beeld van de opbouw van de online VCA cursus. Dank voor het benadrukken van onze sterktes! Met vriendelijke groet, VGMbox
Ik heb geen cursus gevolgd, alleen examen gedaan. Examen was vrij strict geregeld, maar er werd ook gevraagd om bepaalde knoppen niet in te drukken zodat er voor het indienen van de antwoorden nog iets gecontroleerd kon worden. Het is beter als deze knop niet door de cursist ingevoerd kan worden en alleen door de examinator, dan kan er niks fout gaan.
Beste Bjorn, Bedankt voor uw feedback en score op het VCA examen. Fijn dat alles naar wens verlopen is. Wat betreft de verboden vrucht, zijnde de knop, een gewaarschuwd man is er twee waard! Met vriendelijke groet, VGMbox
Voor mijn VCA examen ben ik bij VGMbox geweest. De uitleg over hoe alles ging was erg duidelijk en het verliep allemaal zeer soepel.
Beste Carlo, Fijn dat u het VCA examen en de communicatie als prima ervaren heeft! Met vriendelijke groet, VGMbox
Goed geregeld
Prima accommodatie en manier van tentamen doen. Tafeltje kraakte wel een beetje. Ik heb geen VCA-VOL cursus gevolgd maar slechts een digitaal boek en oefententamens doorgenomen van derden. Tevens oefententamen van VGMbox zelf doorgenomen. Het tentamen zelf vond ik lastig gezien de inhoudelijk specifieke vragen die vermoedelijk tijdens de cursus behandeld zijn. Tevens zag ik weinig overeenkomst met het oefententamen en waren het veel meerkeuzevragen. Ondanks dat het tentamen met een ruime score gehaald. Gezond verstand gebruiken!
Goedendag Manuel, Dank voor uw feedback. Uit uw reactie kunnen we opmaken dat u bij ons geen cursusmateriaal heeft afgenomen. U boekte enkel het officiële examen via VGMbox én deed een beroep op het gratis proefexamen, beschikbaar op onze website. Wellicht bent u in de toekomst gebaat met een online VCA cursus zodat u meer gevoel heeft met de verschillende vraagvormen. Zo ervaart u het examen als minder lastig omdat de kennis reeds aanwezig is. De cursus kunt u bestellen op www.vca-cursus.com. Met vriendelijke groet, VGMbox
Geweldig examen met een prettige en duidelijke uitleg over het examen.
Martin, Wat een geweldige reactie met bijhorende topscore. Hier worden we enthousiast van! Met vriendelijke groet, VGMbox
Was echt goed
Volgens tekst en uitleg van de organisatie.....super en duidelijk....mvg Ron
Beste Ron, Onze dank is groot! Met vriendelijke groet, VGMbox
Heel erg duidelijk en snelle service m.b.t. aanmelden examen, echt een aanrader voor mensen die van snel handelen houden
Goedemiddag meneer J.A.M., Bedankt voor de complimenten! Met vriendelijke groet, VGMbox
I felt like the videos generally helped me and they were well made, but there were so many questions on the exam that were different than the information provided. For someone who is new to an industry, the learning curve is steep.
Dear sir, We’re sorry to hear that you are a little bit disappointed in the official VCA exam. It is true that there are a lot of questions on the exam that not occur in the course. The key is to put the theory into practise. There are questions that require some level of interpretation in order to come to the correct answer. For the future, if necessary, it can be interesting to place an order for an English exam? Being able to answer questions in your native language usually is enough to make a difference in the results. Best regards, VGMbox
Opzet is prima. Video's zijn goed. Mag iets uitgebreider. Graag wat meer variatie in de vragen en proef examens.
Beste Jacq, Bedankt voor de prima score en beoordeling! Mocht u voor de toekomst interesse hebben in extra oefenexamens, naast de reeds 3 beschikbare proefexamens in de online cursus, dan kunt u een beroep doen op diverse kanalen. Op onze website is een gratis proefexamen beschikbaar. Zo beschikt u al over 4 proefexamens om u voor te bereiden op het officiële VCA examen. Verder vindt u er op de website van VCA Infra ook nog één terug om vooraf te kunnen oefenen. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, VGMbox
Ik heb het heel er goed ervaren. Ik liep binnen en ik werd meteen leuk ontvangen, gelijk een praatje gemaakt met personeel. TOP servise.
Beste Kelvin, Bedankt voor de uitmuntende score en leuke reactie! Met vriendelijke groet, VGMbox
Een duidelijke uitleg en goed georganiseerd. Volgende keer weer.
Dag Martin, Fijn dat u er zo over denkt. Graag zien wij u in de toekomst weer! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Geen fouten en alles werd duidelijk uitgelegd voorafgaand aan het het examen.
VerbeterpuntenTe laatkomers weigeren omdat er dan dubbel uitgelegd moet worden waardoor degene die wel op tijd zijn langer moeten wachten.
Goedendag Daan, Bedankt voor de 4 sterren op het VCA examen. Wat jammer dat u niet meteen met het VCA examen kon starten omwille van anderen. Wij begrijpen dat dit als vervelend kan worden ervaren. Overigens kunnen wij ook begrip opbrengen voor de kandidaten die verlaat waren. Dit is niet uit onwil en meestal door overmacht (lees files). Wij rekenen dan ook op uw coulance. Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Duidelijke uitleg.. beetje te duidelijk.
Dag Kasper, De relatief lage score die u VGMbox toekent is ons een beetje te onduidelijk gezien de te duidelijke uitleg tijdens het VCA examen. Kunt u dit nader toelichten voor ons? Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Heel positief, goed onderwijs
VerbeterpuntenGeen
Goedendag, Bedankt voor de topscore op onze VCA VOL voorbereidingsmodule en klassikale cursusdag met examen! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
De instructeur is gemotiveerd, en behandeld de les goed, eveneens geeft hij voor mij persoonlijk op goede wijze les waardoor het een actieve en goed les is geworden. goede les in combinatie met humor.
VerbeterpuntenDe voorbereiding was niet duidelijk genoeg, ik was in de veronderstelling dat dit in de bijeenkomst zou worden besproken.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling op onze VGMbox! Fijn dat de cursusdag u goed bevallen is en u de manier van lesgeven aangenaam vond. Wat betreft de informatie over de VCA VOL voorbereiding die wij u per e-mail toezonden: in deze communicatie heeft u van ons een activatiecode mogen ontvangen met daarbij de werkwijze hoe de code in gebruik te nemen. Aan de hand van de modules in die voorbereiding behandelt u op zelfstandige basis de VCA VOL lesstof. Dit is ook aangegeven in het e-mailverkeer. In geval van vragen over het VCA VOL gedeelte bent u tijdens de cursusdag in de gelegenheid om deze te stellen. Wij hopen hiermee wat meer duidelijkheid gecreëerd te hebben? Met vriendelijke groet, VGMbox