Pluspunten

Aardig organisatie , meneer die ons inlichten ook super en duidelijk ook al ben ik gezakt voor 1,3%

Vragen moeten iets anders beetje onduidelijk sommige

Pluspunten

Goed voor elkaar

Niet van toepassing geen Op of aanmerkingen

Pluspunten

Rust en duidelijkheid.

Pluspunten

Fijne, goede educatieve toetsen

Pluspunten

Duidelijkheid en goede informatie

Examen was in Zuidbroek en naast het examenlokaal was een lokaal met (feest?) Luide muziek en hard pratende mensen. Moet eigenlijk niet kunnen als er examen is

Beter voorbereiding voor cursist

Pluspunten

Een duidelijke online voorbereidingsmodule, waarbij ik een goede voorbereiding had op de dag. Een goede cursusdag gehad met duidelijke filmpjes, goede begeleiding en ondersteuning, gemotiveerde instructeur en duidelijke vragen.

Examen was duidelijk een tandje zwaarder dan uit de voorbereiding zou blijken. Daarnaast zou het fijn zijn om niet alleen te weten welke examenvragen je fout hebt beantwoord, maar ook wat er fout was en wat het goede antwoord was.

Pluspunten

Leerstof is duidelijk en voor elke niveau te begrijpen. Veel oefen vragen na elke paragraaf, en eind toets na elke hoofdstuk. Oefen examen moeilijkheid graad komt overeen met de daadwerkelijk Eindexamen.

Tip; kandidaten die klaar waren, hebben kort met examinator gepraat, wat zorg voor enige afleiding. Vooral als het kort achter je gebeurt of vóór je.

Pluspunten

Transparant en duidelijk over de aanpak van de cursus.

Naast het cursusmateriaal digitaal aan te bieden, ook de mogelijk geven om een reader/boek aan te schaffen met daarin het cursusmateriaal beschreven. Niet alle vragen uit het examen leken terug te komen in de informatie van de lesstof.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede examen afname

Minder deelnemers in 1 lokaal

Pluspunten

Ik vind dat alles was goed,Ik heb geen klachten.

Niks

Pluspunten

Pluspunten

Ik heb de cursus zelf gedaan mbv een boek van een kennis.

Pluspunten

Keurig verzorgd en begeleid

Pluspunten

Goede uitleg, en goed op all behandelde punten gelet

Te diep ingaan op sommige punten is niet altijd goed, verder top

Pluspunten

Alle stof word meerdere malen goed behandeld en je krijgt veel pauzes waardoor je concentratie on point blijft.

Degene die de cursus gaf moet miss iets minder snel praten...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik kon snel terecht voor mijn certificering.

Betere match maken tussen de examenstof en de cursusstof. Veel vragen op het examen waren niet terug te herleiden naar de gegeven cursusstof. Zo zou er ook bijvoorbeeld een boek moeten zijn, maar anders dan de online voorbereiding heb ik niks ontvangen.

Pluspunten

gegevens goed verstrekt en overgebracht

tijdens het examen een beetje rumoerig wanneer mede kandidaten klaar zijn met het examen, door felicitatie van docent en opluchting van de kandidaat waar door andere kandidaten uit de concentratie gehaald worden. verder zou het beter zijn om VCA en vca vol gescheiden te examineren daar de een 40 vragen krijgt en de ander 70 waardoor de een eerder klaar is als de ander van daar het re moer .

Het examen was voor mij zeer moeilijk te lezen

Pluspunten

duidelijke communicatie perfecte locatie en lunch +++ goed dagschema met voldoende pauze fijne leermethode prettige, humorvolle docent

in email alvast vermelden dat de voorbereiding 3 uur duurt en niet pas na het inloggen. dit was even een verrassing de avond voor de cursus

Molenstraat 5

5581 JT Waalre