Pluspunten
Goede uitleg bij het examen.
Pluspunten
heel duidelijk alles word goed uitgelegd
Verbeterpuntengeen
Beste Mihajlo, Dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Goede cursus. Alles word goed uitgelegd.
VerbeterpuntenOp het examen kreeg ik een vraag over 15% van de p.p.m. of zo iets. Die lesstof zat niet in deze cursus. Voor de rest alles prima.
Beste meneer/mevrouw Dank voor uw prima score en beoordeling op onze online VCA cursus met examen. Fijn dat u onze methodiek over het algemeen als prima ervaart. Verder komen we nog even terug op uw bedenking bij een vraagstelling. Graag ontvangen we van u meer informatie om uw twijfel weg te kunnen nemen. Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Goede video fragmenten
VerbeterpuntenEr kwamen tijdens het examen een aantal termen voorbij die ik niet in de leerstof terug kon vinden.
Beste meneer/mevrouw A., Bedankt voor uw score! Jammer om te vernemen dat er volgens u een aantal termen niet aan bod kwamen in onze lesstof. Graag bekijken wij dit nader. Zou u ons daarom kunnen voorzien van de termen die u niet kunt plaatsen in onze lesstof? Na uw reactie voorzien we u via deze weg van feedback. Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Het examen was goed geregeld.
Pluspunten
De nuchterheid waarmee onze trainer George de zaken benaderd spreekt mij zeer aan
Goedemiddag meneer Scheffer, Bedankt voor uw reactie op onze klassikale VCA cursusdag. Fijn dat u heeft genoten van de nuchtere uitleg van de docent. Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
De VCA cursus zat goed in elkaar. De films waren duidelijk en trainer gaf goede uitleg. En ik ben geslaagd!
Goedemiddag Patrick, Wat een leuk bericht en uiteraard proficiat met het behalen van het VCA certificaat! Goed om te horen dat onze methode daaraan heeft bijgedragen. Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Duidelijk communicatie. Fijne locatie. Volledige cursus, duidelijke uitleg inhoud cursus
Dag Jordi, Bedankt voor uw aangename reactie op onze VGMbox! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Goed geregeld, duidelijke uitleg en bovenal een aangename service
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
heldere info. praktijk gericht
Verbeterpuntenexamen eerder op de dag plannen ivm wachttijd.
Goedemiddag meneer/mevrouw, Wij danken u voor de beoordeling en score op onze VGMbox. Het is mogelijk om op een aantal van onze examenlocaties een examen te plannen vanaf 15.00uur ’s middags. Raadpleeg hiervoor gerust onze webshop www.vca-cursus.nl! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Goed duidelijke instructies voor het examen begon, goede stille ruimte & rustige examinator.
VerbeterpuntenMisschien een bordje bij ingang van het examen gebouw waar je heen moet, in Brielle ontbrak dat helaas
Goedemiddag Greta Marina, Een zeer nette score op onze VGMbox, waarvoor hartelijk dank. Het klopt dat de exacte locatie niet overal wordt aangegeven en we begrijpen dat dit lastig kan zijn. Wij lezen gelukkig wel dat u de ruimte, desondanks, heeft kunnen vinden. Fijn! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Goed geregeld.
VerbeterpuntenVragen beter afstellen op de manier waarop zoals ze in het examen worden gesteld.
Beste René, Bedankt voor uw score en reactie op het officiële VCA examen. We staan erom bekend dat onze VCA cursus volledig afgestemd is op de eind- en toetstermen van VCA Infra. De vraagvormen komen één voor één aan bod in onze cursus. Denk hierbij aan multiple choice vragen, vragen met meerdere antwoordmogelijkheden, matching en ranking vragen en matrix vragen. We gaan er vanuit dat de formulering van de vragen wat anders is geweest op het examen dan in de cursus. Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Alles was duidelijk, snel en helder.
Goedemiddag Gerrit, Top om te vernemen dat u enthousiast bent over onze VGMbox! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
- Goede duidelijke filmpjes over veiligheid op de bouw. - Volledig in de uitleg, alle belangrijke punten worden uitgebreid behandeld. - Oefenexamens kwamen niet helemaal overeen met het VCA-examen, maar toonde wel aan welke vragen/onderdelen belangrijk waren.
Verbeterpunten- geen
Beste Thijs, Bedankt voor de opbouwende feedback en het fantastische cijfer. Fijn dat u erkent dat alle onderdelen, waarover vragen worden gesteld in het officiële VCA examen, worden behandeld in onze lesstof. Wat betreft de oefenexamens: de vragen van de oefenexamens zijn altijd verschillend dan die van het officiële examen. Dit, omdat wij geen inzicht hebben in de officiële vragendatabase. Dit zou namelijk in strijd zijn met de wet (fraude) omdat opleider en examenbureau verschillende organisaties moeten zijn. Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
ik ben blij met vac. diploma
Pluspunten
Snel geregeld . En prima begeleid naar het examen
Dag Patrick, Hartelijk dank voor de topscore! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Weinig mee te maken gehad, zakelijk.
VerbeterpuntenGene
Goedemorgen, Professionaliteit daar staan we voor. Hartelijk dank dan ook! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Makkelijk en startgarantie
VerbeterpuntenNiks
Beste Kars, Doen we goed. U ook! Dank voor de fijne reactie. Met vriendelijke groet, VGMbox
VCA basis zonder voorbereiding: teveel informatie op de cursusdag zelf en te snel, omdat er te weinig tijd en ruimte is voor aanvullende vragen. Diverse onderdelen kunnen daardoor niet worden besproken, waardoor tijdens examen onderdelen voorbij komen die geheel onbekend zijn. Wellicht toch net als VCA VOL ook vooraf voor VCA basis een link sturen om te oefenen. Zodat er tijdens de cursus meer ruimte is voor vragen waar je vooraf al tegenaan loopt.
Pluspunten
Aardig organisatie , meneer die ons inlichten ook super en duidelijk ook al ben ik gezakt voor 1,3%
VerbeterpuntenVragen moeten iets anders beetje onduidelijk sommige
Beste meneer/mevrouw, Allereerst jammer dat u nét niet geslaagd bent voor het VCA examen. Alsnog bedankt voor de mooie score op onze VGMbox. We lezen dat u sommige vragen onduidelijk vond. Deze interpretatie komt weleens tot stand bij het lezen van examenvragen. Dit, omdat er relatief veel informatie weergegeven wordt waarna de examenkandidaat deze moet interpreteren om het correcte antwoord te kunnen geven. Woorden zoals ‘geen’ of ‘niet’ zorgen ervoor dat de vraagstelling verandert. Een voorbeeld van een soortgelijke vraag met meerdere antwoordmogelijkheden: “Wat zijn geen voorbeelden van persoonlijke beschermingsmiddelen?” Antwoord A: otoplastieken Antwoord B: laskap Antwoord C: leuningen Antwoord D: veiligheidsschoenen Wij wensen u veel succes toe met de examen herkansing! Met vriendelijke groet, VGMbox
Goedemiddag Paul, Dank voor de sublieme score op onze VGMbox! Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Goed voor elkaar
VerbeterpuntenNiet van toepassing geen Op of aanmerkingen
Dag Ronald, Hartelijk dank voor uw topscore! Met vriendelijke groet, VGMbox