Pluspunten
Snelle afhandeling van de aanvraag. Goede link naar de site en betreffende cursus. Uitgebreide cursus met duidelijke uitleg en toetsing.
VerbeterpuntenAdres van de examenlocatie klopte niet helemaal. Was niet het ROC Zadkine maar het Da Vinci College. Ook de exacte examen locatie (lokaal) was niet doorgegeven. Het examen was een stuk pittiger dan de proefexamens, misschien moeten deze iets aangepast worden.
Beste cursist, Dank voor de score op het VCA examen en uw bericht. We hebben uw bericht in behandeling genomen. Nu blijkt dat wij de naam van de examenlocatie op een correcte manier hebben gecommuniceerd. Na het bekijken van de info die we u verzonden hebben, zien we dat we ROC Da Vinci College hebben opgegeven als locatie. Bij aankomst is het een kwestie van vragen in welk lokaal het examen precies plaatsvindt. Verder nog wat meer over de VCA proefexamens. Deze zijn inderdaad nooit identiek aan officiële VCA examens. Dit omdat we als opleider geen inzicht hebben in de examenvragen. Wel zijn we bekend met de opzet van de examenvragen en bevat onze cursus de VCA lesstof, voorgeschreven in de eind- en toetstermen. Wij zien dat u, ondanks het pittige examen, ondertussen in het bezit bent van het VCA certificaat, gefeliciteerd! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
- Zeer duidelijke communicatie. Alles is erg helder. - Online cursus werkt erg goed met score verloop zodat je je eigen vaardigheden kan bijhouden - Filmpjes met tekst zijn erg duidelijk - Prijs / kwaliteit dik in orde - Examen gehaald met 89% goed, dus inhoud is goed uitgelegd
Verbeterpunten- Bij hoofdstukvragen en proefexamens zie je niet wat het juiste antwoord moet zijn waardoor je niet helder hebt wat je fout hebt en je wederom door de theorie moet om te achterhalen wat er fout was. Dit is voor mij de hoofdreden om een mindere beoordeling te geven, rest is zeer positief - Online cursus vragen zijn toch wel wat anders dan het examen - Hoofdstuk vragen zijn niet altijd behandeld in filmpje of tekst samenvatting. Schept verwarring
Goedendag meneer Brans, Wij willen u bedanken voor de reactie op onze online VCA cursus met examen. Bij deze een antwoord om het één en ander te verduidelijken voor u. Het is niet noodzakelijk om de theorie opnieuw te raadplegen wanneer u het correcte antwoord wenst te bekijken. Alles is namelijk inzichtelijk in uw persoonlijk overzicht bij ‘Mijn resultaten’. U kunt doorklikken op de score waarna u per vraag kunt controleren wat u gescoord heeft. Indien fout, krijgt u ook meteen het correcte antwoord in beeld. Verder kunnen we bevestigen we dat de vragen in de cursus inderdaad niet identiek zijn aan deze op het officiële VCA examen. Wij hopen u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Snelle reactie en duidelijke info
Pluspunten
Alles is zeer snel en duidelijk geregeld. Directe aanmelding (online) voor het examen en de leerstof was ook zeer duidelijk met filmpjes en dergelijke.
Verbeterpuntenkan niet zo snel verbeterpunten bedenken.
Dag Peter, Bedankt voor de schitterende score die u onze VGMbox heeft toegekend! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
goede locatie, Goes, en goed begeleid.
Pluspunten
Goede online cursus .
VerbeterpuntenMisschien moeten er meer oefenexames in de cursus bij VCA vol. VCA zou meer gericht moeten zijn op vakgebied .
Beste cursist, Dank voor uw beoordeling van onze online VCA cursus! Verder is het zo dat u drie VCA proefexamens kunt volgen in onze online VCA VOL cursus. Ook is er nog een extra proefexamen (gratis!) beschikbaar op onze website: https://www.vca-cursus.com/vca-proefexamen . Mocht dit nog niet voldoende zijn dan kunt u ook nog een oefenexamen maken op de website van VCA Infra. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Snel en goed geregeld
Pluspunten
De cursus van heel goed duidelijk leerzaam
VerbeterpuntenHet examen meer in richtlijn met de toets die op papier staan er ontstond bij mij nog wat verwarring
Beste mevrouw, meneer, Dank voor uw review. Het verbeterpunt is ons niet helemaal duidelijk. Zou u hierover wat aanvullende informatie kunnen sturen? Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Examen was snel geregeld, ook uislag was snel bekend
VerbeterpuntenKan digitaal VCA pasje niet downloaden
Pluspunten
De voorlichter is goed op de hoogte van de materie en is prettig om aan te horen. (niet slaapverwekkend) De indeling van de dag inclusief de pauzes zijn goed afgestemd en daardoor goed te volgen.
Verbeterpuntengeen
Goedendag meneer Leeflang, Bedankt voor de score en feedback op onze klassikale VCA cursusdag met examen. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Goed georginiseerd
VerbeterpuntenMail verkeer verwerken in een mail Inplaats van 3 losse mails
Beste Thomas, Dank voor uw score en reactie op de administratie van onze VGMbox. Bij het raadplegen van ons systeem, zie ik dat u vanuit onze organisatie twee e-mails heeft ontvangen, namelijk de factuur en de cursusinformatie. De e-mail met de cursusinformatie ontvangt u pas na betaling van de factuur. Vandaar dat deze e-mail niet gelijktijdig wordt verstuurd. Vermoedelijk heeft u na betaling ook van het examenbureau nog een bevestiging ontvangen. Waardoor de teller op 3 e-mails komt te staan. Overigens zijn we bezig met het vereenvoudigen van de communicatie richtingen onze klanten. Vriendelijke groeten, VGMbox
was geen garderobe in de zaal aanwezig om jas op te hangen moest op tafel of grond denk dat er ook wel verrijdbare zijn
Beste mevrouw, meneer, Bedankt voor uw feedback. Helaas heeft u examen gemaakt op één van onze weinige examenlocaties waar geen kapstok aanwezig is. Jammer dat u uw jas niet fatsoenlijk heeft kunnen weg hangen, maar wij gaan ervan uit dat dit geen onoverkomelijk probleem is geweest. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Ik vond het een erg prettige leermethode op deze wijze!
VerbeterpuntenIk vindt de oefenexamens niet erg aansluiten op het werkelijke examen
Goedendag André, Dank voor uw score en reactie. Graag een terugkoppeling vanuit onze organisatie op de VCA proefexamens: Proefexamens zijn nooit identiek aan het officiële VCA examen. Dit omdat we als opleider geen inzicht hebben in de examenvragen. Wel zijn we bekend met de opzet van de examenvragen en bevat onze cursus de VCA lesstof, voorgeschreven in de eind- en toetstermen. Ook dezelfde vraagvormen zijn vervat in onze e-learning. Denk aan multiple choice vragen, matrix vragen, vragen met meerdere antwoordmogelijkheden, matching vragen, etc. Waardoor we het officiële VCA examen sterk benaderen met onze proefexamens en overig cursusmateriaal. Wij vertrouwen erop dat u desondanks geslaagd bent voor het officiële VCA examen. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Duidelijke communicatie
Pluspunten
Goeie vca cursus gehad
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk en goed lesmateriaal
VerbeterpuntenOp zich niet. De toets was goed te doen in vergelijking met het lesmateriaal.
Pluspunten
Als je vragen hebt worden ze meteen beantwoord
VerbeterpuntenHelemaal niks misschien de oefen examen vragen wat moeilijk formulieren was op het examen ook
Goedemiddag Patricia, Fijn dat u tevreden bent over onze VCA cursusdag met aansluitend het examen. Het is ons doel om u zo goed mogelijk te servicen. En onze docenten staan u zo goed mogelijk te woord in geval van vragen en/of onduidelijkheden. Verder stemmen we onze oefenexamens zo goed mogelijk af op het officiële examen. Alle vraagvormen die worden gebruikt in het officiële VCA examen, zijn opgenomen in onze cursus én proefexamens. Uiteraard zullen er kleine verschillen zijn, zoals u heeft ervaren. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Bedrijf is betrokken bij deelnamen
Pluspunten
heldere opzet
Verbeterpuntenoefenexamens echter maken
Pluspunten
Snelle service; ik heb me de avond voor het examen ingeschreven.
VerbeterpuntenDigitale verwerking uitslag laat op zich wachten.
Beste cursist, Hartelijk dank voor uw score op onze service. Wat betreft de bekendmaking van de officiële uitslag en de digitale verwerking hiervan kunnen we meedelen dat er aan gewerkt wordt om dit sneller te laten verlopen. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Netjes geregeld. Deelnemerslijst klopte. Toen dreigde dat de docent wegens file te laat zou kunnen komen, werd gelijk een collega ingezet. Goed aanpak 'eerst kort in docent's woorden de stof doorlopen en daarna het filmpje (= 2x behandeld, beklijft beter).
VerbeterpuntenIk had de mail met link om het VOL gedeelte te kunnen doen niet van Construction Media gekregen (ook niet in spam) en heb dus dat deel niet geoefend. Ook het boek - zou zeer nuttig zijn geweest - had ik niet tevoren. In de training hebben we het boek niet aangeraakt. Ik ben gelukkig - zij het met de hakken over de sloot - desalniettemin geslaagd.
Beste meneer Van Rooijen, Het spijt ons ten zeerste dat dit door een fout van ons voorgevallen is! Overigens zijn we wel blij om te vernemen dat u desondanks geslaagd bent voor het examen. Indien dit niet het geval was geweest dan hadden we u uiteraard kosteloos een herexamen aangeboden. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Ontspannen sfeer. En stilte in de examen ruimte.
Pluspunten
het was zeer rustig en goed aan geven wist precies waar ik heen moet.