Pluspunten

je word goed geholpen.

geen

Pluspunten

Praktische website, werkt goed

De manier van vraagstelling op examen is anders dan op oefenstof.

Pluspunten

Goede uitleg en duidelijke filmpjes maakten het leerproces gemakkelijk.

Persoonlijk had ik het fijner gevonden als we wat meer proefexamens konden maken.

Pluspunten

Alles ging vanzelfsprekend

Nvt

Pluspunten

duidelijk in communicatie. goedkoper dan andere bedrijven. professioneel handelen.

ik kreeg op een gegeven moment wel erg veel mailtjes in een keer waardoor ik mijzelf af ging vragen of ik niks fout had gedaan.

Pluspunten

kundig en praktisch

toch betere verbinding tussen cursus en toets. veel vragen in de toets die niet aan bod kwamen tijdens de les

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meedenken bij calimiteiten

Pluspunten

Lesstof met film is heel duidelijk

Het examen was echt anders als de lesstof het proefexamen kwam goed overeen met de lesstof mischien beter cursus te splitsen in vol en basis

Pluspunten

Alles werd van te voren duidelijk uitgelegd. Dat was erg fijn. Ook controleerde hij of je het papiertje goed had ingevuld met de gegevens van je id-kaart. Dit kon je nog al wat geld schelen namelijk, dat was ook fijn.

1tje eigenlijk maar: zodra mensen klaar waren gingen ze een beetje praten met de man die het examen af nam. Dit was voor mij vervelend, raakte hier door afgeleid. Dus zou fijn zijn als je echt helemaal stil moet zijn en anders met een dringende vraag heel zachtjes fluisteren.

Pluspunten

Goede uitleg in het klaslokaal

In plaats van een lesboek ook film net als in de klas dan neem je de leerstof veel beter en sneller in je op. ( Misschien voor in de toekomst ) Vriendelijke dank Michel .

Pluspunten

Zeer goede en interessante cursus! De beelden maken het eenvoudig om te herkennen. Super positief, zeker ook voor de heerlijke lunch in het van der Valk Hotel in Eindhoven

Pluspunten

Duidelijke leefstof en oefen mogelijkheden. De uislag van mijn examen kwam overeen met die van oefen examens dus zeer tevreden.

In de oefenstof zijn soms vragen die pas bij het volgnde onderdeel behandeld worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundige opleider Geschikte ruimte Eten en drinken zeer goed

Was teveel voor aantal uren. Examinatoren waren een aanfluiting. Zeer onverzorgd met bouwvakkersdecolleté etc Te weinig oefenexamens

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is verlopen volgens afspraak ,en voordelig.

Vraagstelingen bij het echte examen waren anders dan bij de proefexamens .

Tip is om misschien van te voren aan te geven dat je geen mobiele telefoons en jassen, pennen mee mag nemen in het examenlokaal.

Pluspunten

heldere communicatie, prettig lesmateriaal

format proefexamen wijkt een beetje af van de format van het werkelijke examen, was dus even wennen

Pluspunten

Ik heb niet het gevoel dat ik teveel moet betalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker duidelijk en niet te veel gedoe.

Molenstraat 5

5581 JT Waalre