Pluspunten
Examen wat prima geregeld. De instructie was helder, goede organisatie en goed werkende apparatuur.
Pluspunten
Werd goed uitgelegd en geholpen
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
online cursus werkt prima
Verbeterpuntenik had op een donderdag 12:00 besteld met op de eerstvolgende maandag het examen om in het weekend te kunnen leren echter moest ik maandag nog bellen om inlog codes te krijgen.
Beste Ludo, Allereerst fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze online VCA cursus. Verder hebben we de case even bekeken en kunnen we concluderen dat we uw bestelling en betaling inderdaad op donderdag 31 januari 2019 hebben ontvangen. Er moet helaas iets mis zijn gegaan in de communicatie waardoor u de cursusinformatie wat later heeft ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Als was gewoon netje en goed uitgelegd. Heb ook me diploma netjes optijd ontvangen.
Verbeterpuntenmeer promoten zodat er meer mensen komen voor een cursus of examen
Beste mevrouw, meneer, Bedankt voor uw bericht en score voor onze VGMbox. Het is prettig om te vernemen dat u erg te spreken bent over de VCA cursus met examen. Wij doen ons best om het product te promoten, danken u zeer voor het geven van positieve feedback en zouden zeggen; spread the word! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Top cursus!
Pluspunten
In staat gewenste kennis niveau in korte tijd in samenwerking cursist(en) te behalen.
VerbeterpuntenOnlinetraining met veel gelijke beelden als op cursus. Bij voorkeur tijdens cursus nieuwe/andere beelden zodat onderwerp nog veelzijdiger wordt belicht. Hierdoor worden leerdoelen mogelijk nog beter overgebracht.
Goedemiddag mevrouw, meneer, Bedankt voor uw reactie op onze klassikale cursusdag met examen. U heeft zich bij ons aangemeld voor de klassikale VCA cursusdag met aansluitend het VCA VOL examen. Voorafgaand aan de cursusdag ontving u een online voorbereidingsmodule, deze bevat de specifieke VCA VOL stof. Tijdens de klassikale cursus wordt enkel de VCA Basisveiligheid lesstof behandeld. Het is mogelijk dat er overlap is van beelden maar dit zou minimaal moeten zijn. Graag ontvangen wij wat aanvullende informatie, waarvoor alvast dank. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Communicatie en de dochter primaa
VerbeterpuntenDe toets over het algemeen je kan naar mijn mening beter de toets meer per bedrijfstak doen . Er waren voor mij veel vragen die geen betreding hebben op mijn werk
Goedemiddag Arjan, Het VCA heeft als doel de kandidaten te toetsen op kennis van diverse veiligheidsgerelateerde thema’s. Het gaat hierbij om de gevaren en risico’s die gepaard gaan met het uitoefenen van allerhande werkzaamheden, ongeacht de bedrijfstak waarin iemand werkzaam is! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Ja....netjes en verzorgd Prima verlopen
VerbeterpuntenNee...het was goed zo
Pluspunten
Stipt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke online training met voldoende videomateriaal, uitleg en oefenvragen/examens.
VerbeterpuntenHet examen verliep zeer rommelig. Iedereen moest om de beurt inloggen en gedurende het inloggen viel de Wi-Fi uit. Uiteindelijk is mijn examen een klein half uur later begonnen dan gepland.
Pluspunten
Goede telefonische service Goede organisatie (icm eten en drinken en materiaal) van cursus
VerbeterpuntenDe cursus ging soms wel wat snel, wat weinig tijd om notities te maken. Een soort compact infoboekje zou wel handig zijn met afkorting, kleurcodes, symbolen e.d. Verder was er mi wat te veel tijd bij de cursus bij elke vraag, bij het maken van proefexamen hadden we er dan weer wat sneller doorheen kunnen zijn gegaan.
Beste David, Bedankt voor uw fijne score en dito reactie op onze klassikale VCA cursusdag met examen. Wij vinden het belangrijk dat u de klassikale cursusdag als prettig ervaart. Het is dan ook jammer om te horen dat er enkele puntjes van, weliswaar, opbouwende kritiek zijn. Wij zien dat u hierdoor niet ontmoedigd werd en de cursusdag met het behalen van het VCA diploma heeft afgerond; gefeliciteerd! Vriendelijke groeten, VGMbox
De cursus beter laten aansluiten op de vragen in het examen.
Beste Peter, Dank voor uw terugkoppeling met bericht over het VCA examen. Inzage in de officiële examenvragen van VCA hebben we uiteraard niet als opleider. Maar onze online VCA cursus sluit wel naadloos aan op de eind- en toetstermen van VCA Infra. We behandelen alle actuele VCA lesstof, dus de examenvragen moeten wel te beantwoorden zijn met behulp van de in de cursus geleerde stof. Vaak vraagt dit om het vermogen om de geleerde stof te ‘vertalen’ naar de vraag zoals die in het examen wordt gesteld, en dat is soms best lastig. Wij hopen u hiermee voldoende op de hoogte te brengen. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Duidelijke stof en bevlogen trainer. Plezier om naar te luisteren.
VerbeterpuntenFlesje water op tafel tijdens de training zou prettig zijn
Pluspunten
duidelijk
Pluspunten
Goed geregeld qua examen’s,afspraken
VerbeterpuntenIk vind de opdrachten heel moeilijk waar je meerdere antwoorden kan geven en ik denk ook dat heel veel mensen door dat zakken en slagen.
Beste Tunay, Bedankt voor uw beoordeling en bijhorende mooie score. Graag wat feedback op uw aanmerkingen betreffende het officiële VCA examen. Uit uw reactie kunnen we afleiden dat u de vragen met meerdere antwoordmogelijkheden als moeilijk ervaart. Dit kunnen we begrijpen. Het oplossen van dit soort vragen vergt namelijk meer inlevingsvermogen om de theorie te kunnen vertalen naar de praktijk. De reden dat de vragen op die manier worden gesteld is omdat men de examenkandidaat zo aanzet om de opgedane kennis toe te passen in echte praktijkcases. Waardoor hij/zij de kennis tijdens de dagelijkse werkzaamheden ook kan inzetten om zo (bijna-)ongevallen en incidenten te vermijden. We hopen dat u er ook iets aan heeft tijdens het uitoefenen van uw functie! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Cursus zeer uitvoerig en duidelijk.
VerbeterpuntenGeen, was duidelijk en overzichtelijk
bij het deelnemen van het examen werd mij dringend verzocht om de pet en trui uit te doen en buiten het lokaal te leggen door de examinator wat ik als zeer vervelend ervaar.
Beste klant, In de examenreglementen staat duidelijk beschreven dat kandidaten geen pet en/of jas mogen dragen tijdens het VCA examen. Voor zover wij weten zijn er verder geen kledingvoorschriften, het zou dus wel toegestaan moeten zijn om een trui te dragen... Mocht u aanvullende info hebben dan vernemen wij het graag! Vriendelijk groetend, VGMbox
Pluspunten
zo doorgaan
Verbeterpunteniedereen moet een boek krijgen om de stof eens door te nemen.
Goedendag A. Groenenboom, Bedankt voor uw feedback op onze klassikale cursusdag met examen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van online cursussen op het gebied van veiligheid. Al het VCA lesmateriaal dat wij aanbieden is online en audiovisueel. Wij stellen dus geen cursusmateriaal in boekvorm ter beschikking. Daarbij is voorbereiding op een klassikale cursusdag VCA Basisveiligheid niet nodig, aangezien de volledige en actuele lesstof op de cursusdag zelf aan bod komt. Wel is er (op aanvraag) een online module VCA Basisveiligheid beschikbaar zodat cursisten die hier behoefte aan hebben zich toch kunnen voorbereiden. Vriendelijke groeten, VGMbox
Veel te moeilijk examen komt niet over een met de oefen examens
Beste klant, Onze online VCA cursus sluit naadloos aan op de eind- en toetstermen van VCA Infra. We behandelen alle actuele VCA lesstof, dus de examenvragen zouden te beantwoorden moeten zijn met behulp van de in de cursus geleerde stof. Vaak vraagt dit om het vermogen om de geleerde stof te ‘vertalen’ naar de vraag zoals die in het examen wordt gesteld, en dat is soms best lastig. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Goede docent George
VerbeterpuntenMeer cursus materiaal voor vca-vol
Dag Walter, Bedankt voor uw feedback en score op onze klassikale VCA cursusdag met examen. Wat betreft uw vraag naar meer cursusmateriaal; tijdens de klassikale cursusdag wordt standaard de VCA Basisveiligheid lesstof behandeld. Elke VCA VOL cursist ontvangt voorafgaand aan de cursusdag een extra VCA VOL e-learning module. Deze zelfstudie module behandelt de specifieke VCA VOL lesstof. Uiteraard staat het u vrij om aanvullende informatie te bevragen aan de docent tijdens de klassikale cursusdag, zodat u optimaal voorbereid aan het officiële examen begint. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Netjes en duidelijk wordt het uigelegt top gedaan
VerbeterpuntenIets maken met regels over telaatkomers wat erg vervelend is
Goedendag Joran, Het is fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de VCA cursusdag en/of het examenmoment. Dank dan ook voor uw score! Bij deze een reactie op uw bericht. De kandidaten die wat later op de cursusdag en/of het examenmoment aanwezig zijn, worden inderdaad nog wel toegelaten. Vaak is het door overmacht dat kandidaten later arriveren. Denk maar aan files en weersomstandigheden. Wij begrijpen dat dit in de praktijk niet altijd als prettig wordt ervaren maar hopen op uw begrip. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Snelle service. Digitale lesstof.
VerbeterpuntenLesstof is maar beperkte tijd beschikbaar. Er was tijdens de cursus weinig ruimte voor vragen.
Beste Jeroen, Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op onze klassikale cursusdag. Het klopt inderdaad dat de online lesstof, die voorafgaand aan de cursusdag dient te worden doorgenomen, beperkt beschikbaar is (2 maanden). Cursisten voor wie dit niet voldoende is kunnen zich bij ons melden. Wij kunnen de licentie dan maximaal 1 maand kosteloos verlengen. U kunt tijdens de cursus vragen stellen, de docent staat u ten alle tijden te woord, we dienen ons echter wel aan de planning te houden zodat alle lesstof kan worden behandeld voordat het officiële examen start. Vriendelijke groeten, VGMbox