Pluspunten
Goede uitleg in het klaslokaal
VerbeterpuntenIn plaats van een lesboek ook film net als in de klas dan neem je de leerstof veel beter en sneller in je op. ( Misschien voor in de toekomst ) Vriendelijke dank Michel .
Beste meneer Kiefte, Bedankt voor de uitmuntende score op onze klassikale cursusdag met examen! Overigens ook proficiat met het behalen van het VCA certificaat. In eerste instantie willen we kort benadrukken dat wij geen lesboeken aanbieden aan onze cursisten / examenkandidaten. Dit, omdat VGMbox een ontwikkelaar is van online cursussen en daardoor ook alles behandelen aan de hand van e-learning. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop. Overigens gebruikt de docent tijdens de cursusdag ook altijd onze online VCA methode om de lesstof bespreekbaar te maken. Vermoedelijk heeft u het handboek via een andere weg of aanbieder verkregen. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Zeer goede en interessante cursus! De beelden maken het eenvoudig om te herkennen. Super positief, zeker ook voor de heerlijke lunch in het van der Valk Hotel in Eindhoven
Pluspunten
Duidelijke leefstof en oefen mogelijkheden. De uislag van mijn examen kwam overeen met die van oefen examens dus zeer tevreden.
VerbeterpuntenIn de oefenstof zijn soms vragen die pas bij het volgnde onderdeel behandeld worden.
Dag Maarten, Proficiat met het behalen van het VCA certificaat! Ook dank voor uw uitstekende beoordeling. Verder komen we graag nog even terug op de opmerking over de oefenstof met oefenvragen. Zoals ondertussen bekend is, behandelt elke film een submodule van de VCA cursus. Zo maakt u stapsgewijs kennis met de volledige VCA lesstof. Na het bekijken van de film worden er een aantal vragen gesteld over de bekeken film. De opzet is steeds chronologisch. Er wordt namelijk gestart met de theorie aan de hand van een film gevolgd door een aantal vragen over het desbetreffende topic. Mocht u hiervan een voorbeeld hebben waarin dit niet klopt dan ontvangen wij deze graag. Vriendelijke groeten VGMbox
Pluspunten
Deskundige opleider Geschikte ruimte Eten en drinken zeer goed
VerbeterpuntenWas teveel voor aantal uren. Examinatoren waren een aanfluiting. Zeer onverzorgd met bouwvakkersdecolleté etc Te weinig oefenexamens
Beste Walter, Bedankt voor uw beoordeling met score. De opmerking over de onverzorgde examinator hebben we in behandeling genomen. Onze excuses voor deze onprettige ervaring. Verder willen wij u graag wijzen op enkele oefenexamens die voorhanden zijn via verschillende kanalen. Voorafgaand aan de cursusdag kunt u een oefenexamen maken welke wij kosteloos ter beschikking stellen op onze website www.vca-cursus.nl . Ook kunt u op de website van VCA Infra een proefexamen terugvinden. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, VGMbox
Pluspunten
Alles is verlopen volgens afspraak ,en voordelig.
VerbeterpuntenVraagstelingen bij het echte examen waren anders dan bij de proefexamens .
Tip is om misschien van te voren aan te geven dat je geen mobiele telefoons en jassen, pennen mee mag nemen in het examenlokaal.
Beste heer Alma, Wat betreft mobiele telefoons staat dit al wel in onze bevestiging: Belangrijke informatie U dient 15 minuten voor aanvang van het examen aanwezig te zijn; U wordt alleen tot het examen toegelaten met een geldig legitimatiebewijs; Het is niet toegestaan om in de examenzaal in het bezit te zijn van communicatieapparatuur (bijvoorbeeld mobiele telefoons), geluid- en/of beeldopname apparatuur. Het alleen uitschakelen van een telefoon is dus NIET voldoende. Mocht u tijdens het examen in bezit blijken te zijn van deze apparatuur dan wordt uw examen direct ongeldig verklaard. Wij wensen u veel succes met uw cursus en/of examen! VGMbox
Pluspunten
heldere communicatie, prettig lesmateriaal
Verbeterpuntenformat proefexamen wijkt een beetje af van de format van het werkelijke examen, was dus even wennen
Pluspunten
Ik heb niet het gevoel dat ik teveel moet betalen
Goedendag meneer Van Deuzen, Dank voor uw reactie en score. Wij vinden het belangrijk om de prijs-kwaliteit verhouding in balans te houden. Wij stellen uw ervaring dan ook zeker op prijs! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Lekker duidelijk en niet te veel gedoe.
Pluspunten
Examen wat prima geregeld. De instructie was helder, goede organisatie en goed werkende apparatuur.
Pluspunten
Werd goed uitgelegd en geholpen
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
online cursus werkt prima
Verbeterpuntenik had op een donderdag 12:00 besteld met op de eerstvolgende maandag het examen om in het weekend te kunnen leren echter moest ik maandag nog bellen om inlog codes te krijgen.
Beste Ludo, Allereerst fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze online VCA cursus. Verder hebben we de case even bekeken en kunnen we concluderen dat we uw bestelling en betaling inderdaad op donderdag 31 januari 2019 hebben ontvangen. Er moet helaas iets mis zijn gegaan in de communicatie waardoor u de cursusinformatie wat later heeft ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Als was gewoon netje en goed uitgelegd. Heb ook me diploma netjes optijd ontvangen.
Verbeterpuntenmeer promoten zodat er meer mensen komen voor een cursus of examen
Beste mevrouw, meneer, Bedankt voor uw bericht en score voor onze VGMbox. Het is prettig om te vernemen dat u erg te spreken bent over de VCA cursus met examen. Wij doen ons best om het product te promoten, danken u zeer voor het geven van positieve feedback en zouden zeggen; spread the word! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Top cursus!
Pluspunten
In staat gewenste kennis niveau in korte tijd in samenwerking cursist(en) te behalen.
VerbeterpuntenOnlinetraining met veel gelijke beelden als op cursus. Bij voorkeur tijdens cursus nieuwe/andere beelden zodat onderwerp nog veelzijdiger wordt belicht. Hierdoor worden leerdoelen mogelijk nog beter overgebracht.
Goedemiddag mevrouw, meneer, Bedankt voor uw reactie op onze klassikale cursusdag met examen. U heeft zich bij ons aangemeld voor de klassikale VCA cursusdag met aansluitend het VCA VOL examen. Voorafgaand aan de cursusdag ontving u een online voorbereidingsmodule, deze bevat de specifieke VCA VOL stof. Tijdens de klassikale cursus wordt enkel de VCA Basisveiligheid lesstof behandeld. Het is mogelijk dat er overlap is van beelden maar dit zou minimaal moeten zijn. Graag ontvangen wij wat aanvullende informatie, waarvoor alvast dank. Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Communicatie en de dochter primaa
VerbeterpuntenDe toets over het algemeen je kan naar mijn mening beter de toets meer per bedrijfstak doen . Er waren voor mij veel vragen die geen betreding hebben op mijn werk
Goedemiddag Arjan, Het VCA heeft als doel de kandidaten te toetsen op kennis van diverse veiligheidsgerelateerde thema’s. Het gaat hierbij om de gevaren en risico’s die gepaard gaan met het uitoefenen van allerhande werkzaamheden, ongeacht de bedrijfstak waarin iemand werkzaam is! Vriendelijke groeten, VGMbox
Pluspunten
Ja....netjes en verzorgd Prima verlopen
VerbeterpuntenNee...het was goed zo
Pluspunten
Stipt
Pluspunten
Duidelijke online training met voldoende videomateriaal, uitleg en oefenvragen/examens.
VerbeterpuntenHet examen verliep zeer rommelig. Iedereen moest om de beurt inloggen en gedurende het inloggen viel de Wi-Fi uit. Uiteindelijk is mijn examen een klein half uur later begonnen dan gepland.