Pluspunten

Snelle en duidelijke handeling.

De mail ná de betalingsbevestiging is niet aangekomen, ook niet in de spambox.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel goede leraar die geen moment heeft verveeld!

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Begrijpbare taal in de online-cursus.

Filmpjes in de hoofdstukken online lopen vast. Werkzaamheden aan de website waardoor je niet on-line kan leren. Graag meer proeftoetsen. Blijkbaar geen naslagwerk gekregen, andere cursisten wel.

Pluspunten

Duidelijke video’s. Alle onderwerpen komen aan bod. Positief resultaat tot gevolg. Groot voordeel dat je het kan inplannen naar je eigen mogelijkheden.

Pluspunten

Innovatief en praktisch

Vooralsnog geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop.

Software haperde. Was bij inschrijving niet duidelijk dat het lang zou duren voordat het diploma verwerkt wordt.

Pluspunten

Goed en snel geregeld

Ontvangst met koffie?

2 sterren: slechter dan verwacht

de opleidingsdag en het examen sluiten niet op elkaar aan ik had het gevoel dat de examen vragen er alleen maar op gericht waren om de kandidaten bewust te laten zakken dit was ook de mening van de andere kandidaten aan het eind van het examen

Pluspunten

uitstekende cursusleider

geen

Pluspunten

Goed geregeld.

Pluspunten

Zeer goed geholpen, kon binnen 36 uur examen doen. Moest met spoed VCA VOL hebben voor ZZP opdracht. zonder extra kosten kon ik op laatste moment nog een examen doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg Goede site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke communicatie.

Misschien, mits mogelijk sneller de vca papieren uitreiken na het behalen van het examen.

Pluspunten

Alles goed begrijpelijk en duidelijk via korte filmpjes laten zien was voor mij erg fijn. Andere cursisten ondervonden dit ook zo. Leuke en fijne docent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hebben alles perfect uitgelegd en behandeld. Alleen de oefenexamen had wel iets uitgebreider gemogen. Kregen nu vragen die niet voor kwamen in de voorbereidings programma.

Pluspunten

Duidelijk en leerzaam

Zaal werd warm in de loop van de dag

Pluspunten

We hadden dringend de diploma nummers nodig voor onze opdrachtgever en hadden die uiteindelijk al de volgende dag. Pluimpje.

In de onlinecursus werd zo goed als geen info gegeven over de verschillende soorten waarschuwings-/gebodsborden etc. eveneens geen voorbeelden hiervan.Dit gold met name ook voor de aparatuur zoals boormachine, slijpmachines en dergelijke, ook over kranen etc. Dit werd wel mondeling behandeld maar was toch veel om op een paar uur te onthouden. Wellicht dat daar in het online gedeelte meer info aan kan worden toegevoegd. De cursus is moeilijk te volgen in het nederlands door een duitser. Ik heb uren samen gezeten met betrokkene en geprobeerd een en ander uit te leggen. Hij heeft overigens het examen in het duits gedaan en is ook geslaagd.

Van Dijklaan 5

5581 WG Waalre