Pluspunten

Prima, heel tevreden !

Pluspunten

niks op aan te merken!

Pluspunten

goede uitleg van de cursus

het echte examen totaal andere vraagstelling, dan de proefexamens

Pluspunten

Fijne, duidelijke en betaalbare cursus.

Nee

Pluspunten

Prettige cursus, duidelijk en goede trainer

Pluspunten

De cursus was heel erg duidelijk met videobeelden waardoor ik zonder moeite alles goed heb kunnen volgen.

Pluspunten

Ik was heel bang voor een lage behandelsnelheid van de stof, omdat jullie mensen met lbo, mbo en hbo in 1 groep zetten, maar dat is me gelukkig mee gevallen.

Op de website zetten bij de Vol VCA cursus dat wat je vooraf online doet vol is en dat je gewoon basiveiligheid doet die dag. Als ik dat vooraf had geweten, had ik de gehele cursus online gevolgd.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, omdat tussendoor video materieel gebruikt wordt maakt het volgen van de les aangenamer dan alleen sheets met tekst. Voor de rest een goed verzorgde lokatie en lunch.

Aan het einde van het examen kun je niet meer achterhalen welke vragen je fout hebt gemaakt. Dit is eigenlijk jammer want van fouten leer je namelijk.

Pluspunten

ervaren docent goede instructieve films helder toegelicht steeds afgewisseld met examen vragen

Pluspunten

Goeie curses perfecte locatie almere

duidelijkere ontvangst bij aankomst. b.v. bordje of dergelijks. zat nu in grote ruimte met onbekende mensen twijfelend of het daar was.

Pluspunten

Snelle en correcte digitale afwerking van alle documenten snelle inschrijving zonder gedoe

Pluspunten

Locatie was top, lunch goed geregeld. Leraar was enthousiast en kundig. Systeem met kastje om enkele vragen klassikaal te behandelen werkt goed.

Zijn er niet.

Pluspunten

Snelle en correcte service

ik zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima stof om voor te bereiden en een gezellige cursusdag.

Een extra proef examen zou aan het voorbereidingspakket wel toegevoegd kunnen worden. Cursusdag voor alleen VCA-VOL zou geen gek idee zijn aangezien de stof dan sneller behandeld kan worden, bijvoorbeeld in een halve dag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg. Vriendelijke man

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede training

Optijd starten examen

Pluspunten

Alles werd heel goed besproken. Als je het na deze cursus niet haalt dan slaap je de hele dag.

Het is voor mensen die niet gewend zijn om de hele dag op kantoor te zitten wel moeizaam om de aandacht er bij te houden.

Pluspunten

zeer nuttige cursustraining via e-learning. Kan iedereen dit warm aan bevelen.

geen

Pluspunten

Fijne instructeur die goede uitleg geeft, en bruikbare tips meegeeft waar je met het maken van het examen iets aan hebt.

Pluspunten

Goede organisatie, prima locatie, vraagstelling is duidelijk. Nieuwe vraagstelling vond ik een stuk verwarrende en minder helder.

- Het controleren van paspoorten e.d wordt laat mee begonnen. Je moet er 15 min van te voren zijn, maar ze beginnen pas een minuut van te voren met controleren van de legitimatie. Verder krijg je veel informatie wanneer je in het lokaal zit, over wat je moet doen als er iets niet goed staat op je certificaat enz, ik zou hier een mail oid over sturen en melden dat je hierover gemaild wordt. Als je in de klas zit, wil je het liefst direct beginnen met het examen. - Op de uitnodiging van het examen staat dat je op nr 20 moet zijn (in zwolle, ijsseldelta), maar dit is nummer 18.

Van Dijklaan 5

5581 WG Waalre