Pluspunten

Fijn dat een trainer voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Op deze manier wordt het allemaal begrijpbaar

Deugelijke internet verbinding tijdens examen.

Pluspunten

Pluspunten

Het bedrijf is heel flexibel en is klantvriendelijk. Ze willen ook luisteren naar verbeterpunten!

Na het zakken van de kandidaten mag er wel een gemeenschappelijk voorstel komen naar het examenbureau om dit strakker te regelen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Cursus is duidelijk + overzichtelijke opbouw van de leerstof. Praktijksituaties spreken tot de verbeelding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De oefenvragen en filmpjes waren erg handig tijdens het leren.

Toets is erg makkelijk. Eerste 20 minuten liep het computer system vast, wanneer iemand zenuwachtig was geweest had dit grote negatieve invloed kunnen hebben op het resultaat. Verder was er een vraag, wat kan de werkgever doen om de nadelen van gewenst gedrag te verminderen. Naar mijn mening klopt deze vraag niet.

Pluspunten

Online cursus zit goed in elkaar.

De procedure voordat daadwerkelijk begonnen kan worden met het examen zou iets vlotter mogen.

Pluspunten

Vlotte afhandeling. Vriendelijk te woord gestaan. Goede cursusleider

Pluspunten

Tot mijn verrassing werkt zo'n online cursus prima! Het is plain en simpel opgezet, met niet meer info dan strikt noodzakelijk. De video's zijn duidelijk en de dames die het intro doen van elke video hebben een prettige stem en het luistert daardoor makkelijk weg. Het verveelt geen moment.

Ik vond het opstarten in beginsel toch wat lastig. Ik heb behoorlijk lopen zoeken onder welke hyperlink (na het inloggen) nou uiteindelijk mijn cursus verstopt zat! Toen ik het eenmaal in de gaten had liep het verder wel. Wellicht behoeft dit nog wat extra aandacht.

Pluspunten

Goede uitleg

Pluspunten

Uitgebreide info ontvangen, snel na de aanmelding.

de link voor de bijbehorende online cursus werkte niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overkomende online cursus

Alle gesproken tekst nog een keer vergelijken met de geschreven tekst en de vragen. Ik meen mij te herinneren dat er een enkele keer de 3 items niet gelijk waren.

Pluspunten

Enthousiaste docent en goed verzorgde locatie (netjes, goed eten/drinken, goed bereikbaar)

Er mogen meer praktijkvoorbeelden in het (online)lesmateriaal

Pluspunten

Goede cursus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg leuk les gekregen Door iemand uit de praktijk

Het opstarten van het examen erg rommelig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel, duidelijke informatie.

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De vragen die ik had werden goed en volledig beantwoord.

In de eerste voorstelling van de cursus stond vermeld dat het een klassikale cursus was. Dit was een van de hoofdredenen dat we voor deze cursus gekozen hadden. Na betaling etc bleek in de informatie dat er ook nog een deel online voorbereiding aan vooraf diende te gaan. (wellicht was dat eerder al aangegeven maar naar ons inziens niet duidelijk genoeg) Op zich geen probleem, echter hadden we graag op voorhand wat duidelijker vernomen dat dat het geval was. Ook mag er wat ons betreft een tijdsindicatie bij vermeld worden, in de zin van; de online voorbereiding zal 2 a 3 uur in beslag nemen. Op deze manier kan de kandidaat in kwestie het beter inplannen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De lesstof wordt op duidelijke en goede wijze gepresenteerd. Helder en interessant.

geen.

Pluspunten

Helder en duidelijk. Prima.

Pluspunten

goed contact gehad

de lesstof zou breder aan de voorkant verstrekt kunnen worden.

Van Dijklaan 5

5581 WG Waalre