3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

e-learning en dagcursus Uitleg middels films Locaties in het land Direct aansluitend aan uitleg examen

Niet in alle gevallen sluiten de vragen aan op de behandelde stof. Sommige vragen gaan over zaken die in de stof niet behandeld zijn. Voorbeeld: vanaf welk moment mogen zwangere dames niet meer tillen?

Pluspunten

Prima website, communicatie en prijs.

Het lokaal was zeer verouderd en de software liep weleens vast en was niet gebruiksvriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

kachel aan zetten in het vervolg ijspegels hingen aan mijn neus

Pluspunten

Goede uitleg ook tussen de filmpje door!

Geen idee ??

Pluspunten

Goede informatie en cursus was prima goede uitleg eten uitstekend

Pluspunten

Zeer goede en duidelijke cursus leider. Digitaal materiaal was duidelijk en to the point.

Ik heb de cursus leider niet meer vlak voor of na het examen gezien dat was wel jammer. Had hem graag willen bedanken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke beeldmateriaal bij de cursus, oriëntatie op de site is goed. Aanmelden en inloggen ging makkelijk

Inloggen ook mogelijk maken op je mobiel. De cursus is volgens mij niet meer up to date. Vragen tijdens het examen waren een stuk moeilijker en gedetailleerder qua opbouw. Daarnaast werden er vragenstukken gesteld die niet tijdens de online cursus behandeld zijn. Kortom als je niet voldoende inzicht en intelligentie hebt zul je met de huidige online cursus het examen niet halen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vragen die tijdens de oefenstof door meer dan 30% van de mensen foutief zijn beantwoord nog even toelichten

Pluspunten

PRIMA GEREGELD, SNEL EN ACCURAAT!

Pluspunten

goede voorbereiding via internet cursus goed duidelijk gegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website

Online trainer is voor verbetering vatbaar. Duidelijke filmfragmenten maar als je eenmaal in en hoofdstuk bezig bent mis ik een structuur voortgang/overzicht. Met name als je halverwege stopt en weer verder wil waar je bent gebleven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige interactieve cursus

Op het examen worden volgens mijn leerlingen vragen gesteld die niet in de VGM-box behandeld zijn. Helaas kan ik, omdat ik de examens niet te zien krijg niet, niet u berichten om welk vragen het gaan.

Pluspunten

Leuk om de cursus met videobeelden te volgen. Verder duidelijke website en informatievoorziening.

Pluspunten

Snelle service, na het bestellen kon ik meteen beginnen, de benodigde informatie en codes werden automatisch toegestuurd

Het zou misschien wel handig zijn om een paar dagen voor de cursus en/of het examen, een mail te sturen als reminder zodat je het niet vergeet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vond het gemakkelijk om op deze manier te werken. Alhoewel de vragen tijdens het echte examen nogal verwarrend waren vond ik. Ben gelukkig wel geslaagd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

geen

Pluspunten

duidelijke vorm van lesgeven met ruim voldoende voorbeelden.

wellicht beter om de materie te splitsen en toe te spitsen op de diverse bedrijfstakken.

Wat gevraagd werd in het examen is niet behandeld in de videofragmenten.

Pluspunten

Zelfstandig leren op zelf gekozen tijden is mij zeer goed bevallen.

Buiten lastig te vinden examen locatie, groot complex bijna volledig gesloten op dit tijdstip.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke video's, goede vragen.

Meer zaken in de video's extra aanhalen. Examenvragen sluiten niet altijd goed aan op de leerstof.

Van Dijklaan 5

5581 WG Waalre