Beste Safet, Je hebt bij ons een klassikale VCA VOL cursus gevolgd. Hierbij hoort een online voorbereidingsmodule, heb je die doorlopen? Mocht dat niet het geval zijn dan mis je een aanzienlijk deel van de lesstof en zullen veel examenvragen je inderdaad onbekend voorkomen. Ik verneem graag van je, bedankt vast! Met vriendelijke groet, Derk Arts | Teamleider Verkoop
Beste Kees, Bedankt voor je review, ook al is die niet positief. Ik zie dat je een klassikale VCA Basis cursus bij ons hebt geboekt. Op 24 juni jl. heb je deelgenomen op onze locatie in Gilze. Jouw opmerking over thuis leren kan ik dan ook niet helemaal plaatsen. Wellicht heb je verouderde lesstof gebruikt ter voorbereiding of iets dergelijks? Als je aanvullende info met ons wilt delen hierover, dan hoor ik het graag. Bedankt vast! Met vriendelijke groet, Derk Arts | Teamleider Verkoop