Filters

8

Zeer goed, heel behulpzame helpdesk

De levertermijn/beschikbaarheid stond fout op de website. Maar ze hebben zeer snel een oplossing gezocht om toch te kunnen leveren. Zeer tevreden met de service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering. Prima service.

Airpods heel snel geleverd. Prima service.

 • Aanbevelen? Ja
6

Levering goed, maar wees eerlijk over levertijd

Op de site staat ‘ vandaag besteld, morgen geleverd’. Nu was t zaterdagavond dat ik bestelde, dus ik snap echt wel dat er niet opzonden geleverd wordt. Maar zonder enig bericht, werd t maandag, dinsdag en ik besloot te vragen naar de levertijd. “ ietsje vertraagd” was t antwoord. Uiteindelijk werd t zaterdag geleverd, een week levertijd dus. Op zich niet zo erg maar wees er eerlijk over, zowel op de site als wanneer er besteld wordt. Niet zo moeilijk toch? De levering verder was ok.

 • Aanbevelen? Ja
1

zeer slecht, leveren niet en geld wordt niet terug gestort

Wij wachten nu al drie weken op ons geld ruim € 900,00. Als wij het maandag 13 september niet binnen hebben schakelen we ons incassobureau in om de vordering/ten onrechte betaling terug te vorderen.

 • Aanbevelen? Nee
2

No refund

I returned a pair of Airpods that I have bought from Telefoonwereld in a perfect state (unopened package). They acknowledged they received the product on the 23rd of August and said they would refund me. I am writing this review on the 7th of September and I still did not receive my money back

 • Aanbevelen? Nee
1

Belofte maakt schuld

De telefoon die besteld was heeft 9 weken op zich laten wachten. Helaas konden we niet in contact komen via de telefoon. Contact werd verbroken. Na diverse mailpogingen toch een reactie van Telefoonwereld met de mededeling dat de telefoon uit het buitenland moest komen. Daarna was er weer een paar weken niets te horen. Nu na 9 weken hebben we de telefoon binnen, in een andere kleur (die wel leverbaar was). Kortom: Telefoonwereld: op de site staat dat de bestelling volgende dag al geleverd wordt. Doe hier iets aan.

 • Aanbevelen? Nee
7

Iphone

Vaker bij Telefoonwereld geleverd. Producten worden altijd geleverd. Helaas wordt de telefoon niet opgenomen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Zeer slecht! Koop hier niet! Oplichters!

3 augustus een telefoon besteld. Levering zou binnen 1-4 werkdagen zijn. Bijna een maand verder en nog geen telefoon. Veel gemaild en gebeld, maar nemen niet op of gooien je eruit. reageren niet en als ze reageren is het een standaard mail die ze naar iedereen sturen. Ik wil mijn geld terug. Laat nooit reviews achter maar dit is oplichting. Ga vandaag ook mijn rechtbijstandverzekering inschakelen. Mensen koop hier niet!!!!!

 • Aanbevelen? Nee
1

Slecht

Mijn dochter wacht al ruim 2 weken op haar IPhone 11 die al betaald is…. Steeds weer teleurgesteld… geen betaalbevestiging.. 3 keer contactformulier ingevuld en diverse keren gebeld zonder enige reactie! Het gaat wel over 700 euro! Ik ben zeer, zeer teleurgesteld!

 • Aanbevelen? Nee
1

Waardeloos

Op maandag 23 augustus jl. heb ik een telefoon besteld, tot op heden niet ontvangen. Sinds eind vorige week heb ik gemaild en gebeld, met geen enkele reactie van hun kant. De telefoon wordt zelfs afgebroken nadat je in de wacht staat. Mails worden niet beantwoordt. Ik wil mijn bestelling annuleren en mijn geld opeisen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Netjes

Netjes en correct

 • Aanbevelen? Ja
2

Niet kijken en controleren

Niet het goede product gekregen

 • Aanbevelen? Nee
1

Bestelling niet ontvangen/ bedrijf niet bereikbaar

Ik heb verschillende producten besteld en betaald, de levertijd zou 1-4 werkdagen zijn. Helaas heb ik niets ontvangen. Nu al vier dagen de klantenservice aan het bellen en telkens word ik eerst in de wacht gezet en wordt uiteindelijk de verbinding verbroken. E-mails worden ook niet beantwoord. Ik ben nu dik 700 euro armer en krijg gewoon geen enkel contact…!

 • Aanbevelen? Nee
2

Alle beloftes niet nagekomen

Ik zou mijn mobiel binnen 3 dagen krijgen. Na 4 dagen gemaild dat ik nog steeds geen mobiel had ontvangen. Kreeg 3 dagen na mijn mail pas bericht nadat ik ook al 4 keer gebeld had. Daarna bleek de mobiel niet leverbaar te zijn. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en zou binnen 2 weken mijn geld op mijn rekening zien. Na een maand nog steeds geen geld, opnieuw een dreigmail gestuurd. En plotseling had ik binnen 2 dagen het geld terug. Vragen op de mail werden tevens ook niet beantwoord.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prijs en kwaliteit prima

Galaxy buds plus besteld. Prijs was stukken lager dan elders. De levering liet iets langer op zich wachten. Ik werd bij navraag snel beantwoord via de mail. Ze hebben overleg gehad met hun leverancier en binnen een week had ik ze binnen. Origineel product en ongeopend. Dus dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

Hier zal nooit meer iets kopen, liever iets meer betalen. Telefonisch niet bereikbaar, levertijd ipv 4 dagen zijn het 4 weken.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Het door u bestelde toestel had een langere levertijd en was daarom niet direct voorradig. Dit stond direct onder het toestel vermeld. Inmiddels is uw bestelling afgeleverd en wensen wij u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Telefoonwereld.nl

7

Toestel op tijd geleverd, installatie taal Tsjechisch een ergenis.

Besteld mobiel Samsung Galaxy A20e, helaas was toestel uitgevoerd voor de Tsjechise markt, om het In het Nederlands te vertalen gebruik gemaakt van Google Translate heeft veel tijd en ergernis met zich mee gebracht.(gelukkig gelukt!).

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Prima gegaan,bestelling Huawei p lite E zwart bestelt,deze was niet meer te leveren toen een Aurora Bleu gekregen die duurder was.

 • Aanbevelen? Ja
1

SLECHTSTE OOIT: MIJDEN

Ik schrijf dit om potentiele klanten bij Telefoonwereld een ontluisterende ervaring te besparen: Op 2 februari 2021 kocht ik bij TELEFOONWERELD.NL een Samsung Galaxy-Est 20 FG 4G voor € 526. Ik was even van mijn BOL/COOLBLUE-geloof afgestapt en een uitstapje gemaakt naar deze internetwinkel: gewoon omdat zij op dat moment de beste prijs hadden voor dit toestel. Dat zou een dramatische ervaring blijken. Ik heb het toestel in redelijk snelle levering in ontvangst genomen. Om het toestel te kunnen bekijken moet het doosje worden opengemaakt, waarna ik tot de conclusie kwam dat de kleur (Oranje) te heftig bleek. Foutje, dat realiseer ik me. Ik heb het toestel direct retour gestuurd en kreeg per kerende mail een bevestiging van het retour, waarna bleek dat telefoonwereld er een goed verborgen policy op nahoudt dat van de oorspronkelijke aankoopsom slechts 75% wordt terugbetaald indien het dooszegel verbroken is bij retour. Nergens staat in de op de zichtbare voorwaarden van de TELEFOONWERELD-site vermeld dat dit zou gebeuren indien een toestel retour gestuurd zou worden. Om het toestel te beoordelen moet het doosje immers worden opengemaakt. Bij het openmaken van het doosje vervalt dus 25% van het aankoopbedrag. In de koopvoorwaarden staat wel duidelijk vermeld dat indien AIRPODS van Apple worden geretourneerd dit het geval is en 25% van de aankoopprijs wordt ingehouden. Ik ben hier in de loop der maanden met telefoonwereld over in discussie gegaan en die weigerde halsstarrig om het volledige aankoopbedrag te storneren. Ik ben in maart murw akkoord gegaan met stornering van 75% van het aankoopbedrag om er maar vanaf te zijn. Na veel heen en weer mailen kwam het op basis van onduidelijke-voorwaarden bij Godsgratie wel tot een compromis dat ik de 25% retour zou krijgen bij aanschaf van een nieuw toestel. Maar "dat mocht ik niet verder vertellen, anders zouden andere klanten misbruik kunnen maken van dit ontstane (uitzonderings-)precedent". ADVIES: MIJDEN

 • Aanbevelen? Nee
4

Zeer slechte communicatie

Ik heb 2 en een halve week moeten wachten op mijn telefoon terwijl er op de site stond dat wachttijd 3 werkdagen betrof. Daarbij werd ik niet op de hoogte gehouden van de status ervan. Meerdere malen gebeld…….niet te bereiken. Meerdere malen gemaild……geen reactie terug. Dit vond ik erg vervelend.

 • Aanbevelen? Nee
2

Geen respons op mijn retour zending

De telefoon die ik had besteld, had ik retour gezonden. Tot op heden heb ik geen reactie en terugbetaling ontvangen

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben u op dag van ontvangst een mail gestuurd, maar kregen geen reactie van u terug. Na deze mail een tweede keer verzonden te hebben, kregen wij van u reactie terug. Uw retour is daarom ook inmiddels verwerkt. Met vriendelijke groet, Telefoonwereld.nl

1

slecht

Na eindeloos in de wacht zijn ze plotseling telefonisch niet bereikbaar. Twee telefoons en toebehoren betaald maar niet geleverd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het spijtig om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met ons bedrijf. Helaas kunnen wij u aan de hand van bovenstaande gegevens niet terugvinden in ons systeem. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen via het volgende mailadres? info@telefoonwereld.nl. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Telefoonwereld.nl

1

Slechte service.Dit moet je alleen doen als je van je geld af wilt.

Verkopen je telefoons die niet goed functioneren en als je ze terug stuurt is er bijna geen communicatie en en volgens hun werken ze en ben je 25% van je aankoopbedrag kwijt.

 • Aanbevelen? Nee
8

Goed

Antwoorden op je mail

 • Aanbevelen? Ja
9

Positief ervaring over deze degelijke Swissten Powrbank

Zeer snelle levering, de dag na bestelling ontvangen! Degelijke en krachtige Swissten Black Core Powerbank, na 6 x gebruik opladen van allerlei, nog 77% over (na de eerste oplading). Powerbank zeer degelijk in gebruik en voldoet dus ruimschoots. Op lange termijn zal zich dat moeten uitwijzen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Telefoonwereld

De slimste smartphone keuze maak je bij Telefoonwereld. Bij ons weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor de nieuwste smartphones, tablet en accessoires! Simlock vrije smartphones van de grote merken zoals Apple, Samsung en Huawei zijn bij ons verkrijgbaar. De beste simlock vrije smartphones voor de beste prijs!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd