Snelle, heldere en vriendelijke communicatie

Product klopte niet met het plaatje. Netjes opgelost.

Heel veel keuze!

Prachtige collecties, vriendelijke medewerkers: altijd een feestje!

Super goeie service , online besteld en keurig verpakt.

Snel geleverd en mooi ingepakt

Snel geleverd en mooi verpakt

Top collectie en snelle levering

Mijn favoriete Shoe Heaven

Snel, mooi verzorgd en uitstekende kwaliteit schoenen

Amazing

Was een cadeautje met mooi papier en leuke traktatie voor de kids

Geweldig! Super collectie.

Geweldig! Super collectie.

Perfecte service

Snelle levering, mooi en met zorg verpakt.

Wat een super service

Een super goed contact met de one line shop, zeer meedenkend. Echt top

Prachtig ingepakt echt super leuk en een super goede website

Fantastische zaak met fantastische service

Op tijd, en super leuk ingepakt! Met persoonlijke kaart. Echt niet verwacht om zo mijn prachtige schoenen als kadootje te ontvangen. Zeker de moeite om bij Mayke te kopen. Lieve groet Maria

Schitterend verpakt en snel verzonden

Uitstekende kwaliteit schoeisel.

Smood webshop

Loopt allemaal vanzelf. Goed geregeld en dat maakt het om een volgende keer weer via jullie webshop te bestellen. Bedankt en Succes

Het is werkelijk een cadeautje als je het ontvangt!

Het ziet er zo mooi verzorgd uit. Echt een verwennerij om te ontvangen.

Snel en mooi verzorgd

Mijn pakketje was echt een cadeautje, dank!

Heel mooi en chique ingepakt. Het voldoet echt aan mijn verwachtingen

Heerlijke winkel met alles wat een vrouw wenst!!!

Stijlvol, stoer, vrouwelijk, sexy, appart, uitgebreide keuze, conclusie geweldige winkel!!

Super snel

Zeer snelle levering, ook zeer snelle retour verwerking. Práchtig ingepakt het is net of je een cadeau krijgt! Ook lekker luchtje in de doos gespoten. Alle lof.

Magnifiek!

Hulde! Overtreft wederom alle verwachtingen.

Snelle service, geen omslachtige retour, met aandacht verpakt en dat is een absolute binnenkomer. Hart gr Mayke Smits

Gewoon top!

Leuke mailwisseling, zelfs met foto’s van het product, waarna ik de aankoop deed, omdat ze me niet het gevoel gaven dat wanneer het niet zou passen ze het vervelend zouden vinden bij terugsturen. Mooie verpakking, snelle verzending ook

Fantastische collectie en winkel

Fantastische collectie online en in de winkel. Vriendelijke medewerkers bij de webshop die snel antwoord geven op een vraag. Snelle verzending!

Waardeloos!!!!!!

De parfum lucht was ondraaglijk! Artikel direct retour! Zeeer teleurgesteld

Ik heb een aantal maanden geleden mijn trouwschoenen bij jullie gekocht. De trouwdag is de hele dag buiten en met deze trouwschoenen zak ik mogelijk door het gras heen (naaldhak). Ik heb daardoor voor de zekerheid een nieuwe schoen gekocht met een bredere hak. Vervolgens heb ik naar jullie gebeld en ik mag mijn schoenen retour brengen mocht ik de bredere hakken niet hebben aangetrokken. Dit is namelijk dan iets later dan 14 dagen retour. Top service dus!

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs