Mooie collectie en snelle service

top geregeld en snel

Eerst gebeld voor goed advies en daarna alles besteld en die was er de dag daarna al. Er zat ook een leuk presentje bij. TOP

Helemaal goed

Snelle en goede levering

Top service!!

Mijn artikel besteld en nog dezelfde dag verstuurd. Toen bleek de kleur toch niet goed bij mijn garderobe te passen. Dus retour en ik kreeg meteen een mail dat alles in goede orde is ontvangen en geld op mijn rekening! Ik heb ook een paar laarzen wel gehouden en die zijn prachtig Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie. De service en mails voelde ook heel persoonlijk.

Service en snel

Super!!

Kort geleden heb ik online ontzettende leuke oorbellen besteld. Het kwam enorm snel binnen en was goed verpakt. Nadat mijn moeder en een vriendin deze oorbellen bij mij hebben gezien, hebben ze ze ook meteen bij jullie besteld! Hopelijk komen ze binnenkort weer online op jullie website!

Snelle goede service

Mooi product en word snel en keurig bezorgd.

Heerlijke webshop!

Snelle levering, beeldig verpakt, de geur goddelijk en een handgeschreven kaartje incl. kado erbij. Top!

Goede, snelle service

Mijn bestelling was snel gemaakt, de afwikkeling ook! Alles volgens afspraak.. Mooi ingepakt cadeautje.

Altijd heel blij!!!

Alles altijd top geregeld!!! Van verpakking tot verzending, shoes are a girl's best friend, Mayke en team zijn de enigen op de hele wereld die dat echt begrijpen!!! Complimenten lieverds en thanks again!!

Snel geleverd en zo mooi

Super snel en super mooi verpakt. Voelt echt als een cadeautje voor jezelf!

Super snel en super mooi verpakt. Voelt echt als een cadeautje voor jezelf!

Een kadootje om te krijgen. Mooi verpakt en heerlijk geurend.

Meer dan een paar schoenen bezorgd

De bezorging van mijn bestelling was een feestje! Prachtige verzenddoos, schoenendoos prachtig ingepakt, mooie envelop erbij met liefde. Niet alleen blij met mijn schoenen. Super ervaring.

Prima, snelle service keurig verpakt!

Mooie laarzen besteld, prachtige website, duidelijk. Besteld en de dag erna al binnen! Keurig verpakt, heel netjes. Kom zeker nog een keer terug.

Wat een geweldig verzorgd pakket

Snelle levering. Mooi verpakt en nog een verassing erbij. Super! Hier koop ik nog!

Alles helemaal naar wens

Mooie website , mooie items en een hele snelle levering! Ontzettend mooi ingepakt , leuke cadeautjes en een inspirerend magazine erbij. Alles geparfumeerd . Ik word daar echt heeel, heel blij van! Meteen maar wert een nieuw paar schoenen besteld .

Verrassend fijne schoenen (toch altijd een gokje met een voor mij nieuw merk en zonder te passen) en 10 punten voor de geleverde service.

perfecte service!

En heel persoonlijk; leuk!

Pakketje keurig op tijd en mooi ingepakt echt een cadeautje! Je wordt keurig op de hoogte gehouden en als je iets terug stuurt is het ook goed geregeld en je geld heb je ook weer snel op je rekening

prachtige schoenen en snelle levering

fijne contacten via de mail en snelle levering. mijn dochter is helemaal blij met de gave schoenen

Online besteld, volgens afspraak geleverd

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs