Bij Mayke voelt iedere klant zich een koningin

Om 16.50 nog even je order veranderen... Florine: ik weet niet of het gaat lukken want nog zoveel pakketten voordat Post NL over 10 minuten komt. Ik: laat jullie persoonlijke touch (met huisparfum besprenkeld feestelijk papier, een handgeschreven kaartje, een attentie) dan maar achterwege. De volgende dag in huis inclusief toch alle toeters en bellen. Hulde Florine!

Mooie laarsjes gekocht in de Sale, laarsjes zijn super, kei blij mee! Maar wat een geweldig snelle levering, letterlijk de volgende dag in huis. Wat ze dus beloven doen ze ook gewoon!

Mooi ingepakt, echt een kado om te ontvangen, factuur zeer verzorgd mee verzonden, Alles klopt!!!!

Perfect met zorg verstuurd

Een echt cadeau

Van bestellen tot terugsturen heel goed!

Alles ging vlot. Mailtje dat het verstuurd was en wanneer het pakketje zou aankomen. En zo ging het ook bij het terugsturen. Retourticket via mail en bericht dat het pakketje ontvangen was door Mayke, met bericht dat het geld teruggestort zou worden. En dat is meteen de volgende dag gedaan.

Prima !

Snelle service, wel jammer in de sale de kosten van het retour

Snelle service en prachtige laarzen

De laarzen waren erg snel bezorgd ondanks de huidige omstandigheden, echt top! Laarzen zijn prachtig en zitten heerlijk! Inlopen is niet nodig boterzacht leer.

TOP

Top service en een leuk en deskundig team

Snelle Bezorging

Mooie schoenen. Zeer snelle bezorging en met zorg verpakt. Altijd leuk om een soort van cadeautje binnen te krijgen.

Helemaal top!

Fijne Instagram vol inspiratie. Via de website kun je makkelijk en snel bestellen. Customer service die snel reageren. En de bestelling na 1 werkdag al thuis ontvangen, helemaal super!

Bestelling was een feestje. Het uitpakken was een feestje en werd daar erg blij van. Dank je wel

Prima service en levering

Snelle levering en keurig verpakt met een persoonlijke note erbij! Super attent.

Keurig netjes en verzorgd geleverd!

Netjes verpakt, extra leuke kleine details toegevoegd. Op tijd. Zo wil je houw bestelling geleverd hebben. Chapeau Mayke!!

Snelle levering met persoonlijke touch

Snelle levering, met persoonlijk kaartje . Zeer goed gevoel bij levering.

De mooiste schoenen van het land en ook nog mooie collectie kleding erbij, en snelle levering. Wat wil een mens nog meer!

Is altijd een feest om een online bestelling van Mayke te ontvangen

Mooie verpakking, en artikelen van goede kwaliteit zorgvuldig ingepakt. Met een persoonlijke touch erbij van degene die het heeft verpakt

Goed en professioneel, maar dat wist ik al. 1 paar laarzen welke ik had besteld waren achteraf niet meer op voorraad, vervelend, maar er is direct gezocht naar een oplossing. Heel fijn en ik ben blij met 2 paar mooie laarzen. Mijn collega loopt inmiddels ook rond met mooie schoenen van Mayke.

Snelle levering. Mooi en met zorg ingepakt.

Mooie schoenen, goede service, snelle levering, met liefde ingepakt. Een beleving.

Fijne site.

Jammer dat bij een uit verkoop boven de 50 euro geen energielabel wordt mee geleverd.

Prima service!

Schoenen waren super maar ook de afhandeling was top geregeld!

Uitstekende service

Mooiiii

Super.... schoenen nog net iets mooier en aparter dan ik dacht. Blij mee!

top webshop

Fijn dat Mayke haar belofte houdt. Snel, flexibel en op tijd!

Al vaker bij Mayke gekocht. Zeer tevreden over de geleverde producten. Vriendelijke en persoonlijke benadering.

Keurige behandeling

Helaas was mijn bestelling niet compleet maar direct kreeg ik een mail met spijtbetuiging

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs