Perfect!

Zoals altijd: Excellent! Snel, goed en correct!! Dank u!

Snelle reactie op vraag via webshop

Correcte levering en reactie nav vraag via webshop

Super jasje gescoord , het was een kado om uit te pakken.

Top! Zeer snelle levering!

De laarzen zijn supermooi en zitten goed. De maat van de laarzen zitten goed. Top kwaliteit zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de laars. Levering was zeer snel en stipt op tijd zoals aangegeven. Top!

Keurig en correct en prachtige collectie.

Ziet er zeer verzorgd uit. Snel bezorgd.

Uitstekende service!

Schoenen gearriveerd op juiste dag, helaas pasten ze me niet goed. Omdat post punten wegens lockdown beperkt zijn, mocht ik pakket tot aan winkel terugbrengen waar iemand ze bij mijn auto aannam! Dat vond ik super!

Super klantvriendelijk en ik kreeg geurstokjes bij mijn nieuwe laarzen, hoe lief !

Alle medewerkers van Mayke die ik heb gesprekken zijn erg klantvriendelijk en ik ben heel blij met mijn aankoop!

Super begeleiding en Info inzake pick up .

Snel en goed

Jammer is dat er geen antwoordnummer beschikbaar is om te retourneren. Nu heeft me dat 7 euro gekost. De schoenen waren te groot en daar kan ik niks aan doen dus ik zou het netjes vinden als je dan gratis mag terug sturen.

Helemaal tevreden

Super Snel

Mooie site, Snelle levering! Fantastische schoenen!

Geweldig!

Altijd een snelle reactie, en in deze tijd word er goed met de klant mee gedacht! Helemaal top

Snel,netjes!!

Goede snelle bezorging.. Prachtige verpakking. Mooi kadootje

Het pakketje was zo mooi ingepakt, als een cadeautje.....werd er helemaal blij van.

Het pakketje was zo mooi ingepakt, als een cadeautje.......werd er helemaal blij van.

Mooie collectie Duidelijke site Snelle levering Goede service bij retour

Hele mooie schoenen

Mooie website. Bijzondere schoenen. Net even anders. Levering volgens afspraak.

Mooie laarsjes

Mooie laarsjes met goede korting. Goede levering. Mooi verpakt.

Als een cadeautje

Mooi verpakt, en zo leuk de aankondiging per mail etc! Goed gedaan team Mayke jullie springen er uit

Snelle levering, prachtige laarzen

Mooie duidelijke goed functionerende webshop met goede foto’s van de schoenen en tassen van mijn favoriete merken. Om er een 10 van te maken: Tip 1: verpak de schoenendoos in een (bewaar)box met Mayke erop ipv plastic tas. Op die manier blijft de schoenendoos onbeschadigd. Een mooie box past ook meer bij de uitstraling, merken en prijzen van de schoenen in jullie winkel dan een plastic tas toch? (Zie de grote webshops als Matches Fashion, MyTheresa of Louisa Via Roma etc) Bovendien heb je een luxere cadeau/shop beleving ook al heb je de schoenen zelf gekocht/betaald ;) Tip 2: een handgeschreven kaart met bijv kort ‘veel plezier van je aankoop’ oid maakt het persoonlijk en af!

Vriendelijk en goed georganiseerd met het afhalen bij de winkel

Het is superfijn dat je je bestelling bij de winkel kunt ophalen, deze word btw netjes naar je auto gebracht!

Mega goeie en snelle service

Fijne en snelle service en te gekke items :)

Super goede en snelle service

Bijzonder snelle service, heel klantvriendelijk, duidelijke en toegankelijke site.

Topservice

Prima covid proof afhalen en retourneren via Mayke.com Afhalen is snel, retour en terugbetaling vlot geregeld.

Geweldige merken en een top levering

Ik vind het een geweldige winkel met echt mijn merken “ sjiek , modieus ❤️

29-31 De Lind