Perfect!!

I loved that they kept me posted with the updates of the order. And i love my new sneakers!

Super snelle levering, prachtige (web) shop

Dol op Mayke! Super duidelijke omschrijvingen, prachtige producten, mega snelle levering

snelle levering, keurig verpakt

snelle levering, keurig verpakt, laarzen voldoen aan de verwachting /plaatje.

uitstekende service

Prachtige winkel ook, mooie collectie!

Super snelle service en prachtig ingepakt, echt een cadeautje voor jezelf!

Netjes

geweldige service, communicatie

goed contact zowel per email als telefoon per email wordt snel gereageerd , bij menig bedrijf is dat wel anders

Goede en snelle service! Flexibel

Snelle service. Pakketje ziet er goed uit.

Je krijgt wat wordt beloofd.

Super levering

Ondanks de Sint drukte super snel gelverd

De fijnste webshop die ik ken. Hier wil je alles kopen!

Super mooie producten op een knappe website. De dozen worden geparfumeerd verzonden. Om heel blij van te worden!

Snelle service, mooie collectie

Overzichtelijke website, snelle service en levering

Het pakket wordt snel verzonden en geweldig verzorgd!

Het product ontvang je altijd in maximaal 2 dagen Dit alles in een mooie doos Daarbij is het product feestelijk verpakt, geurtje in de doos met een lekkere lolly in hart vorm. Dus idd met liefde ingepakt en er komt echt een cadeautje voor jezelf binnen.

Schoenen altijd weer supersnel binnen!

Weer prachtige schoenen gekocht, blij! Zoveel keus altijd....

Subliem

M’n nieuwe liefde, was netjes op tijd, op onze eerste afspraak. Het was liefde op het eerste gezicht. Vandaag zijn we voor het eerst samen op ‘stap’ geweest. Het liep erg lekker tussen ons! Bedankt voor de geweldige match Mayke!

Erg goed en waanzinnige mooie collectie van schoenen

Snelle levering, en de pumps zijn geweldig! Één minpuntje, toen ik mijn pakket op ging halen, was de zak waar de schoenendoos in zat open!! Dat mag natuurlijk niet, kan iedereen in dat pakket kijken!! Gelukkig zaten beide schoenen er nog in!! Gr Ellie.

Fantastische snelle levering en groot geluk aan de voet!

Mayke stelt nooit teleur. De mooie site en duidelijke foto’s, mooie merken en goede service door snelle levering. Mijn ultieme site voor groot geluk aan de voet:-)

Mooie winkel en prachtige schoenen

Heel blij met de nieuwe schoenen. Toch zou ik het waarderen als de klant ( in dit geval een jong meisje van 18) vriendelijker en met meer enthousiasme wordt geholpen. Tot ziens zeggen als we weggaan lijkt me toch heel normaal. Bij de supermarkt is het personeel nog vriendelijker. Klant is koning toch!

Geweldig!

Snelle verzending, goede service, altijd een cadeautje om uit te pakken!

Alles goed geregeld

Ben blij met de laarsjes

Dik inorde

Top !

Klantvriendelijk en meedenkend.

Besteld en aangegeven ophalen in de winkel. Zonder problemen gewijzigd naar afhaalpunt.

De allermooiste schoenen!!!

Prachtige schoenen, goede service. Aanrader!!

prachtige tas

Tas ,voor een goede prijs en mooier dan ik dacht en ook nog eens leuk verpakt.

Al jaren fan!

Service is top, de collectie uiteraard ook ;-)

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs