super!!

Wat een kadootje; geweldig hoe verzorgd en feestelijk je dit pakket ontvangt. Het rook zelfs lekker toen ik de doos opende.

woensdagavond besteld en vrijdagochtend al binnen, top!

helaas waren de laarsjes te klein en vond ik ze ook niet mooi staan dus toch maar ' even' naar Oisterwijk gereden [ 80 km] en andere leuke laarsjes uitgezocht . er gaat niets boven de fysieke ervaring van een mooie schoenenwinkel maar dit doet niets af aan de webshop qua service

Snelle levering en geweldig pakket thuis gekregen!

Ik was al blij met de schoenen, maar als het dan ook nog zo mooi verpakt aankomt voelt het wel echt als een cadeau. Te gek dat jullie daar zo veel moeite in steken. Dank je wel!

snelle levering en het pakketje is echt een kadootje zo mooi ingepakt!

Het pakket is zo mooi ingepakt dat het voelt als een kadobon voor jezelf. En uiteraard de schoenen zijn prachtig!

Snel en geweldige beleving qua verpakking!

Zie boven

Geweldige service

Binnen 24 uur ontvangen , prachtig verpakt , echt heel blij mee

Hele goeie service

Als je het ontvangt is het net een kadootje dat je uitpakt. Erg mooi en leuk verpakt echt aandacht aan besteed.

Voldoet aan verwachtingen

Snel, mooi ingepakt en zoals op de foto’s website

Unique schoenen en kleding store!!One of a kind...

Ik kom al jaren graag bij Mayke en is elke keer weer een feestje!! Wat n toffe spullen! Unique zoveel schoenen moois onder 1 dak.. En nu ook met prachtige kleding!! Vriendelijke stylistes en goede service! X

De bestelling ontvangen was een feestje!

Ik ben super te spreken over de bestelling. De verpakking is een feestje om te openen. Het bestellen ging snel en makkelijk. De levering was snel. Het was echt een feestje!

Subliem

Altijd top service, snelle en correcte levering, klantenservice top, ruim aanbod van super merken !

Top. Super ingepakt. Attentie erbij magazine erbij. En het ruikt zelfs lekker als he de doos opent

Alles klopt ALTIJD

website top bestelproces top telefonisch advies altijd zo vriendelijk en professioneel!

Super service en vriendelijke bediening.

Ik heb totaal geen klachten.

Snel, zorgvuldig verpakt en heel blij met de inhoud!

En wat rook t lekker!!

prachtige schoenen met liefde verpakt en verstuurd

Snelle levering, info over de maat klopt en echt super leuk verpakt. Altijd weer een feestje om het pakket te openen.

Mooi ingepakt en een heerlijke geur.

Echt een kadootje als je de doos opent

Wat een feestje1

Wat was het een feest mijn pakketje. Prachtig verpakt en keurig opgestuurd. Ik ga hier vaker bestellen

Supersnelle service en artikel werd in een mooie verpakking geleverd

De ene dag besteld de volgende dag ontvangen. Artikel zat in een luxe verpakking en héél leuk met een persoonlijke noot erbij!

Een exclusieve ervaring van online shoppen

Breed en goed assortiment. Levering was iets langzamer dan verwacht, maar de verpakking maakte alles goed. Wat gaaf met die parfum, het papier om de schoenendoos en het magazine! Helaas bleken de laarzen op de foto’s anders dan ik had verwacht. Ook mijn fout denk ik, want de schacht was breder dan aansluitend en dat was wel op de foto’s te zien. Ik zou zo weer bestellen, dus top!

Liefdes die bezorgd worden❤️

Al een paar keer een pakketje mogen ontvangen, met zoveel aandacht verpakt, kaartje, strik en lekkere geur. En helemaal verliefd op mijn Elena lachi en ganni shoes!

Winkelen in de webshop is een feestelijke ervaring!

Snelle en keurige verzending met goede communicatie. De verzending is in prachtig gedecoreerd en geparfumeerd vloeipapier met lint, handgeschreven kaartje en attentie verpakt.

Snelle service en retour afwikkeling

Snelle service en retour afwikkeling

Gewoon goed!

Jammer van de pakketdienst die hun afspraak niet na zijn gekomen voor een avondlevering maar daar kan Mayke niks aan doen. Heb het netjes gemeld bij Mayke.

Prachtige doos, stijlvol ingepakt, mooi magazine, persoonlijk kaartje geschreven en heerlijke geur bij het openmaken van de zending. Kortom een super cadeau en dan heb je het nog niet over de inhoud van het pakket die je uiteraard zelf hebt besteld;-)

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs