Geweldige service en een feest om zo'n verzocht pakje te ontvangen!

Zie boven

Klantbeleving zoals het hoort!!

Bestellen via de webshop, en dan een pakket ontvangen wat een waar kado is! Het ziet er feestelijk uit, het ruikt lekker en met een persoonlijke noot!

RECOMMENDED!!!!!

Very very fast delivery! The box I received was smelling delicious!So they really care about their customers.I need to change with a size smaller, very very fast delivery again! I deeply recommend this store!!!!

Topschoenen, snelle levering

super service

Echt heel goed online geholpen!!! Ik twijfelde 1 tel over de schacht grote van mijn nieuwe Isabelle Marant laarzen...Ik mocht een foto mailen hoe ze mij stonden waarna er een foto terug gestuurd werd hoe de laars aan de benen hoort te zitten!! Echt zo tof !!! Bedankt!! Zeker nu hoort online shoppen gewoon een beleving te zijn en dat heeft Mayke mij gegeven!!!

Fantastisch! Meer dan je verwacht.

Ik kende deze webshop niet, maar gezien dit de enige webwinkel was die de schoenen die ik graag wilde nog had, heb ik ze besteld. Ik zou hier zeker nogeens bestellen. Fijne communicatie en het uitpakken was niets anders dan een feestje! Bedankt!

Aantrekkelijke collectie en goede service

Jammer dat retourneren naar BE te betalen is (en dit is vrij duur, meer dan 16 €) en zeker omdat de maten meestal niet kloppen.

Super fijne webshop

Hele fijne webshop met een uitstekende klantenservice en een nog mooiere collectie aan schoenen, tassen en kleding. Mijn bestelling had ik keurig de volgende dag in huis. Het is een feestje om je bestelling te ontvangen, want met veel zorg pakken ze het in als een cadeau.

Altijd goede, attente en snelle service

Ik maak al jaren gebruik van de mayke-webshop. Vind het altijd een feestje om mijn schoenen te unboxen!

De laarzen zijn geweldig, de verzending snel en de doos was prachtig verpakt en heerlijk geparfumeerd. Love it!!!!

Uitstekende service!

Zeer snel geleverd . Binnen 1 dag. 1 kleur was niet goed en werd ook weer zeer snel gecrediteerd! En hetvpakket was een echt cadeautje om Uit te pakken! Chapeau!

Een kadootje voor jezelf

Een zeer goede winkel, ook online. Een prima assortiment in diverse prijsklassen, de bekende grote merken aangevuld met alternatieven van meer onbekende merken van prima kwaliteit voor een prima prijs. Bestellen online is gemakkelijk en overzichtelijk. Alles ziet er rijk uit en draagt bij aan een prima ervaring. De bestelling arriveert snel als een prachtig kado. Met zorg ingepakt, schoenen netjes in de doos, prachtige enveloppe met de bon en een bedankje. Klasse! Helemaal niets op aan te merken.

Amazing!

Altijd een cadeautje! De verpakking, de service en het snelle versturen van de schoenen is geweldig!

Fashion!!

Goede kwaliteit en top schoenen voor de vrouw die van fashion houdt

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Lampje van tasje doet het alleen niet. Batterijen zitten erin, maar lampje is defect. Dat is toch wel een beetje jammer bij deze (niet hele goedkope) tas. Enige minpuntje bij deze aankoop

Zeer blij met Mayke :-)

Tas besteld, helaas niet meer op voorraad. Goed alternatief werd voorgesteld en mooi verpakt opgestuurd!

Ontzettend leuk je pakje zo te ontvangen. Mooi ingepakt, tip top verzorgd. Echt een beleving!

Er wordt alles aan gedaan om de klant goed te bedienen.

Te groot, te klein, ruilen, mail, in geen tijd wordt er aan je bestelling gewerkt. Een bijzondere ervaring om van Mayke een bestelling thuis te krijgen en te verwerken. Een super service!

Snelle verzending. Top verpakt

Uitstekend!

Snelle levering. Vriendelijke, persoonlijke, snelle en deskundige reactie bij vragen. Wordt alles gedaan om je tevreden te maken als er iets niet goed is met je bestelling.

Top service!

Laarsjes te groot,telefonisch contact gehad,dag erna de juiste maat al thuis geleverd..alleen al met zorg verpakt net een cadeautje met mooi papier en strik..geweldig!!

heel tevreden

veel keuze, heel snelle levering. Aanrader

Snelle levering, mooi ingepakt , persoonlijk, heerlijke geur! Kortom tevreden ! En supermooie laarzen niet te vergeten

Prachtige schoenen van kwalitatief mooie en bijzondere merken, snelle verzending, prachtig ingepakt, heerlijke geur gesprayed, naam van degene die het heeft ingepakt, een heerlijke lolly ;), kortom zeer tevreden! En de schoenen zijn prachtig en zitten heerlijk!

Goede levering en de goede maat Top alleen nog beschermhoesjes onder de hakken laten zetten

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs