Snelle levering, mooie schoenen

Prachtige schoenen en goede service!

Super schoenen super service

Top geen andere classificatie mogelijk

Top bedrijf

Regelmatig al bestellingen gedaan bij Mayke en elke keer weer blij.

Fijn en zorgvuldig

Erg netjes, zorgvuldig en duidelijk. Persoonlijk kaartje zou nog erg leuk zijn!! Dat zou alles helemaal compleet maken.

Foute maat omruiling in n dag TOP

Ultieme beleving, snelle levering

Op het moment van ontvangst als je je pakket uitpakt voelt het werkelijk als een cadeautje. Dat je het zelf betaald hebt ben je dan allang weer vergeten. Genot om uit te pakken.

Snelle verzending en leuke attentie bij de bestelling.

Omdat de zolen van de bestelde laarsjes gebruikssporen van het passen lieten zien, zat er een lief kaartje bij en een paar mooie sokjes. Heel attent! Ik zou jullie een tip willen geven: zet bij de beschrijving van (enkel)laarzen of er een rits in zit. Mijn vorige bestelling heb ik geheel teruggestuurd, mede omdat ik een paar laarzen niet eens aankreeg, terwijl ik beslist geen dikke kuiten heb. Aangezien het in de sale was, waren de verzendkosten voor mijzelf. Bij deze laatst bestelde enkellaarzen hetzelfde verhaal. Bleek er ook geen rits in te zitten. Met veel gedoe krijg ik ze aan en dan zitten ze ook wel goed, maar als ik dit geweten had, had ik ze niet besteld. Retourneren zou mij nu weer ongeveer €8,- kosten. Zet er dus in de beschrijving bij of de laars een rits heeft.

Prima op tijd en mooi ingepakt! Echt een cadeautje voor mezelf!

Prachtig en verzorgd!

Snel verstuurd en leuk in gepakt!

Uitstekend!!!

Fantastische collectie met een geweldige service!

Snelle levering van uitstekende kwaliteit schoenen.

Perfect!!!!

Hele goede service!

Mayke lost alles perfect op en levert een service die ik nergens anders ooit heb gehad, super goed!

Een verrassende ,verrassing!

Het uitpakken van de bestelling is als kadootje. Super fijn om te zien hoeveel aandacht jullie aan de digitale klant besteden .Ga zo door! Toch een kleine opmerking ; Beschrijving van product erg summier. ik zou het fijn vinden om hierbij (in mijn geval lange laarzen) de lengte van de schacht en de breedte te vermelden. Iets fijner om een beter beeld te vormen. B.v.d. Lfs.

Betrouwbaar!

Snelle en betrouwbare levering van prachtige laarsjes.

Prachtige schoenen, snelle service

Hele mooie schoenen en snelle levering. Jammer dat retourneren geld kost.

Prachtige Prada’s

Aanbevolen webshop

Superblij met mijn Isabel Marant western boots die ik in de sale met 50% korting kon kopen. Online besteld en volgende dag in huis.

Perfecte service

Perfecte service en mijn schoenen zijn zo mooi!

snelle levering en goede service

de schoenen werden snel geleverd en snel en duidelijk antwoord via de mail.

Een cadeautje om uit te pakken

Mooie schoenen Snelle levering Echt een cadeautje

Snelle levering en heel mooi verzorgd en verpakt

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs