Echt een kadootje

Het was een feestje om mijn coole sneakers uit te pakken!

uitmuntende service, en steeds een mooie collectie top!

Goed correct

Snelle, persoonlijke service!

Website is heel duidelijk, snelle levering en bovendien heel mooi en persoonlijk afgewerkt !

Snelle en correcte afhandeling, minpunt betalen bij retourzending

Zie boven, jullie zijn voor mij de interessantste en mooiste schoenenwebsite!

Snelle bezorging en Ik wordt altijd zo blij als ik de doos open doe! Dan nog de heerlijke geur als je alles uitpakt.

Makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen en een snelle levering

Makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen en een snelle levering

Goede service. Afspraken worden goed nagekomen.

Zonder poespas kon ik mijn aankoop retourneren f ruilen.

Mooie collectie met aparte items. Elke keer weer blij mee

Snelle levering, duidelijke communicatie en een leuke respons als je de aankoop hebt gedaan.

Top. Mooie collectie en ook keuze in maat 35. Mayke is mijn favoriet.

Retour binnen 1 dag verwerkt, echt ongelooflijk.

Op dinsdag 2 juni ontvangen. Op vrijdag 5 juni de sandalen terug gestuurd, de volgende ochtend, zaterdag 6 juni, was het geld al terug geboekt op mijn creditcard.

Leukste en beste service

Echt de allerleukste winkel! De mooiste merken en een geweldige service! Ik word altijd zo blij van jullie pakketjes! En helemaal als ik in de winkel zelf ben :)

snelle verzending, mooi assortiment!

gemakkelijke website, snel geleverd, alles overzichtelijk.

Snelle verzending ruime keus

Ruime keus aan schoenen, ook veel merken. Snelle verzending. Alleen werkt de website niet altijd naar behoren. Als je op een schoen klikt om in detail te kunnen bekijken en je wil weer terug dan kom je altijd weer aan het begin en moet je alle pagina’s weer door tot waar je gebleven bent. Ook is t lastig om meerdere schoenmaten aan te klikken.

Snelle levering, mooi product!

Hele duidelijke foto’s op de site en makkelijk te filteren. Mooie collectie & kwalitatief hoogwaardig! Snelle service en levering.

Super snelle en goede service

Leuke schoenen besteld Kwamen snel binnen en leuk verpakt!

Snelle levering en top service

Snelle levering en top service

TOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

in 1 zin TOPSERVICE!!!

Perfect!

Zitten als pantoffels!

Bestelling steeds correct! Levering tijdig! Fijn om te shoppen!

Prachtig

Alles wat ik bestel, is prachtig, en bij laatste bestelling heerlijke bodylotion gekregen

Echt fantastisch

Betrouwbare service, met de mooiste schoenen van NL!

Order geplaatst en op tijd geleverd. Blij met mijn nieuwe laarzen!

Nergens anders, zó klantvriendelijk!

Hulp bij het passen en meedenken op alle vlakken, groot assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding, Mayke heeft lef met inkopen en weet een mooie mix samen te stellen tussen betaalbaar en luxe, geen 12 in een dozijn. Ze durft ook nieuwe onbekendere merken aan te bieden. De service bij retouren is ook super! Mayke zelf is niet te beroerd om hard mee te werken op de vloer, dat is pas een ondernemer, met hart voor de zaak. Nergens anders zo goed geholpen dan bij Mayke!

Mooie merken, uitgebreide keuze, goede kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over de schoenen en tassen die ik bij Mayke koop. De kwaliteit is erg mooi en het zijn spullen die toch net weer even anders zijn. Service is ook erg goed, er wordt heel snel geleverd. Mij zien ze in ieder geval weer terug als klant.

Super goede service!

Super goede service, snel en altijd behulpzaam!

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs