Snel bezorgd Uitstekende kwaliteit schoenen

kwaliteit en chique rekening

Keurig verzonden kwaliteits laarzen, vergezeld met een chique rekening. Ik vind die rekening op zich ook een cadeautje, weer eens iets op een mooi papiertje ipv een cyberbon. Post.nl heeft zijn taak niet goed verricht, zij kwamen 1 dag te laat!

geweldig

veel keuze, goed aanbod verschillende merken . Erg toegankelijke website.

Goede site en levering

Prima, alleen werden de schoenen als “rood” omschreven, maar bij aflevering bleken ze meer cherise te zijn :-( Helaas terug gebracht.

Mooie schoenen en een prima kwaliteit.

De schoenen bestel ik via internet, een snelle levering en ik kan er zo mee weg wandelen!

Vanaf de bestelling tot en met de ontvangst van de schoenen, zeer persoonlijke benadering. Dat geeft mij net dat extra stuk service.

\Doen wat ze beloven

Mooie laarsjes en snel geleverd

Gewoon top

Mijn aller eerste paar Jimmy Choo schoenen. Zo blij mee, en dankzij jullie special event met 40% korting. Toppie. Schoenen waren snel binnen en ben er mega blij mee!

Fijn

Heerlijke doos was het mooie tas en laarsjes totaly in love

Goede service, leuke dames

Goede service, e-mail Alerts en hele aardige medewerkers

Altijd keurig op tijd en alles goed verzorgd

Koop al 15jaar hier mijn schoenen, top winkel en fijn personeel

Via internet kopen gaat simpel, makkelijk en snel. Nog nooit problemen gehad!

Top service!

Ik kan niet anders zeggen dat de service perfect is. Via de mail ook heel snel reactie en de pakketjes komen netjes in de doos.

top

snelle service, leuk verpakt en mooi magazijn erbij!

Prettig

Ik ervaar mijn aankopen bij jullie altijd als zeer prettig. Helaas door de post is dit keer mijn pakket nog niet geleverd. Maar dat past niet bij jullie service. Jullie contactmomenten zijn dan ook excellent. Jullie blijven netjes terug mailen en in contact met de post om te achterhalen hoeveel achterstand er is opgelopen.

De aller aller beste schoenenwinkel die er is!

Ondanks dat ik de schoenen in het weekend bestel zijn ze er super snel (2 dagen)! De mails zijn duidelijk en krijg je ook snel en de schoenen zijn netjes verpakt.

Super mooie tas

Mooie tas en super netjes bezorgd, zoals gewend bij jullie. Alleen jammer dat voor zo’n dure tas vegan leer wordt gebruikt ipv echt leer. Dit wist ik wel want stond op de website.

Een fijne service

Ik heb niet lang op mijn bestelling hoeven te wachten, en de sandalen zitten perfect!!

Value for money

Super schoenen, snel geleverd, goede service

Perfect, volgens afspraak

Zeer Goed! Snelle Levering’

Altijd top!

Altijd top service!

Zeer klantgericht!

Mooie slipper met originele details

Levering op tijd

29-31 De Lind