Laden reviews...
136 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall the reviews show a consistently positive experience. Customers highlight fast delivery, a broad product range, and friendly service. Packaging is often praised as careful and attractive, and returns are handled smoothly. The sentiment reflects high satisfaction with both online and in-store shopping.
Echt de allerleukste winkel! De mooiste merken en een geweldige service! Ik word altijd zo blij van jullie pakketjes! En helemaal als ik in de winkel zelf ben :)
Kim
Breda
gemakkelijke website, snel geleverd, alles overzichtelijk.
brit
oosterhout
Ruime keus aan schoenen, ook veel merken. Snelle verzending. Alleen werkt de website niet altijd naar behoren. Als je op een schoen klikt om in detail te kunnen bekijken en je wil weer terug dan kom je altijd weer aan het begin en moet je alle pagina’s weer door tot waar je gebleven bent. Ook is t lastig om meerdere schoenmaten aan te klikken.
Yolande
Bissingen an der Teck
Hele duidelijke foto’s op de site en makkelijk te filteren. Mooie collectie & kwalitatief hoogwaardig! Snelle service en levering.
Sabrine
Haarlem
Leuke schoenen besteld Kwamen snel binnen en leuk verpakt!
Joyce
Tilburg
Snelle levering en top service
Janette
Broek in Waterland
in 1 zin TOPSERVICE!!!
Leonie Vermeersch
Koekelare
Zitten als pantoffels!
Michelle
Den Haag
Bestelling steeds correct! Levering tijdig! Fijn om te shoppen!
Pascale
Borlo
Alles wat ik bestel, is prachtig, en bij laatste bestelling heerlijke bodylotion gekregen
Pieteke
Ijsselstein
Betrouwbare service, met de mooiste schoenen van NL!
Marjolijn
Beek
Order geplaatst en op tijd geleverd. Blij met mijn nieuwe laarzen!
Nathalie
Rosmalen
Hulp bij het passen en meedenken op alle vlakken, groot assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding, Mayke heeft lef met inkopen en weet een mooie mix samen te stellen tussen betaalbaar en luxe, geen 12 in een dozijn. Ze durft ook nieuwe onbekendere merken aan te bieden. De service bij retouren is ook super! Mayke zelf is niet te beroerd om hard mee te werken op de vloer, dat is pas een ondernemer, met hart voor de zaak. Nergens anders zo goed geholpen dan bij Mayke!
Sharon Baltussen
Eindhoven
Ik ben zeer tevreden over de schoenen en tassen die ik bij Mayke koop. De kwaliteit is erg mooi en het zijn spullen die toch net weer even anders zijn. Service is ook erg goed, er wordt heel snel geleverd. Mij zien ze in ieder geval weer terug als klant.
Petra
Jabeek
Super goede service, snel en altijd behulpzaam!
Cristina Torrijos Sanchez
Snel bezorgd Uitstekende kwaliteit schoenen
L
Bussum
Keurig verzonden kwaliteits laarzen, vergezeld met een chique rekening. Ik vind die rekening op zich ook een cadeautje, weer eens iets op een mooi papiertje ipv een cyberbon. Post.nl heeft zijn taak niet goed verricht, zij kwamen 1 dag te laat!
sylvie
Zoetermeer
veel keuze, goed aanbod verschillende merken . Erg toegankelijke website.
Christel
Sint genesius Rode
Prima, alleen werden de schoenen als “rood” omschreven, maar bij aflevering bleken ze meer cherise te zijn :-( Helaas terug gebracht.
Esther
Oirschot
De schoenen bestel ik via internet, een snelle levering en ik kan er zo mee weg wandelen!
Yvonne
Eindhoven
Vanaf de bestelling tot en met de ontvangst van de schoenen, zeer persoonlijke benadering. Dat geeft mij net dat extra stuk service.
Letitia
Almelo
Mooie laarsjes en snel geleverd
Sophie
Rotterdam
Mijn aller eerste paar Jimmy Choo schoenen. Zo blij mee, en dankzij jullie special event met 40% korting. Toppie. Schoenen waren snel binnen en ben er mega blij mee!
Stevie
Waalwijk
Heerlijke doos was het mooie tas en laarsjes totaly in love
Laura Cousin
Leiden
Goede service, e-mail Alerts en hele aardige medewerkers
Jessica
Den Bosch