Altijd weer blij als ik mijn nieuwe schoenen aan trek

Shoefabulous!!!!

Top service, een feest om je pakket te ontvangen. Ook doet men niet moeilijk om daarna in de winkel te ruilen voor maatje kleiner. Snelle levering.

Zoals altijd top service! prachtige collectie

Altijd een feestje om hier iets te bestellen.

fantastisch

Altijd perfecte en supersnelle service. Top

prima levering conform afspraken

mooi verpakt, echt een cadeautje om te ontvangen

Subliem

Allereerst ontzettend vriendelijk en professioneel telefonisch advies. Product erg mooi verpakt.

Wat heerlijk om pakketje van Mayke te ontvangen!

Zo’n feest om pakket van Mayke uit te pakken. Prachtig ingepakt, ruikt heerlijk en de merken/ schoenen die ze selecteren zijn ook altijd super!

Schoenen waren een cadeautje om thuis te krijgen

Schoenen waren een cadeautje om thuis uit te pakken. Snelle service en alles voldeed zoals afgebeeld.

Met zorg ingepakt👍

Top service!

Een feestje om je bestelde schoenen zo te mogen ontvangen! In cadeaupapier verpakt, omringt met een heerlijke geur! Top service!

Topzaak

Ze hadden mijn schoenen verpakt in cadeaupapier, magazine erbij echt top

Prettige (web) winkel

Snelle en goede service. Heel fijn dat ze telefonisch te bereiken zijn. Je wordt heel blij als je de bestelling ontvangt, deze is met zorg en liefde ingepakt.

Leuk kadootje met zorg en aandacht verstuurd.

Perfect en de persoonlijke touch geweldig!

Wat een super service !

Super collectie, snelle levering

Fijne duidelijke webshop

Vooral heel snel, daar houd ik van!

Echt een kado om te ontvangen

Echt altijd een feestje als je het pakket ontvangt. Super mooi ingepakt en super om het uit te pakken en dit keer maakte ik kennis met een lekkere geur dat van het pakket af kwam. Ik bestel graag bij Mayke. Super webshop!..

Niets op aan te merken!!

Goede prijs; snel verstuurd; leuk verpakt

Zulke mooie schoenen en top service!

perfect

goede beschrijving van de items, snel antwoord op een vraag. Spijtig genoeg geen voorziening voor retour vanuit Belgie, daardoor koop ik vaak elders,..waar dus wel gratis retour is.

Een pakketje van Mayke is een ware beleving!

Met zorg en liefde ingepakt... en heel erg blij met mijn prachtige sneakers. Kortom een wauw factor met een grote strik er omheen.

levering 9 april en retour 9 april

De laarsjes van Elena Lachi waren te groot. Vandaar meteen retour. De achterzijden boven de hak waren niet mooi meer, misschien dat ze al vaak gepast zijn. Heb mijn geld nog niet terug ontvangen.

Snel en prachtig ingepakt!

Altijd bijzondere collectie!

Geweldige ervaring met online aankoop.

De bestelde schoenen kwamen meteen de volgende dag in een hele mooi cadeauverpakking met strik.

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs