Goede service webshop tijdens corona

Goede service webshop tijdens Corona.

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Prachtig pakket, Keurig verpakt en een leuk handgeschreven briefje erbij! En last but not least, mooie laarsjes! Bedankt! Ben er blij mee! Vr.groet Joce

Snel en zorgvuldig

De levering van de schoenen was snel, met zorg ingepakt en duidelijk hoe eventueel te retourneren. Zeer tevreden.

Snelle levering en mooi ingepakt!

Geweldige service, prachtige collectie

Prachtige schoenen die je gelukkig niet overal kunt kopen. Snelle verzending met leuke attentie. Echte aanrader!

Echt een kadootje en super snelle levering! Wow!

Echt een aanrader deze webshop! Heel blij met mijn aankoop, snel geleverd, en echt prachtig en duidelijk met liefde verpakt. Bedankt ☺️

Jammer dat ik niet ben geslaagd via de internet

Zeer correct afgewerkt. Mijn bestelling kwam echt als een cadeau binnen. Maar ervaar dat ik echt in jullie winkel moet komen passen. Met veel dank !!

Super goed snelle levering Mooie producten

Wat een cadeautje, de bestelling is niet alleen heel snel geleverd, maar rook ook nog eens lekker en er zat nog een klein cadeautje bij. Super!

mooie produkten, goede en snelle service

erg goed

niet wat ik gewend ben

Verkeerde schoenen geleverd en 3 werkdagen later nog steeds niet de juiste sandaaltjes binnen. Dat ben ik anders gewend van deze fantastische webshop. Hopelijk een eenmalige slechte ervaring

Feestelijk

Wat een feestje om mooi verpakte dozen te ontvangen met een maykezine en een body lotion erbij. Echt too!

Goed geholpen met advies over mijn nieuwe aankopen. Toen het even via de website niet lukte gewoon telefonisch en via app verder geholpen zodat mijn bestelling alsnog dezelfde dag verzonden kon worden. En dan de aankomst van de pakketten ook zo mooi verpakt en ook daar is aandacht aan besteed. Ik ga gauw weer wat moois bij jullie bestellen. Jullie hebben een geweldige winkel en een perfecte service.

Prachtige collectie. Super service

Fijne winkel met vriendelijk personeel een ruim assortiment.

Jammer dat schoenen niet meer de core business is. Kleding maakt de winkel wat rommelig. Ook jammer dat bepaalde design merken niet meer verkocht worden

super snelle en correcte levering

Snelle levering, sneakers waren helaas niet goed, mogen geretourneerd worden en dan krijg je het geld terug.

altijd alles perfect en super mooi ingepakt

altijd alles perfect en super mooi ingepakt

snelle levering ondank corona en leuke schoenen

ondanks deze bizarre periode toch een snelle levering, de track-trace van de post was niet juist maar ondanks dat toch een dag later bezorgd. mijn dochter is erg blij met de schoenen.

Goede en snelle levering, prettige site om op te shoppen

Fantastische service

Snelle levering die nooit teleurstelt en in combinatie met een eventuele omruil service ben je altijd zeker van een fijne aankoop.

Pakket was netjes optijd, super leuk ingepakt en de bodylotion ruikt heerlijk.

Service top, producten top, verpakking 😍

Alles tot in de puntjes verzorgd 💯. Tot aan de verpakking (en de geur erop) aan toe👍🏻. Mail wordt ook snel beantwoord. Zal zeker vaker bij jullie kopen! Gr Ellis

Wat een feestje om een pakketje van jullie te mogen ontvangen, complimenten! En helemaal blij met m’n nieuwe sneakers 😊

Echt geweldig hoe het is verpakt en een heerlijke bodylotion gehad lief kaartje er bij super !

Goede service. Snel geleverd. Mooi ingepakt

29-31 De Lind