Hou van hun labels, hou van hun sale, hou van Mayke!

Wederom iets moois gevonden: prachtige paarse Prada pumps voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Netjes verpakt en verzonden. Heel blij mee!

Snelle verzending

Bij Mayke hebben ze altijd hele toffe schoenen. De verzending was snel en ze zaten netjes verpakt in de doos.

De bestelde sneakers kwamen qua kleur en kwaliteit overeen met wat er beschreven werd op de website. Het gegeven maatadvies is een noodzakelijke toevoeging. Super blij met mijn aankoop!

Netjes en snel

Ik had nog nooit iets online besteld omdat ik t fijner vind dat iets terplekke wil passen en voelen maar dit ging goed en de laarzen zitten perfect!

Supersnelle levering en mooi verpakt!

Super klantvriendelijk!

Heel blij met mijn aankoop en heel vlotte service!

Altijd weer een cadeautje

Zo goed verzorgd en de persoonlijke aandacht Love Mayke shoes !!

Klantgericht en vriendelijk. Ook tijdens de sale en telefonisch

Perfecte klantbenadering

vriendelijk aan de telefoon en tijdig op de hoogte gebracht per mail.

Spijtig schoenen waren te groot terug gestuurd, moet nog verder worden afgehandeld. Hoop dat er nog een maatje kleiner is;

Goede service nadat bleek dat mijn bestelde maat er niet meer bleek te zijn

alleen maar liefde voor mayke !!!

alleen maar liefde voor mayke

Altijd perfect

Ik bestel en kom al jaren bij Mayke Het is mijn winkel en de service is perfect

Een dag na de bestelling kon ik de laarsjes, goed verpakt, in ontvangst nemen! De enige vraag die ik nog had was hoe de laarsjes het beste behandeld kunnen worden. Suggestie: voeg een kaartje met behandelinstructie toe.

Prima ervaring, één schoen was alleen een beetje vies.

Super goede prijs, werd snel geleverd. Het enige wat ik jammer vond is dat ik goed kon zien dat de ene schoen vaak gepast was en al helemaal ingelopen.

Supersnel

Ook de echte merken gaan hier in de sale en de levering is conform toezegging

Prima artikel, prima aflevering

Compleet naar tevredenheid.

Mooie collectie, uitstekende kwaliteit, goede service

Mayke heeft een erg mooie collectie waar ik altijd kan vinden wat ik zoek. Kwaliteit is erg goed en de schoenen en laarzen blijven dan ook lang mooi. Website is overzichtelijk en levering is snel.

Topservice!

Alles verloopt steeds correct en vlot.

Prima afhandeling

Snelle en perfecte afhandeling en levering

Geweldig ,!

Geweldig assortiment,geweldige service snelle levering ,

Één kadootje 💪😂🥳

TOP! Heel veel dank!

Fantastische service van begin tot eind. Duidelijke foto's, dito omschrijving, super mooie collectie, snelle verzending, kortom top! Dank team van Mayke en ga vooral zo door!

Mooie collectie, snelle levering en goede service!!!

Mooie collectie, veel betaalmogelijkheden, snelle levering en retour verwerking en een goede service!!!

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs