Gaat niet alleen om schoenen maar ook om beleving

Fantastisch aanbod, snelle service. Ik had een paar te gekke laarzen gekocht. Maat 38. Maar ik twijfelde toch. Ik heb voor de zekerheid ook de 38.5 besteld. Die was goed. Het retourneren is ook heel goed verlopen. Duidelijke uitleg. En ik had heel snel bevestiging van retour. Daar hou ik van!

Altijd top service!!

Supersnel en altijd alles goed geregeld, bestel hier al jaren, altijd goed!

Mooie kwaliteit schoenen en snelle correcte levering

Mooie kwaliteit schoenen en snelle correcte levering

Geweldige merken, super service!

Mayke is zowel online als offline een hele fijne winkel. Mooie merken, super goede service en in dit geval hele snelle levering. Leuk ook de kleine attentie in de doos. Van mijn dochter mag ik vaker schoenen bij jullie bestellen ;-)

Mooi assortiment snelle levering

Mooi assortiment en snelle levering. Ik had per email een vraag gesteld over de levering en kreeg direct een klantvriendelijk antwoord terug. Zeer tevreden dus

de mooiste schoenenwinkel van Nederland

Naar mijn idee is dit de mooiste schoenenwinkel van Nederland! Echt een aanrader!

Fijne webshop!

Hele fijne webshop met persoonlijk contact en een prachtige collectie!

Alles perfect verlopen

Alles netjes verpakt en duidelijk aangegeven

ontzettend snelle levering en heel attent altijd

Zoals altijd super snelle levering, als enige ooit besteden jullie er echt aandacht aan. ontzettend vriendelijk! echt helemaal super!

Ik had de bestelling s avonds gedaan en de volgende dag kreeg ik al de melding dat het pakket bij de buren afgeleverd was. Zelden ben ik zo snel bediend. De schoenen zagen er keurig verzorgd uit en kwamen met ectra schoenenzak. Top. Ik zal hier zeker nog vaker iets bestellen!

Heel mooie schoenen!

Heel mooie webshop, zeer snelle levering en prima service!

top - inorde

alles correct en vlug

Goed👍

Had sneakers besteld , Zijn snel geleverd Goede service .top

Beste schoenen webshop!

Webshop met snelle levering en de mooiste schoenen en tassen collectie!

snelle afhandeling

mijn perfecte schoenen vond ik minder mooi in het echt, perfecte snelle afhandeling bij retour

Geweldige winkel

Ik koop heel graag mijn schoenen bij Mayke. Er is echt aandacht aan mijn pakketje besteedt. Enige puntje van kritiek is dat ik het echt niet meer van deze tijd vind dat ik als ik een paar schoenen retour stuur ik € 6,95 voor het retour zenden moet betalen.

Snelle levering, mooie collectie.

Colis non reçu

A ce jour, je n'ai pas reçu d'avis d'expédition et la colis n'a pas été livré. je ne peux donc émettre aucun commentaire. Cordialement F. Kovalitchouk chez Sylvie Buttay

• Nous recommanderiez-vous? Non

Schoenen zijn altijd van goede kwaliteit. Webshop bestellingen komen binnen 48 uur en na retourneren staat geld ook weer binnen 48 uur op je rekening. 👌🏻 Alleen jammer dat t in de winkel altijd zo enorm druk is.

Mooie collectie schoenen, snelle levering

True Shoe Heaven!!

Snelle opvolging en nog snellere levering, erg blij. Jammer dat het alleen een site voor vrouwen is ;-)

Vriendelijk, begripvol, zeer effectief in het afhandelen van teruggave of verwisseling

Zeer positief

Snelle verwerking