Snelle service en goede communicatie

Altijd supermooie schoenen, laarzen en tassen. Snel bezorgd en wanneer retour gestuurd ook weer snel het geld weer binnen.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Altijd prachtige schoenen, perfecte service.

De post arriveerde. Bij het openen van de doos zat een prachtig ingepakt cadeau met zwarte linten. Voelde heel bijzonder. In de doos heerlijk (naar leer) ruikende laarzen. Perfecte pasvorm. Geheel naar wens!

Goede website en topservice

Duidelijke site en snelle service

Zo snel!

Bijzonder snelle bezorging van mijn buiten gewone geweldig mooie sneakers. Waanzinnig blij mee, TOP!!

Snel, professioneel en behulpzaam!

De service van Mayke heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn mail is snel beantwoord en ik ben professioneel en efficiënt geholpen.

Kreeg mijn schoenen op het geplande tijdstip, goed verpakt.

Prima, snelle levering

Prima service Snelle levering Helemaal goed

Kopen bij Mayke is een feestje!

Alles klopt.

Snel verzonden, duidelijke foto's

X

Altijd in orde

Fijn om het pakket te ontvangen.

Mayke heeft de beste collectie schoenen in Nederland!

goede service en PERFECTE collectie

Super snelle levering en bij niet goed snel je geld terug

Bestel er graag en als het niet goed is krijg ik ook nog snel me geld teruggestort op me bankrekening. Goede service

Geweldig!

Duidelijke website, goede foto's, mooie collectie, super snelle verzending (met een handgeschreven briefje!) Kortom, allemaal prima. Een 10 met een griffel! Ga zo door!

Uitstekend!

Bestelling heel snel in huis, retouren heel snel verwerkt.

Snelle goede levering

Slechte service

Tas ontvangen met een defecte magneetsluiting. Na meerdere mails geen antwoord. Zelf de retourkosten voor een defecte tas moeten betalen. Op het retouretiket aangegeven dat ik vind dat de retourkosten vergoed zouden moeten worden. Daarop ook geen reactie en geen vergoeding.

Super goeie sercicd

Fijne webshop met een geweldige service

Exclusief

Geweldige schoenen, laarzen en tassen! Een winkel met lef! Echte shoeheaven!

super klantvriendelijk

hoewel ik 2 paar schoenen, die ik kocht in de sale, kwam terugbrengen, werd ik even vriendelijk behandeld dan de klanten die reeds voor de nieuwe collectie kwamen shoppen. Fijne winkel, prachtige collectie!!

Beauties van schoenen en snelle verzending!

super !

Heel gebruiksvriendelijke website en heel snelle levering. perfect!

Super snelle levering

Ooo wat zijn mijn sneakers tof zeg Wil jullie bedanken voor de super sneller levering van mijn bling bling sneakers 😍

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs