Heel vriendelijke klantenservice

Vriendelijke klantenservice, correcte verzending, mooi verpakt. Helemaal top!

Prima verlopen!

Mooie schoenen, correcte levering!

Helemaal top

Super fijn en makkelijk bestellen en de service met ruilen of terugsturen ideaal.

Uitstekende service en kwaliteit schoenen

Wat ik al zei

Altijd prachtige collecties!

Altijd prachtige collecties, schoenen en kleding!

Prachtige spullen en snelle verzendservice

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Echt prachtig verpakt wat het echt een feestje maakt om het uit te pakken.

Helaas paste mijn bestelling niet, maar dan is het wel fijn als de retourzending snel en accuraat afgehandeld wordt. Dat kun je niet van alle webshops zeggen.

Laarzen besteld via de website. Direct de volgende geleverd. Zat in een geweldige verpakking. Laarzen waren heel erg mooi! Dikke aanrader!

Supertevreden

Precies de laarsjes die ik echt heel graag wilde hebben, besteld en een dag later al in huis. Heel blij mee!

Mooie schoenen en snel geleverd.

Mooie schoenen en snel geleverd.

Snelle levering en extra mooi verzorgd. Top bedrijf.

Altijd goede leveringen, snel en extra verzorgd. Top bedrijf.

Uitstekend geregeld

Goede maat door beschrijving op de site, besteld en volgende dag al in huis. Super geregeld en het zijn hele mooie gympen.

geweldig!

Altijd goede en snelle service bij Mayke

Correct en netjes geleverd

Correct en netjes geleverd

Nummer 1 voor schoenen!

Heel snel geleverd, mooi verpakt!

Inruil ging echt prima, 4 dagen

Prettig, meteen contact via e-mail . Ruile N ging heel makkelijk, alleen een sticker plakken en reden opgeven

Prachtige laarzen!!

Hoewel de post altijd trager gaat dan gehoopt is het toch goed aangekomen. Mooi en met zorg verpakt. Ben heel blij met de laarzen.

Helemaal goed

Besteld en de volgende dag geleverd, mooi verpakt. En ben heel blij met mijn nieuwe schoenen :)

Snelle levering en leuk verpakt

Al vaker iets besteld. Altijd snelle levering en het is mooi verpakt. Heel blij mer mijn aankoop.

Top en super service

Ik vind Mayke pure luxe en comfort

Prachtige collectie

Super service met altijd die hartjes lolly

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk