Heel leuke website, snelle levering

Super service

Pakket snel binnen. Leuke tas erbij gekregen. Pakket leuk verstuurd, dankjewel!

Iedere keer een feestje!

Iedere keer als ik mijn pakket ontvang vind ik het een feestje. Echt een cadeautje voor mijzelf! Shoelover❤️

Heel goed!

Snelle en mooie levering en goede verpakking

Keurig

Het was een duidelijke site, zeer keurige verpakking ter verzending en snelle levering.

Supersnel en als een kadootje geleverd!

Erg tevreden over de levering en over de prachtige schoenen.

Prachtige collectie en fijne, snelle service!

Favoriete schoenenwinkel

Snel bezorgd, heel goed verzorgd pakket! Mijn complimenten

Zie hierboven

Snelle levering en hoge kwaliteit

Mayke heeft een prachtig assortiment, supermooie winkel en ook bestellen via de website gaat eenvoudig en snel!

Fijne ervaring in alle opzichten

Mooie, overzichtelijke webshop. Makkelijk bestelproces, snelle/tijdige levering. Kortom professioneel en betrouwbaar. Ben geen online shopper en kom het liefst in de winkel, maar dit is perfect alternatief.

Uitstekende service.

Zeer snelle levering, prachtig verpakt en een leuke attentie.

Altijd kadootjes

Altijd kadootjes

Smoothi

Heel prettig Ondanks dat ik mijn schoenen moest terug sturen en ik zou zo nogmaals via de website bestellen. Bedankt

Super snelle levering

Woensdagavond laat besteld en vrijdagmiddag al geleverd in België

Super zaak met prachtige spullen.

Schoenen besteld heel mooi verpakt, hele goede service. Prachtige schoenen waar je blij van wordt. Ga zo door!

Online bestelling was met zorg ingepakt, echt een cadeautje!

Hier word je gelukkig van!

Top bedrijf, correcte en snelle uitvoering bestelling.

Altijd blij met mijn bestelling, wordt ik vrolijk van.

Perfecte webshop

Ruime collectie. Juiste informatievoorziening. Verzending en verpakking zijn effectief en ziet er prachtig uit.

Echte toffe high summer sandaal

Mooi sandaaltje, elegant, trendy en perfecte kleur!

Goede service , webshop goed geregeld.

Top !

Snelle service, mooie tassen & schoenen en ook nog ‘s leuk ingepakt. Zou fijn zijn dat t ook afgehaald kan worden bij een Post.nl punt !

Blij met mijn aankoop!

Mooie kwaliteit schoenen en zeer snel, keurig verpakt geleverd.

supergoede service

Snel geleverd, netjes verpakt met een persoonlijke toets. Fijn om zo'n pakketje aan te krijgen!

Hele mooie collectie en snelle levering

M’n pakje kwam nog eerder aan dan waar ik op hoopte, heel blij met m’n mooie schoenen

Klasse

Zowel in de winkel. Maar ook online, altijd top service, beide, n gevoel als n warm bad! Ohh ja en wat n feest als het pakket van jullie er is, n feestje om uit te pakken. Liefs

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk