Top z'n snelle levering dat is service en altijd een waanzinnige collectie

Super snelle reactie op vragen die ik per mail stelde!

Snel en luxe

Omdat ik nog wat vragen had over de mogelijke aankoop van een tas heb ik Mayke gebeld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Daarop durfde ik te bestellen. De volgende dag stond PostNL al voor de deur met de goed ingepakte tas. Ik ben blij met mijn aankoop! Hier koop ik graag nog een keer.

Fijn product in geweldige verpakking

Heb de huisparfum besteld. Heerlijk product. Besteld via webshop wat makkelijk ging. Goed op de hoogte gehouden over het traject. Pakket volgens afspraak geleverd in een werkelijk prachtige blauwe bubbeltjes envelop. Je bestelling zo ontvangen is een dubbel kadootje

Superb

Super snelle levering mooi ingepakt !

Online besteld. Snelle service en een prachtige verpakking van mijn wandler sandaaltjes!!

Als boven omschreven.

Never received such a beautiful parcel!

Wrapped as a gift, with a good smell in a strong box! Really love the BLAH shoes, will certainly order again.

Quick - very nice wrapping - high quality -super quick delivery

I was really surprised to find my shoe box lovely wrapped and all the packaging was high quality All in all a very nice, customer-centric business and a real positive experience - will buy a again - that is for sure

Hele fijne ervaring

Ik ben goed geholpen, het maakt me nieuwsgierig om nog een keer een kijkje te nemen Xx

Verwenmomentje

Snelle levering en mooi ingepakt, echt een cadeautje!

Uitmuntend

Uitmuntende service, op aller vlak. Snel bezorgd prachtig ingepakt persoonlijke geur erbij maar vooral geweldig product.Kan niet beter.

TOP hoe dat de service bij jullie is! Zeer tevreden!

Fijn dat de bestelde schoenen als een feestje binnenkomen. En is het niet naar de zin is het geen enkel probleem om ze terug te sturen. En het geld altijd meteen terug gestort. Complimenten!

Mooie producten en ik had mijn geld snel weer terug van de helaas voor mij te grote maat schoenen.

En ook heel leuk de zin van post nl; Je grote liefde wordt zo bezorgd Super leuk!

Een feest om uit te pakken en te dragen!

Mooie laarzen en feestelijk verpakt!

Geweldig nette, snelle en mooie levering

Altijd super snelle service! Altijd mooi verpakt en ook het berichtje altijd leuk om te krijgen.

Klasse

Mooi tasje besteld. De service is prima.

Heel mooie laarzen

De website van Mayke is mooi en geeft goede informatie over de items. Een paar laarzen gekocht. Heel goede kwaliteit en zitten meteen goed. Snel geleverd in een mooie verpakking

Snel en geweldig ingepakt

Een echt cadeau om open te maken

Geweldige website, duidelijk en overzichtelijk en het was n kadootje om mijn schoenen te mogen ontvangen in een geweldige verpakking. Mooi ingepakt, kortom klasse!

Zoals beloofd dag erna ontvangen! Mooi afgeleverd in een mooie verpakking…

Snelle levering en echt mooi als een cadeautje verpakt

sensationell

noch NIE ein derart super Service bei einer online Bestellung gesehen. Extrem schnelle Lieferung, die bestellte Ware war derart schön und liebevoll als Geschenk verpackt, sodass diese ungeöffnet als Geburtstagsgeschenk weiter verschenkt wird. Herzlichen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik vind Mayke een sympathiek bedrijf met mooie producten

Snelle adequate afwikkeling van de bestellingen via de website.

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk