Super service

Prachtige laarzen. Online besteld, in de winkel gepast en meegenomen. Bedankt Mayke!

Super snelle service en de mooiste collectie schoenen!

Hele fijne snelle service, netjes verpakt. Super mooie collectie schoenen!

Supersnelle en goede service.

De schoenen die ik bestelde ontving ik al meteen de dag daarna.

Super vlugge levering!!

Super vlugge levering!!

Zeer tevreden, goede service, snelle reactie op verzonden e-mail en zeer klantgericht.

Kosten voor retourneren

Ik heb schoenen gekocht in de sale, kosten € 180, voor mij een groot bedrag, ondanks de korting van 50% toen ze jet goed lastten en ik de schoenen wilde retourneren moest ik zelf de verzendkosten betalen van ruim € 7 omdat de schoenen in de sale waren. Daarvoor kan ik begrip opbrengen als de schoenen € 25 kosten, maar voor een bedrag van € 180,00 vind ik dat niet klantvriendelijk.

Snel en goed

Erg tevreden

Heel prettig

Positieve ervaring , en prachtige collectie schoenen met een snelle levering

❤️

Wat een lieve fijne mensen en respons via website. Alles goed geregeld en met liefde verpakt en verzonden.

Prachtige schoenen

Netjes geholpen met retour, mooi verpakt en super collectie

Overzichtelijke website en snelle levering!!

Ik ken Mayke als een prachtige winkel in Oisterwijk en nu voor het eerst schoenen via de website gekocht. Prima ervaring! De schoenen werden zeer snel geleverd. Waren keurig verpakt.

Zeer vlotte en goede service, goede kealiteit

Super, mooie website, snelle verzending, zeer tevreden.

Echt fantastisch, prachtige schoenen van uitzonderlijke kwaliteit. Ik kom graag terug.

Fantastische levering

Hoe leuk is het als je nieuwe door PostNL wordt aangekondigd als je nieuwe liefde! :-)

Ik heb de verkeerde schoenen gekregen

Ik heb een super mooie sale deal gemaakt maar helaas de verkeerde laarzen ontvangen.en de juiste niet meer kunnen krijgen liefs Tineke

Top service!! Helemaal blij!

Oplossingsgericht! Super communicatie! Top service!

Top service!

Mooie collectie. Fijne sale. Fijn dat jullie ook clothes hebben. Al enige tijd een tevreden klant voor bijzondere mooie items!

Super snelle levering.

Alles ging super snel. Erg blij met me aankoop .

Prachtige schoenen, Tassen & Kleding

Zeer mooie, aparte collectie schoenen, sneakers laarzen etc …..zeer klantvriendelijk, snelle online-service! Een perfecte combinatie van schoenen, kleding, tas, leuke armbandjes, top zaak!

Mooie schoenen

Wordt snel geleverd.

Snelle en correcte afhandeling.Indetdaad de volgende dag.Prima zaak.

100 % tevreden,prima zaak

super

Mooie producten en goede service.

Top!!!

Super service iedere keer weer.

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk