In een mooie doos geleverd. Bijna een feestje. Zeer betrouwbaar! Geld terug binnen enkele dagen. Nu inmiddels meerdere artikelen besteld service is onveranderd!

Super snel en correct

Hele mooie winkel en afhandeling via webshop is uitstekend!

Voldeed volledig aan de verwachtingen

Op tijd geleverd, mooi verpakt, zelfs de factuur in een mooi hoesje. Fijn dat je de bezorgtijd via track en trace kunt volgen. Kortom top!

Mooie collectie met goede service.

Goede ervaring zowel in de winkel als via de webshop. Veel keuze en mooie collectie!

Supersnel en goed!

Ik was blij verrast met alles

Een van de beste schoenenwinkels van Nederland

Netjes ingepakt en snel verzonen

Super collectie en snelle webshop

Leuke winkel leuk personeel en fijne webshop

Perfect bedrijf

Prachtige schoenen, snelle en perfecte levering

Snelle levering en snelle verwerking retouren!

Via de website prachtige plateausandalen van See by Chloe gekocht. Binnen een paar dagen afgeleverd. Helaas bleek het model te smal voor mijn brede voeten. Meteen dezelfde avond geretourneerd. Al de volgende ochtend kreeg ik van Mayke webshop een ontvangstbevestiging met de mededeling dat het aankoopbedrag binnen 5 dagen wordt teruggestort.

Ben blij met mijn nieuwe sneakers!

Gelukkig was mijn maat er nog zaten ze meteen fijn. Snelle service zoals altijd!

Immens leuke collectie. Online shop werkt perfect en sneller dan snel. Een dikke 10/10

Super mooie schoentjes en snelle levering

In 1 woord Top

snelle levering, mooi verpakt.

snelle levering, mooi verpakt, tevreden klant.

Luvvvvvitttt!!!!!SooooMuch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mayke maakt me altijd heel blij!!! Liefs M

Goede levering, prima schoenen.

Super mooie laarsjes voor een fantastische prijs

Eerst niet gedaan, daarna niet meer in mijn maat. Toch nog een keer kijken en nu wel in mijn maat. En ze zijn mooi! Snelle levering. Prima gewoon.

Goede feedback en snelle levering

Voordat ik de bestelling maakte had ik nog wat vragen over het product. Deze werden snel beantwoord via insta. Product hierna besteld en de levering was snel. Erg blij mee en zou hier zeker weer kopen.

Love to shop by Mayke

Ik kom graag in de winkel maar als het even niet anders kan dan shop ik online. Wat een cadeau om zo je prachtige schoenen/ tas te ontvangen. En wat snel ook...

goede communicatie, goed verzorgd verzonden

keurig te woord gestaan, professioneel bedrijf

Snelle, vlotte en goede levering

Fijn bedrijf!

Mooi assortiment

Snelle verzending, mooi verpakt groot assortiment!

goed , leuke solden

Snelle levering.