Makkekijke website , snel geleverd dus conform onze wensen!

Makkekijke website , snel geleverd dus conform onze wensen!

Heel goed bevallen

Ik hou helemaal niet van online shoppen maar jullie maken er een feestje van. Vanaf het plaatsen van de bestelling tot de levering. Alles heel erg verzorgd. Mijn complimenten

Zo leuk je schoenen worden als een mooi pakketje bezorgd !

Het was echt een feestje om mijn nieuwe schoenen te mogen uitpakken! Het was zo mooi verpakt. En de schoenen zijn super!!! Helemaal blij

Geweldige service

Ik wilde een bepaald jasje dat nog niet online stond. Werd vervolgens keurig geïnformeerd zodat ik er als eerste bij was.

Snelle levering, mooie laarzen maar wel een kapotte doos

Levering was super snel en de laarzen zijn prachtig. Helaas was de doos waarin de laarzen geleverd werden wel kapot en versleten.. gelukkig trek je die niet aan; maar zo lijkt het wel een beetje alsof de laarzen niet nieuw zijn. Misschien komt dit doordat het een sale product was.

Zelf bestellen dan ervaar je het plezier! Net de extra’s die het anders maken dan de gemiddelde website

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Gewoon prima

Supergave schoenen waar je verliefd op word

Prachtige schoenen en geweldige service

Bij Mayke al meerdere malen schoenen besteld. De kwaliteit is elke keer geweldig. En het bestelproces werkt heel eenvoudig en levering is heel snel (vaak volgende dag). Ook retourneren werkt eenvoudig. Deze winkel is een enorme aanrader voor iedereen die van mooie schoenen houdt!

Pure luxe!

Iedere keer weer een cadeautje. Met zoveel zorg inpakt. Love it!

Uitstekend!

Mooie site en correcte behandeling!

Geweldige service!

Echt zeer goede service! Geweldige winkel om te bezoeken maar online kopen werkt ook top!

Mayke filtert elk seizoen de mooiste diamantjes uit de schoenen collectie.

Snelle levering en de origineelste collectie, klasse bedrijf.

Geweldig bedrijf

Door de corona ga je niet snel naar de winkel toe!

Beneden verwachting

Als je als webshop aan een klant vraagt om een beoordeling zorg dan eerst dat alles geregeld is. We hebben op woensdag een paar laarsjes geretourneerd die op maandag op gehaald zijn. De boodschap die we kregen is dat de betaling terug gestort zou worden. Nu zijn we aanbeland op zaterdag avond en krijg ik al n mail om jullie te beoordelen terwijl de terug betaling nog niet afgerond is. Erg zwak en een grote fout. Jammer erg jammer.

Aanrader

Goede webshow met een mooi assortiment. Goede service en snelle verzending. Een aanrader!

Accuraat (ondanks het niet aanwezig zijn van mijn bestelling). Daarna correcte reactie.

Handelingen zijn snel en worden duidelijk aangegeven.

GEWELDIG

Ik hou van deze webshop, mooie schoenen en goede kwaliteit!

tiptop

supersnel ,keurig ingepakt

Super mooie collectie en super service.

Schoenen met veel aandacht gekregen maar meedenken tegoedbon teleurstellend.

Mijn ervaring met het bestellen van schoenen is goed. Mooi en liefdevol ingepakt, dank daarvoor. De schoenen waren echter niet goed passend voor mijn lastige voeten! Een teleurstelling vond ik dat ik mijn ingeleverde tegoedbon niet kon omzetten naar een tweede paar wel gekochte schoenen. ( beide online) Contact gehad; reden omdat deze niet samen zijn gekocht op 1 bon maar een dag later! Het lijkt mij toch dat dit te regelen valt maar dat was niet mogelijk! Echt heel teleurstellend na 1,5 jaar zoeken naar goed passende schoenen in een lastige maat!

Kwaliteit van dienstverlening past helemaal bij die van de schoenen.

Vragen per mail worden snel en goed beantwoord. Schoenen zelfs na drie uur besteld werden de volgende dag in heerlijk geurende verpakking geleverd.

Snelle verzending en een verwennerij om uit te pakken :) Dankjewel

Wat een feest om mijn mooie tasje zo te mogen ontvangen! Dankjewel :)

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk