Mooiste schoenen van heel nederland

Iedere doos komt als n kadootje binnen! Mooiste schoenen en laarzen collectie!

Snelle en persoonlijke service en een geweldig mooi verpakt pakket! Top!

geweldig !!

een van de beste schoenenwinkels van nederland!

Wat een cadeautje om te ontvangen!

Overzichtelijke site. Snelle levering, mooi verpakt met retoursticker (handig als je t wilt terugsturen). Kortom zeer tevreden.

Mooie schoenen, goede service

Eerste Kerr hier schoenen gekocht, snel geleverd, mooi ingepakt

Een cadeau om uit te pakken !

Snel geleverd, keurig ingepakt met een lekker geurtje en hele leuke gratis sokken. Voelde me gewoon jarig. Sneakers van ama lopen als pantoffels.....

Mooi ingepakte producten met beleving

De producten kwamen mooi ingepakt aan snel ontvangen Met leuke gift desinfectiespray ingepakt. Mooie beleving Retour sturen is ook gemakkelijk alles zit erbij. Alleen wacht is nog op retour bericht

Alles was top! Mooi verpakt ook :)

Alles ging helemaal goed

Alles is top

Website duidelijk. Mooie schoenen, levering en retourneren is ook top. Alles heel leuk verpakt en het lollyhartje is ook leuk. Hart voor de zaak en mens!

Slechte kwaliteit

Ik ben normaal gesproken altijd erg tevreden met mijn bestelling van Mayke. Maar helaas in dit geval na 1x dragen is de hak gebroken....

Een waar cadeau!

Helemaal blij met het mooi ingepakte pakket! Ondanks dat ik ze zelf besteld had voelde het als een cadeautje. Schoenen die binnen no-time na bestelling werden geleverd!

Top Services!

Dit zag er uit als een cadeautje! Met aandacht naar de klant verstuurd!

Snelle service, prachtig verpakt.

Goede service en super personeel.

Uitmuntend!!

Mooi verpakt !! Erg snel geleverd en een lekker geurtje kado. Ziet er top en zeer professioneel uit. !! In een woord GE WEL DIG. !!

Top product, mooi verpakt.

Complimenten voor de snelheid en goede service.

Zeer goede ervaring en zo super ingepakt verstuurd, echt een kado. Ik was blij verrast en zeker voor herhaling vatbaar.

Snel, pakketje een feestje en nooit teleurgesteld

Het is echt altijd een feestje om de pakketjes te ontvangen. Levering is snel, communicatie is altijd goed.

Gewoon een kadootje

Het shoppen op de site, het bestellen en achteraf betalen (zeker een pre) verlopen allemaal soepel. De levering een dag na bestelling is ook super, want dat wil je natuurlijk, je aankoop meteen ontvangen. De levering zelf is ook een kadootje: mooie doos, de bestelling als kadootje ingepakt, lekker geurtje.. gewoon geweldig! De retournering is ook soepel verlopen d.m.v. de retoursticker die reeds in de doos bijgevoegd was. Helaas was de schoen zelf te breed voor mijn voeten, waardoor ik deze heb moeten retourneren.

super snel geleverd en fantastisch ingepakt

Hele leuke verpakking en snel

Super service

Besteld de volgende dag geleverd, in een hele mooie verpakking. Ik hebben de schoenen uiteraard zelf betaald maar het voelde als een cadeautje!

Goeie en snelle service

Supersnel, attent, mooi verpakt en persoonlijk!

Perfecte service, prachtig verpakt, persoonlijk, en uiteraard een super mooi assortiment aan schoenen. PGa zo door!

Mooie schoenen, snel geleverd!

Zeer goed verzorgd

De Lind 29-31