Goede service en vriendelijk personeel

Meest geweldige schoenenwinkel met super goede service!

Goede en leuke website.. Schoenen snel geleverd.. Bij retour, per e mail bevestiging en aankoopbedrag snel terug gestort..

top schoenen, top winkel, top service

Heel vriendelijk en meer dan goede dienstverlening. En, het zijn natuurlijk prachtige schoenen die je bij Mayke kan kopen. Ook geen kinderachtige sales, maar echt net dat prijsverschil om die laarzen te kunnen kopen die je anders had laten staan. Heel fijn allemaal.

Geweldige site

Leuke site met een fantastische collectie. Alleen jammer dat je niet achteraf kan betalen want dan zou ik meer bestellen.

Uitstekend !

Mooie collectie prima service en levering snel . Ik ben al jaren fan !

Mooie laarzen

Mooie laarzen voor een leuke prijs in de uitverkoop. Snel geleverd netjes verpakt. Mooie schoenen altijd

Netjes en snel geleverd

Besteld, meteen na betaling duidelijkheid over levering en bezorgd zoals was aangegeven Erg prettig en klantvriendelijk

omschrijving schoenmaat is soms niet duidelijk

Had deze laarsjes in 38 besteld. Op website staat dat je 1/2 maat kleiner moet nemen. Halve maten waren er niet. 2x gebeld hierover. Toch 38 gekocht. Waren dus veel te ruim. Had ze met een zooltje aangedaan, volgens advies. Maar helaas! Kon ze niet meer retour sturen omdat ik ze meteen aan had gedaan voor een afspraak Nu 37 gekocht. Past als een bus Maar zeker tevreden gezien de prachtige schoenen die ze verkopen. Blijf fan!

Altijd super service en een top collectie!

De collectie is altijd geweldig en de service heel fijn!

Fijne online winkelervaring

Snelle levering en mooi verpakt

Mooie collectie en snelle service

top geregeld en snel

Eerst gebeld voor goed advies en daarna alles besteld en die was er de dag daarna al. Er zat ook een leuk presentje bij. TOP

Helemaal goed

Snelle en goede levering

Top service!!

Mijn artikel besteld en nog dezelfde dag verstuurd. Toen bleek de kleur toch niet goed bij mijn garderobe te passen. Dus retour en ik kreeg meteen een mail dat alles in goede orde is ontvangen en geld op mijn rekening! Ik heb ook een paar laarzen wel gehouden en die zijn prachtig Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie. De service en mails voelde ook heel persoonlijk.

Service en snel

Super!!

Kort geleden heb ik online ontzettende leuke oorbellen besteld. Het kwam enorm snel binnen en was goed verpakt. Nadat mijn moeder en een vriendin deze oorbellen bij mij hebben gezien, hebben ze ze ook meteen bij jullie besteld! Hopelijk komen ze binnenkort weer online op jullie website!

Snelle goede service

Mooi product en word snel en keurig bezorgd.

Heerlijke webshop!

Snelle levering, beeldig verpakt, de geur goddelijk en een handgeschreven kaartje incl. kado erbij. Top!

Goede, snelle service

Mijn bestelling was snel gemaakt, de afwikkeling ook! Alles volgens afspraak.. Mooi ingepakt cadeautje.

Altijd heel blij!!!

Alles altijd top geregeld!!! Van verpakking tot verzending, shoes are a girl's best friend, Mayke en team zijn de enigen op de hele wereld die dat echt begrijpen!!! Complimenten lieverds en thanks again!!

Snel geleverd en zo mooi

Super snel en super mooi verpakt. Voelt echt als een cadeautje voor jezelf!

Super snel en super mooi verpakt. Voelt echt als een cadeautje voor jezelf!

Een kadootje om te krijgen. Mooi verpakt en heerlijk geurend.

Meer dan een paar schoenen bezorgd

De bezorging van mijn bestelling was een feestje! Prachtige verzenddoos, schoenendoos prachtig ingepakt, mooie envelop erbij met liefde. Niet alleen blij met mijn schoenen. Super ervaring.

Prima, snelle service keurig verpakt!

Mooie laarzen besteld, prachtige website, duidelijk. Besteld en de dag erna al binnen! Keurig verpakt, heel netjes. Kom zeker nog een keer terug.

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk