Prachtige schoenen!

Mooie schoenen en een goede service!

Betrouwbaar, correct

Alles is netjes en heel verzorg !

De laarzen waren supersnel in huis. Ik ben er blij mee

Super service!

Laatst was het spiegeltje van mijn Jerome Dreyfuss tas kapot en hebben ze dat super netjes gemaakt.

Kleur laarzen wijkt af

Ik heb laarzen besteld waarvan ik dacht dat ze felrood zouden zijn maar in werkelijkheid zijn ze bordeaux rood. Foto webshop wijkt behoorlijk af. Jammer!

keurig alles afgeleverd en communicatie prettig

De schoenen vielen me tegen maar dat kan ik zeker niet zeggen van de service, het contact en de bezorging. Top

Topservice

De keuze is subliem en de pakjes worden met heel veel zorg verstuurd. Topfan!

fijne online aankoop

superfijne online shopervaring! prachtig product, helaas was de maat niet goed (nadeel van online moeten shoppen ivm Covid, anders was ik langs gegaan!) retourneren was geen enkel probleem!

Service is helemaal goed !

Snelle levering bij bestelling. Ook retourzending snel verwerkt. Geld na drie dagen terug op de rekening.

Uitstekend!

Online winkelen bij Mayke is een fijne ervaring. Duidelijke weergave van de producten en de filter is goed zodat je zeer efficiënt kunt zoeken. De site is goed vormgegeven en de teksten verrassen me altijd. Daarbij is de service en levertijd uitstekend! En uiteraard altijd de mooiste collectie!

Blij!

Ik ben SUPER blij met mijn schoenen.... een heel klein puntje; bij mijn vorige bestelling bij jullie (vorige zomer) werd ik enorm verrast door een magazine en een super lekkere bodylotion..... Misschien door de gekke tijd nu ivm Corona en omdat ik het toen niet verwachte (maar wel enorm tof vond), vind ik het nu heel jammer dat alleen de schoenen in de doos zaten..... Dus een helemaal goede ervaring, maar dan zonder “extra”.... en ik verwachtte natuurlijk niet iets heel groots of bijzonder, maar gewoon iets leuks ;-)

Top en super snel

X

Top laarzen

Supersnelle levering!

Prachtig verpakt, mooi magazine erbij, gewoon een kadootje. Heel blij met de mooie charms.

Mooie schoenen. Prima service

Elke keer weer een mooie ervaring om de doos te openen en de nieuwe schoenen tw passen. Ben er nu ook weer super blij mee.

Super snel en direct verzonden en super mooie schoenen <3

Laat de lente maar komen !

Na eerst rondgestruind te hebben op de makkelijke site deed ik mijn bestelling van sandaaltjes. Fijne afhandeling van mijn aankoop, mooi opgevolgd door mailtjes en 2 dagen later stond de koerier met het pakketje op de stoep. Superservice, blij met mijn sandaaltjes en nu hopen op een nieuw, zonder anderhalvemeter, lenteseizoen.

Snelle levering met een mooie attentie, helaas heb ik mijn bestelling terug moeten sturen omdat ik de schoenen bij mij niet mooi vond staan. Ik had wel een eerdere teruggave van het geld verwacht. Ik ga zeker weer bij Mayke een bestelling plaatsen.

Niks op aan te merken. Snel en accuraat

Goede en snelle service

Snelheid

Prachtig verpakt

Zo snel geleverd en mooi verpakt product is goed gekeurd

Mooie collectie snelle verzending

Prachtige schoenen en tassen. Snelle verzending.

Supermooie laarzen,met snelle levering

Ben erg blij met de laarzen!Goede website

Uitstekende service

Mayke doet er alles aan om haar klanten een uitstekende service te bieden. Ze denken in oplossingen! Ik kom er al jaren, en altijd tevreden geweest. De mooiste en hipste schoenenzaak in de regio. Met "Mayke - schoenen" wil je gezien worden!

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk