Het pakketje was zo mooi ingepakt, als een cadeautje.....werd er helemaal blij van.

Het pakketje was zo mooi ingepakt, als een cadeautje.......werd er helemaal blij van.

Mooie collectie Duidelijke site Snelle levering Goede service bij retour

Hele mooie schoenen

Mooie website. Bijzondere schoenen. Net even anders. Levering volgens afspraak.

Mooie laarsjes

Mooie laarsjes met goede korting. Goede levering. Mooi verpakt.

Als een cadeautje

Mooi verpakt, en zo leuk de aankondiging per mail etc! Goed gedaan team Mayke jullie springen er uit

Snelle levering, prachtige laarzen

Mooie duidelijke goed functionerende webshop met goede foto’s van de schoenen en tassen van mijn favoriete merken. Om er een 10 van te maken: Tip 1: verpak de schoenendoos in een (bewaar)box met Mayke erop ipv plastic tas. Op die manier blijft de schoenendoos onbeschadigd. Een mooie box past ook meer bij de uitstraling, merken en prijzen van de schoenen in jullie winkel dan een plastic tas toch? (Zie de grote webshops als Matches Fashion, MyTheresa of Louisa Via Roma etc) Bovendien heb je een luxere cadeau/shop beleving ook al heb je de schoenen zelf gekocht/betaald ;) Tip 2: een handgeschreven kaart met bijv kort ‘veel plezier van je aankoop’ oid maakt het persoonlijk en af!

Vriendelijk en goed georganiseerd met het afhalen bij de winkel

Het is superfijn dat je je bestelling bij de winkel kunt ophalen, deze word btw netjes naar je auto gebracht!

Mega goeie en snelle service

Fijne en snelle service en te gekke items :)

Super goede en snelle service

Bijzonder snelle service, heel klantvriendelijk, duidelijke en toegankelijke site.

Topservice

Prima covid proof afhalen en retourneren via Mayke.com Afhalen is snel, retour en terugbetaling vlot geregeld.

Geweldige merken en een top levering

Ik vind het een geweldige winkel met echt mijn merken “ sjiek , modieus ❤️

Goede communicatie en uitstekende service en levering

Super service

Mooie winkel met topmerken!

Mooie producten

Snelle levering van mooi producten

Super blij met mijn nieuwe boots

Snel geleverd ondanks decemberdrukte, laarsjes top verpakt, mooi magazine erbij. Kan niet beter dus!

Wat een snelle service. Top!

Snelle service! Helemaal Top!

Geweldig!

Zelden zo'n mooi ingepakt pakket ontvangen! Echt een cadeautje! wilde het eigenlijk niet uitpakken zo mooi en dan ook nog dat heerlijke luchtje dat je tegemoet komt als je de verpakking openmaakt...

Heldere communicatie en snelle levering

Meerdere keren via webshop schoenen besteld. Die ene keer dat er een beschadiging was werd dat vriendelijk en correct opgelost.

Snelle levering van de spullen!

Top collectie en uiterst klantvriendelijke webshop!

geweldig

Uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam personeel die graag meedenken. En echt een Sale waar je blij van wordt Ik blijf voor 100% klant bij Mayke

Erg correct top service

Goede service !

Ontzettend snelle levering, 16u net voor kerst besteld; volgende dag in huis.

Alles netjes conform afspraken en met een glimlach geregeld!

Prima service, keurig ingepakt en vriendelijk geholpen bij de aflevering.

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk