snel, professioneel en vriendelijk

zowel online als telefonisch prima geholpen

Fijne betrouwbare shopervaring!

‘SAvonds besteld volgende dag in huis! Fantastisch!! Helaas zaten de laarsjes niet goed Retour gestuurd en binnen 2 dagen al het geld retour gekregen. Zal zeker vaker bestellen!

Mooi verpakt en snel geleverd

Uitstekend geholpen, goede service

Precies wat ik dacht en volgende dag in huis

23 december besteld, 24e in huis. Precies wat ik had gehoopt en aangegeven maatkeuze, één maat kleiner, klopt precies. Dank.

Een zeer warm gevoel!

Toch maar een cadeau gehaald voor de feestdagen en zo warm en goed geholpen, fantastisch!

Mayke snapt het - hele mooie schoenen die je de volgende dag aan wilt hebben

Middenin de drukte voor kerst en alle rumoer rond pakketjes die wel of niet op tijd onder de boom zouden liggen, kocht ik fantastisch mooie laarzen. "Echte Jacquelien-schoenen" zouden mijn vriendinnen zeggen. En ondanks de 50% korting ook nog beschikbaar in mijn gangbare maat 39. Ik weet niet hoe Mayke het doet, maar de volgende dag werden ze al geleverd en kon ik als geen ander pakketje of bal shinen bij de kerstboom. Dank!

Jullie doen het fantastisch goed!

Iedere schoen/ laars van ieder merk past oerfect!

Super snel ondanks de drukte rond de kerstdagen

Laarzen helemaal blij mee

Erg mooie schoenen, dik tevreden!

Ik ben erg geholpen met de duidelijke website en de fijne service. De schoenen zijn erg mooi en waren goed verpakt. Ik ben wederom heel erg tevreden!

happy

m'n lief heel blij met de mooie laarzen, dus ik nog meer heel blij ;-)

Snelle bezorging, top schoenen!

Online besteld, goede en snelle service.

2 paar laarzen voor mijn vriendin besteld. Hele mooie met 50% korting. Helaas toch iets te smal en ik moet ze retourneren. Zou hier zeker nog eens kopen. Aanrader.

Snelle levering!

Goede service en snelle levering. Schoenen zijn ook top!

Lucky me!

Mijn droomjasje van Ganni gescoord in de sale. Ontzettend blij mee! Mooie snit mooie kleuren.

Geweldige service!

Prachtig assortiment en geweldige én snelle service; topzaak!

Geweldige service Super lief personeel Top eigenaresse Mooie keus van betaalbaar tot duur

Schoenen en doos zaten goed verpakt. Het zag er mooi uit! Fijne feestdagen en een gezond 2021! Gr caroline

Top kwaliteit

Snelle levering, altijd top kwaliteit en aantrekkelijke prijzen!

Snel bezorgd en het klopt allemaal.

Snelle afhandeling

gewoon goed en snel

Als hierboven. Bestellen, betalen en in principe volgende dag in huis. Zo hoort t!

Snelle levering, goede service en super leuke schoenen

Super goed geholpen met mijn bestelling. De schoen die ik aanvankelijk wilde was helaas beschadigd maar er werd op afstand met mij meegedacht! Uiteindelijk ben ik heel blij en zat er nog een lekkere verrassing bij de schoenen.

Fijne service

Super fijn te woord gestaan door Sabine!

True shoe heaven!

Prima website met mooie foto’s en goede omschrijvingen. Uitstekende communicatie met betrekking tot het gekochte artikel en de bezorging ervan. De laarzen zijn prachtig, zitten als gegoten en lopen heerlijk. True shoe heaven!

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk